asypeer
19-05-25, 14:23
על שולחן הניתוחים: מדיח אינטגרלי של Beko דגם Din28310, בן 10. סה״כ במצב טוב (סלסלאות וכו׳)
התקלה - מקפיץ את הפחת בתוכניות הארוכות (של ה3 שעות)
היה לי זיכוי אצל דובין מהרפתקאה כושלת אחרת אז אוטומטית הנחתי שזה קשור לגוף החימום, אז החלפתי גוף חימום ואכן זה פתר את הסיפור לכמה ימים.
אתמול שוב קיצר באמצע תוכנית, וכעת כשמכניסים לחשמל ישר מקצר.
השקע כנראה תקין, בעלת המדיח חיברה עם מאריך לשקע אחר - אותה התנהגות.
ביקשתי ממנה לבדוק מתחת אם ישנם סימני מים (האטם של הדלת קצת נראה מתפורר וראיתי מעט סימני מים יבשים כשהחלפתי את גוף החימום) - הכל נראה יבש לאחר פירוק הלוח מתכת מקדימה.
לדעתי להתחיל לנתק גוף חימום, מנוע ומשאבה ולהתחיל לראות מי מהם מקצר. ואז קראתי שזה יכול להיות גם הקבל סינון - האם אפשר לגשר עליו רק לטובת הבדיקה? לא בא לי להשקיע בעוד חלקים..
עוד טיפים? לא שווה להביא טכנאי ובעלת המדיח כבר עושה סימנים של לקנות חדש..
Sent from my iPhone using Tapatalk
התקלה - מקפיץ את הפחת בתוכניות הארוכות (של ה3 שעות)
היה לי זיכוי אצל דובין מהרפתקאה כושלת אחרת אז אוטומטית הנחתי שזה קשור לגוף החימום, אז החלפתי גוף חימום ואכן זה פתר את הסיפור לכמה ימים.
אתמול שוב קיצר באמצע תוכנית, וכעת כשמכניסים לחשמל ישר מקצר.
השקע כנראה תקין, בעלת המדיח חיברה עם מאריך לשקע אחר - אותה התנהגות.
ביקשתי ממנה לבדוק מתחת אם ישנם סימני מים (האטם של הדלת קצת נראה מתפורר וראיתי מעט סימני מים יבשים כשהחלפתי את גוף החימום) - הכל נראה יבש לאחר פירוק הלוח מתכת מקדימה.
לדעתי להתחיל לנתק גוף חימום, מנוע ומשאבה ולהתחיל לראות מי מהם מקצר. ואז קראתי שזה יכול להיות גם הקבל סינון - האם אפשר לגשר עליו רק לטובת הבדיקה? לא בא לי להשקיע בעוד חלקים..
עוד טיפים? לא שווה להביא טכנאי ובעלת המדיח כבר עושה סימנים של לקנות חדש..
Sent from my iPhone using Tapatalk