4by4
20-07-25, 16:07
שלום לכולם.
האמת אני נואש ואני לא יודע איך לא חשבתי לשאול פה קודם.
אני רוצה לקנות לילד (אוטוטו בן 7) טרקטורון חשמלי (48 וולט) שאוכל לנסוע איתו גם כמורכב.
אני לא מבין בכלים חשמליים.
ניסיתי לברר, לבדוק, להבין אבל זה רק עשה לי יותר סלט.
בכל הקבוצות בפייסבוק אין מענה כלשהו מאנשים פרטיים והיחידים שמגיבים אלו בעלי חנויות שבמקרה הטוב המידע שנותנים לוקה בחסר ובמקרה הרע, בכלל לא קיים. ("כמה W מנוע, איזה בקר, מהלך מתלה?" "לא יודע לומר בדיוק אבל יש לנו את זה הכלי באיזה צבע שתרצה, אני יכול לארגן לך גם דגלים")
ונכון שיש בעלי חנויות שמתייחסים על זה כצעצוע בלבד. אבל הצעצוע הזה מגיע ל30-35 קמ"ש ובמונחים של ילד זה ה-מון.
מה גם, שנזרקים פה כמה אלפי שקלים מכובדים ואני רוצה לדעת מה הכסף הזה קונה.
בכ"א אודה לעזרה. המלצה לחנויות אמינות, דגם אמין וכו'. מחפש כלי עד סכום של 6 אלף בערך. נסיעות באיזור בן שמן בעיקר. משקל כולל שלי ושל הילד בערך 75 קילו
מה נחשב טוב במפרט ומה לא? מה לשים לב בעת הרכישה מבחינת מפרט טכני וכו'..
תודה לעונים.
האמת אני נואש ואני לא יודע איך לא חשבתי לשאול פה קודם.
אני רוצה לקנות לילד (אוטוטו בן 7) טרקטורון חשמלי (48 וולט) שאוכל לנסוע איתו גם כמורכב.
אני לא מבין בכלים חשמליים.
ניסיתי לברר, לבדוק, להבין אבל זה רק עשה לי יותר סלט.
בכל הקבוצות בפייסבוק אין מענה כלשהו מאנשים פרטיים והיחידים שמגיבים אלו בעלי חנויות שבמקרה הטוב המידע שנותנים לוקה בחסר ובמקרה הרע, בכלל לא קיים. ("כמה W מנוע, איזה בקר, מהלך מתלה?" "לא יודע לומר בדיוק אבל יש לנו את זה הכלי באיזה צבע שתרצה, אני יכול לארגן לך גם דגלים")
ונכון שיש בעלי חנויות שמתייחסים על זה כצעצוע בלבד. אבל הצעצוע הזה מגיע ל30-35 קמ"ש ובמונחים של ילד זה ה-מון.
מה גם, שנזרקים פה כמה אלפי שקלים מכובדים ואני רוצה לדעת מה הכסף הזה קונה.
בכ"א אודה לעזרה. המלצה לחנויות אמינות, דגם אמין וכו'. מחפש כלי עד סכום של 6 אלף בערך. נסיעות באיזור בן שמן בעיקר. משקל כולל שלי ושל הילד בערך 75 קילו
מה נחשב טוב במפרט ומה לא? מה לשים לב בעת הרכישה מבחינת מפרט טכני וכו'..
תודה לעונים.