צפייה בגרסה מלאה : תרומת רכב למילואימניקים
קייס קינום
10-06-25, 11:19
שמעתי על איזה אופרציה שמתעסקת בתרומת רכב לאנשי מילואים ומשפחותיהם, לא מצליח למצוא את הפרטים. יש לי פאביה סטיישן 2012 ידנית, נוסעת יפה מאד, זריזה וחסכונית אבל צריכה יישור קו (נורית מנוע דולקת). אשמח לתת אותה למילואימניק. אולי נמצא גם מוסכניק שיתרום את הטיפול. יש למישהו כיוון איפה תורמים? או מכיר מילואימניק שזה יעזור לו? אני בדרום אבל אגיע לאן שצריך.
RoyiBaum12
10-06-25, 11:22
את אלוף!
שולח לך בהודעה פרטית
Sent from my iPhone using Tapatalk
מתעלק, שיחה בעבודה עם חבר שיש לו סיוויק בסביבות 2005 קצת חבוטה אבל תקינה מכנית והוא החליט להחליפה.
דיברנו השבוע מה הוא יעשה איתה ואמרתי לו שיתן אותה מתנה למישהו שצריך, מקסימום שאותו אדם ישלם על העברת הבעלות.
אם יש כזו פלטפורמה אני אעביר לו.
קייס קינום
10-06-25, 16:38
מתעלק, שיחה בעבודה עם חבר שיש לו סיוויק בסביבות 2005 קצת חבוטה אבל תקינה מכנית והוא החליט להחליפה.
דיברנו השבוע מה הוא יעשה איתה ואמרתי לו שיתן אותה מתנה למישהו שצריך, מקסימום שאותו אדם ישלם על העברת הבעלות.
אם יש כזו פלטפורמה אני אעביר לו.
מעביר לך בפרטי מספר טלפון של בחור שמעוניין בשביל מילואימניקים (הגיע אלי אחרי שכבר מצאתי חייל לתת לו)
קייס קינום
10-06-25, 17:16
מעדכן פה שכבר פנו אלי ארבעה אנשים, אחד מהם בעמותה שעוזרת למילואימניקים להשתלב חזרה באזרחות, כלומר יכול לקלוט יותר מרכב אחד. במלים אחרות יש צורך למוצר.. יש לי רק אוטו אחד לתרום אבל אם יש עוד מי ששוקל תרומה אשמח לעשות את החיבור עם מי שפנו אלי.
GodsFather
11-06-25, 00:35
אשמח לפרטים.
שואל בקול רם - תרומה+עמותה, מינהל תקין, קרי עלולה להיות פה גם הכרה?
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
קייס קינום
11-06-25, 18:02
אשמח לפרטים.
שואל בקול רם - תרומה+עמותה, מינהל תקין, קרי עלולה להיות פה גם הכרה?
Sent from my SM-F916B using Tapatalkעונה בפרטי. לגבי הכרה במס אני מניח שזה אפשרי מול עמותה מסודרת אבל עד כה ראיתי רק אחת שהבטיחה דבר כזה ולא היה מדובר שם בתרומה לחיילים.
Sent from my Pixel 8a using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.