צפייה בגרסה מלאה : דיון סנדלים 2025
היום לא רק רצועת מנוע הלכה אלא גם זוג סנדלים.
אני לא כזה חובב סנדלים אבל בנחלים, מסלולים רטובים וכדומה זה עובד לא רע.
דרישות: נוח ואורטופדי כי מה לעשות, הרגליים שלי זה דרעק רציני.
לא מחליקות טובות לטיול רטוב כי רק לזה הן מיועדות.
שלא יעלו מלא.
אז מה יש לכם, נוח ולא מחליק?
שורש, outdoor, teva, דקטלון או משהו אחר?
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
אני עברתי אחרי מעל 20 שנות שורש סטרים לשורש סולו שהן הכי ההיפך מאורטופדי - יותר לכיוון של סנדלי יחפנים.. גם לי רגליים 'בעייתיות' מאז גיל 18 (שילוב של נעלי בריל וטירונות חי"ר) וזה בכל זאת מעולה.
אסף.
Chaco.
סוליית שטח רצינית.
מנגנון הידוק לרגל עם רצועה אחת, שמאפשר לסנדל להיות ממש תפוס בלי השלייה האופיינית לסנדלים.
החסרון היחסית כבד לסנדלים אחרים, אבל מתרגלים.
אני עם הזוג השלישי.
עם שורש גובי ( הדגם שבו הרצועות מרופדות ) , ליומיום לעבודת משרד , טיולים , להכל . נעליים אצלי זה רק לספורט או לפגישות חשובות [emoji23]
ועדיין מחזיקות כל פעם מעל 5 שנים
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני עם סטרים לא כ"כ צועד בנחלים אבל משהו בסקוצ לא אוהב מים.
לא הבנתי אם המטרה היחידה היא מסלולים רטובים או גם.
אם רטוב... אולי נעל ספורט שנוחה לך, מחזיק את הרגל יותר טוב מסנדל
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
RoyiBaum12
06-07-25, 03:11
צ׳אקו כבר בערך 10 שנים.
זוג שלישי.
סנדל מדהים! קצת כבד ביחס לשורש אבל חשוב לשים לב שאתה לא משאיר אותם השתזף בשמש ככה סתם מאוד מחליש את הרצועות ואז הם פשוט נקרעות בלי שום התרעה מוקדמת.
מעבר לזה סנדל מדהים הכי ארוך החזיק לי 5 שנים שימוש יום יומי
אני עברתי אחרי מעל 20 שנות שורש סטרים לשורש סולו שהן הכי ההיפך מאורטופדי - יותר לכיוון של סנדלי יחפנים.. גם לי רגליים 'בעייתיות' מאז גיל 18 (שילוב של נעלי בריל וטירונות חי"ר) וזה בכל זאת מעולה.
אסף.לא הבנתי מה אתה נועל?
המטרה היא בעיקר מסלולים רטובים.
לא אוהב נעליים במסלולים רטובים, כולל נעלי מים שהיו לי.
יש מבצע טוב על סנדלי teva אולי ננסה אותם.
שנים שהייתי עם טבע כסוג א, ושורש מדגמים שונים כ-ב.
קצת נמאס לי מהאורך חיים הקצר שלהם.
אני הולך המון עם סנדלים..
לאחרונה עם צ'אקו, בינתיים מפתיע לטובה.
נוחות, ייבוש מהיר, ללא סקוצ וסולייה אוחזת יותר, מהניסיון שהיה לי עם הקודמים.
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
טוב, אני לא משתמש כבד. הזמנתי טבע, נקווה שהם יהיו מספיק טובים לצרכי הצנועים.
לא הספקתי להגיב בזמן, אבל למען המקרים הבאים,
ללא שום ספק, למים , הסנדל הזה של KEEN
https://www.amazon.com/KEEN-Newport-Sandal-Raven-Aluminum/dp/B008J4T3RK/ref=sr_1_6?crid=3I7NL24MALGAN&dib=eyJ2IjoiMSJ9.sak5EQ05BKwbNvBYEUkAm4x Ap-fy_jkLeSq2DLQ6mGgIzELNR2BGLWEAFb2bcYnFvF ul-4nguBogFYcDX6xfYmO3XeAgs1-lWYgA4C1otYiEL64X3QwKH1AeHBZchjh17Wb1M3i E3e_95YUUCgrCdkpX3ZLRnWafoLHbTqs5LlSLvEr 3hMGq1L8rKSf_gASZKwiEdtB1pBeLSrKYh9BZ-Dt9D4oqHyiEi22kPY4wu5R1A2_N2EeE0uWydDpt-EqpQzwNPiUMLppluRJ7ecttsDgLaTRATidYxyOsX zmaclc.aBEZ2D26NkfyjNXvE_dkQFXS_j4Dz8SHf Iv27cDfrfY&dib_tag=se&keywords=keen+sandals+men&qid=1751789530&sprefix=Keen+San%2Caps%2C255&sr=8-6
נכון לכרגע מתחת לרף ה 75, מצווה
אני דווקא מאוד התאכזבתי מ KEEN
הסוליה נפרדה מגוף הסנדל בטיול מים השני או השלישי, ועד היום היא קבורה באיזו נקבה אפלה
לפני שזרקתי את הסנדל היתום שנשאר, ראיתי שגם הוא מתחיל להתפרק, תכלס החזיקו אפס זמן אצלי
מאז כבר כמה שנים אני עם XEROX סנדל "ברפוט" מעולה שמפתיע בעמידות שלו, הדבר הכי נוח ביקום, אבל לא בטוח שמיועד לטיולי מים דווקא
אחד הפיצ'רים החשובים בסנדלים החדשים כמו צ'קו או סולו זה שהם לא משתמשים בסקוצ'ים אלא רצועה אחת בזיגזג עם אבזם מתיחה. זה לא נפתח במים.
אסף.
אני דווקא מאוד התאכזבתי מ KEEN
הסוליה נפרדה מגוף הסנדל בטיול מים השני או השלישי, ועד היום היא קבורה באיזו נקבה אפלה
לפני שזרקתי את הסנדל היתום שנשאר, ראיתי שגם הוא מתחיל להתפרק, תכלס החזיקו אפס זמן אצלי
מאז כבר כמה שנים אני עם XEROX סנדל "ברפוט" מעולה שמפתיע בעמידות שלו, הדבר הכי נוח ביקום, אבל לא בטוח שמיועד לטיולי מים דווקא
אתה בטוח שאתה עם סנדל מקורי ולא חיקוי \ זיוף?
תראה את הציון באמזון, אני הרבה שנים (לא מצליח לזכור ממתי) עם הסנדלים האלו, מחזיקים לנצח.
ואם זה סנדל אמיתי, ניסת לכתוב לה KEEN?
לא הספקתי להגיב בזמן, אבל למען המקרים הבאים,
ללא שום ספק, למים , הסנדל הזה של KEEN
https://www.amazon.com/KEEN-Newport-Sandal-Raven-Aluminum/dp/B008J4T3RK/ref=sr_1_6?crid=3I7NL24MALGAN&dib=eyJ2IjoiMSJ9.sak5EQ05BKwbNvBYEUkAm4x Ap-fy_jkLeSq2DLQ6mGgIzELNR2BGLWEAFb2bcYnFvF ul-4nguBogFYcDX6xfYmO3XeAgs1-lWYgA4C1otYiEL64X3QwKH1AeHBZchjh17Wb1M3i E3e_95YUUCgrCdkpX3ZLRnWafoLHbTqs5LlSLvEr 3hMGq1L8rKSf_gASZKwiEdtB1pBeLSrKYh9BZ-Dt9D4oqHyiEi22kPY4wu5R1A2_N2EeE0uWydDpt-EqpQzwNPiUMLppluRJ7ecttsDgLaTRATidYxyOsX zmaclc.aBEZ2D26NkfyjNXvE_dkQFXS_j4Dz8SHf Iv27cDfrfY&dib_tag=se&keywords=keen+sandals+men&qid=1751789530&sprefix=Keen+San%2Caps%2C255&sr=8-6
נכון לכרגע מתחת לרף ה 75, מצווה
+1 לסנדל מים של קין, כבר כמה שנים טובות גם אני וגם האשה איתם בתור סנדלי טיולים.
סוליה מצוינת, לא מחליקים ולא מאבדים אחיזה גם בשטח רטוב. תופסים היטב את הרגל בגלל המבנה הסגור. קניתי כאן בארץ בגלי או משהו כזה
בדיוק רכשתי סנדלי קומנדו אחרי ששוב התאכזבתי משורש
https://commandosandals.co.il/
חצי משקל מהצקו
נוחות מאוד
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
חצי משקל מהצקו
נוחות מאוד
כמה זמן אצלך?
יש מצב לצילום של הסוליה?
באף מקום לא מוצא..
שורש דגם קלאהרי.
המערכת רצועות של הסנדלר הקלאסי עם הסוליה של דגם הקרוסר Evo .
אז אין את ההטבעה של bfים אחרי כל צעד בבוץ, אבל זה הסנדל הכי נוח שהיה לי.
גילוי נאות: קיבלתי זוג סנדלי קרוסר Evo במסגרת השתתפות בסשן דוגמנות של סנדלי שורש (בחיי!), וזוג של סנדלי קלאהרי בתור נסיין של שורש.
מכאן ההיכרות עם הדגמים וההיכרות איתם
כמה זמן אצלך?
יש מצב לצילום של הסוליה?
באף מקום לא מוצא..אצלי יומיים
הסוליה ממש צאקו149214149215
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אתה בטוח שאתה עם סנדל מקורי ולא חיקוי \ זיוף?
תראה את הציון באמזון, אני הרבה שנים (לא מצליח לזכור ממתי) עם הסנדלים האלו, מחזיקים לנצח.
ואם זה סנדל אמיתי, ניסת לכתוב לה KEEN?
היה מקורי ועלה בהתאם...
לא היה לי זמן להתעסק בזה, מחקתי את המותג הזה מבחינתי, המשכתי הלאה.
חצי משקל מהצקו
נוחות מאוד
תודה!
הוזמן.
אלה
Lakewood Ride Sandal jack-wolfskin
https://www.jack-wolfskin.com/lakewood-ride-sandal-m/4019021_1292_110.html
נועל אותם ב8 שנים האחרונות.
סטייל דומה לשורש, סוליה נוחה ועמידה, כל הרצועות ניתנות לכיוון ובפנים יש ריפוד נאופרן מה שהופך אותם לנוחות במיוחד.
מומלץ בחום.
חצי משקל מהצקו
נוחות מאוד
הגיעו.
ממש צ׳אקו בחצי משקל.. נראה ומרגיש ממש טוב.
הזמן יגיד אם זו חלופה איכותית.
אגב, גם ה-teva הגיעו וכבר היו בשימוש מים בכנרת.
עושים רושם סבבה, נוחים ואחלה.
ליום יום אני עם אלה: היו בזמנו במשלוח חינם. מאוד נעימות להליכה.
https://www.amazon.com/dp/B08RYQSR6S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_t itle&th=1&psc=1
לים ובפרט לדייג על סלעים היו לי סנדלים של דקטלון QUECHUA, החזיקו שנתיים ואז הפכו להיות ספור חלקים בסולייה. אין אותם יותר באתר של דקטלון ישראל אז כנראה שכבר לא מייצרים/מייבאים.
מזכירות את אלה:
https://www.decathlon.co.th/en-TH/p/men-s-nh500-hiking-sandals-quechua-8357753.html
סנדלי HOKA Hopara 2
נוחות מאד, לא יודע להעיד עדיין לגבי עמידות.
נראות מוזר.
פתחתם פה עין על הסנדלים שלי,
יותר מידי גז ברקס
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250722/2bf1e24e9dbfeb260f4a74e14d7ffbd4.jpg
ב-2013 ביקרתי בחנות המפעל של שורש בטירת הכרמל (עדיין קיימת?) ורכשתי שני סוגי סנדלים מהדגם הפשוט ביותר דאז תמורת 35 שקלים לזוג. הנקודה הירוקה בסוליה נשחקה תוך שבוע ותוך חודשיים הרצועות החלו לצאת ממקומן עקב מה שנראה כמו התייבשות הדבק והיחלשות התפרים. זו הייתה הנקודה בה גיליתי את היופי האמיתי בסנדלים האלה - לא הנוחות שלהם ולא היופי (מן הסתם), אלא זה שעם כמה אזיקונים ופלייר אפשר לתקן אותם ולנעול, תיאורטית, לנצח.
היום אנחנו ב-2025 ושני הזוגות האלה עדיין חיים - אחד משרת אותי בקיץ והשני בביקורים קצרים בישראל. הסוליה נשארת במצב טוב ולא מראה סימני דעיכה (למרות שאני בחור כבד), ומאז שהבנתי את הקונספט למעשה כבר אין לי שום תקלות עם הסנדלים האלה בשוטף. נדמה לי שחלק מהכותבים פה מנהלים מערכת יחסים דומה עם הג'יפ שלהם.
זאת לא המלצה על שורש, ובאמת שיש כיום דגמים הרבה יותר אסטטיים וארגונומיים בשוק. אבל אם יוצא לכם ליפול על עוד מבצע שבו זוג סנדלים שלא הגיע מעליאקספרס עולה סכום דו-ספרתי, אולי שווה לשקול את זה ברצינות.
עדיין קיימת
אני נועל את אותו גובי כבר מעל 5 שנים בלי קריעות ובלי תקלות
המחיר לא 35 שקל [emoji23]
ב-2013 ביקרתי בחנות המפעל של שורש בטירת הכרמל (עדיין קיימת?) ורכשתי שני סוגי סנדלים מהדגם הפשוט ביותר דאז תמורת 35 שקלים לזוג ברצינות.
או שהזיכרון לא משהו או שקנית אולי מהעודפים/פגומים?
גם ב-2013 זוכר שהיו מעל 100שח.
בזמנו, אולי עד היום. אחת לשנה שורש היו מוכרים במכירה מיוחדת לעובדי ריקושט וכו סנדלים במחיר הזה. אני שלמתי על גובי 60 שקל ועל קלאסיק 30-35.
הגיעו.
ממש צ׳אקו בחצי משקל.. נראה ומרגיש ממש טוב.
הזמן יגיד אם זו חלופה איכותית.
אחרי חודש~ כולל טיול והרבה מים, אחלה סנדל.
רכות וקלות יותר מהצ׳אקו וזה לטובה.
הלכתי לאסוף היום כאלו.
הרצועות אמורות להחליק חופשי בחלק שבתוך הסוליה?
מצד אחד זה נראה הכרחי כדי לחלק עומס שווה ולא ליצור רצועה קצרה/ארוכה במקומות שונים,
מצד שני נראה שהגומי/ניאופרן/ווטאבר לא יהיה מספיק חזק כדי לא להקרע בחריצים הללו.
בנוסף,
לא יודע איך זה בצ'אקו כל השנים הייתי עם שורש, אבל יש בליטות בסוליה היכן שהרצועה עוברת בתוך הגומי (כביכול כלפי כף הרגל)
זה אמור להיות ככה? או שבגלל שהגומי רך הוא יתפוס את הצורה של הרגל בהמשך?
בקיצור כרגע יש הרבה חששות. היתרון הוא שהן עולות חצי מכל סנדל אחר (קניתי את הדגם הזול שבמבצע, ועליו עוד הנחה של מילואים).
הלכתי לאסוף היום כאלו.
הרצועות אמורות להחליק חופשי בחלק שבתוך הסוליה?
כן אבל.. זו רצועה אחת אז למשוך מהכיוון הנכון.
בהתחלה זה תפוס קצת, כנראה מהייצור.
תמשך אופקית, לא למעלה ב-90 מעלות ואז היא מחליקה טוב יותר.
לא יודע איך זה בצ'אקו כל השנים הייתי עם שורש, אבל יש בליטות בסוליה היכן שהרצועה עוברת בתוך הגומי (כביכול כלפי כף הרגל)
זה אמור להיות ככה? או שבגלל שהגומי רך הוא יתפוס את הצורה של הרגל בהמשך?
כן וכן.
או שהזיכרון לא משהו או שקנית אולי מהעודפים/פגומים?
גם ב-2013 זוכר שהיו מעל 100שח.
זו הייתה מכירה מיוחדת שנמשכה כמה ימים בלבד. לדעתי זה היה batch פגום או שהם פשוט שכבו יותר מדי זמן במלאי, כי כל הרצועות הצולבות עפו החוצה מהסוליה תוך שבועות בודדים מהרכישה.
גם אני קניתי פעם בחנות בטירת הכרמל מוצר שהוגדר סוג ב בכלום מחיר,לא החזיק יותר מכמה חודשים, ההדבקות של הסוליה התפרקו ועוד כל מיני הפתעות.
מאז לא מחפש קומבינות, קונה בחנות טיולים בפרדס חנה ומשתמש עד שהן מתות אחרי מספר שנים
מוזר שהם יהרסו לעצמם את השם ככה בשביל כל כך מעט כסף... הרעיון בזמנו היה שלמכור לעובדי ריקושט במחיר נמוך יגרום להם להמליץ בעצמם על מוצרי שורש וגם הלקוחות יראו שהמוכרים עצמם עם סנדלי שורש. זה היה דאז אחד הרעיונות השיווקיים היותר טובים שנתקלתי בהם, אלה היו הסנדלים הראשונות שלי מאז כיתה א... ובאמת אהבתי אותם והמלצתי עליהן, הן החזיקו לי לאיזה עשור שלא בשימוש יום יומי.
עכשיו אתה מזכיר לי שפעם אכן קניתי שורש במחיר נמוך מאוד דרך אשתו של חבר שעבדה באחת החנויות.
למעשה, אין לי תלונות, אלו סנדלים מעולים. הבעיה היחידה איתם היא שמהר מאוד הם מסריחים עד כדי כך שלא נעים לי לשבת ליד אנשים.
זה לא הסנדלים [emoji23]
זאת הייתה התלונה הראשית על הגובי. שהוא מסריח, בגלל הריפודים שלו, בעיקר אחרי ים/טיולי מים.
אכן היה לי פעם זוג סנדלים שורש שהסריח
הנוכחי הוא לגמרי יום יומי , אני לא נועל נעליים אם לא חייב , ואין תופעה כזו
או שאני מזדקן
זאת הייתה התלונה הראשית על הגובי. שהוא מסריח, בגלל הריפודים שלו, בעיקר אחרי ים/טיולי מים.
מעט סודה לשתיה לפני שנועלים.
ואחרי- פעם בכמה זמן, אפשר מעט מים עם טיפה סודה לשתייה. ולא צריך אפילו לשטוף.
לא חייבים לאפות את הרגליים עם מתכונים מהספר של רות סירקיס. יש ספריי נגד ריח (או לרגל, או לנעל) של הרבה חברות, וגם טלק לרגליים שמיועד בדיוק לזה.
ועדיין.
לא הגיוני בעיני שאני הולך כבר שנתיים עם נעלי צבא והן מסריחות פחות מסנדלי שורש שעברו שבועיים מיום ייצורם. זה כאילו שהם הכניסו בכוונה לגומי חומר שמעודד את העניין.
מעולם לא היה לי ריח בסנדלים, למעט הקוקוס הזה של החדש, אני עם סטרים כבר קרוב ל25 שנה
עצם זה שיש שיח על שורש מסריחות.. מוכר.
בצ״אקו לא היה דבר כזה לא משנה כמה מוזנחות.
לזכרוני בכל הדגמים שהזכרתם אין ריפודים, רק בגובי.
ולכן לא מסריח
לא קשור לריפודים.
מה שמסריח זאת הסוליה.
וגם צ'אקו אגב, כפי שאני יכול להעיד על חבר קרוב, חסיד המותג ובעל מודעות עצמית נמוכה.
מהניסיון שלי,
כמה חודשים עם צאקו ולא מסריח....
הסוליות של שורש מכל הסוגים ולאורך כל השנים תמיד הסריחו.
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
אני עם סנדלי שורש קלאסיק (הסגולים) כבר מעל 25 שנים, כ-20 זוגות סנדלים.
פעם ראשונה שאני שומע על סנדלי שורש מסריחים.
ואםמישהו יחשוב לומר שאני תתרן, אז זוגתי שתחיה (או לא) רגישה לריחות ברמה של דברים שאני לא מעיז לפתוח בתוך הבית.
גם היא לא הריחה מעולם.
אני עם סנדלי שורש קלאסיק (הסגולים) כבר מעל 25 שנים, כ-20 זוגות סנדלים.
זוג בשנה וקצת..?
לא משהו.
גם החוויה של לי היא סירחון מתגבר מהשורש.. אותן רגליים לא מניבות ניחוח כזה בצאקו.
ואםמישהו יחשוב לומר שאני תתרן, אז זוגתי שתחיה (או לא) רגישה לריחות ברמה של דברים שאני לא מעיז לפתוח בתוך הבית.
גם היא לא הריחה מעולם.
זוהי אהבת אמת, ע"ע הנסיכה הקסומה.
גם אצלי שורש קלאסיות הסריחו וצ'אקו לא.
חנן-ג'יפולוג
11-08-25, 22:01
שורש משומשים היטב שפגשו מים מפיצים למשך כמה ימים ריח שלא ברא השטן.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.