PDA

צפייה בגרסה מלאה : בחירת הצמיג הבא

guyo
15-09-25, 00:59
שלחתי שאלה לאחת הצמיגיות במודיעין לגבי צמיג שטח מלא בתנאי אחד - לא סיני.
למידה שלי (31/10.5/50) חזרו 3 תוצאות:
1. מקסיס 8060 שחזרו באופן מפתיע למלאי
2. ג'נרל MT
3. BF AT מתוצרת תאילנד

את המקסיס אני מכיר, והאמת שמאוד נהניתי מהם. רכים, אך מרעישים..... 960 ש''ח ליח'

את הג'נרל אני לא מכיר בכלל 1100 ש''ח ליח'

ביאף מורכבים עכשיו (דגם קודם) ועושים עבודה נהדרת, אבל אני לא יודע האם למעבר לתאילנד יש השפעה כלשהי.... גם סביב ה 1100 ליח'
כל המחירים כוללים מעמ והרכבה.

השאלות -
ג'נרל- מי מכיר? מה חוות הדעת?
בי אף תאילנדי- כנ''ל. יש ירידה באיכות? עמידות?
מקסיס מכיר אז אם למישהו יש תובנות אשמח לשמוע, זכור כצמיג שעושה את העבודה, מרעיש אחרי זמן מה, אבל זה שטח מלא אז זה מתקבל על הדעת....

הצרכים הם נסיעה משולבת של עירוני וטיולים, סביב ה 8000-9000 ק''מ בשנה. אני הנהג היחיד ברכב (אם אשתי תרצה היא מוזמנת, אבל משאירה לי את הפאן)
אופי הטיולים לא מאתגר מאוד

כיוונים נוספים שלא חשבתי אך מומלצים?

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

assafy
15-09-25, 14:11
לגביי הבי אף, אני מניח שאתה מתייחס ל-ko3 לעומת ה-ko2.
זה לא דגם חדש שהחליף את הקודם אלא דגם שנוסף במקביל.
גם ה-ko2 הוא צמיג AT ולא MT אמיתי אך עם פרופיל יותר אגרסיבי והכי קרוב לצמיגי שטח מלא .
ה-KO3 החדש לפי התמונות שלו הוא פחות אגרסיבי ונוטה יותר לכיוון הכביש (זה מעבר לארץ היצור).

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

guyo
15-09-25, 15:02
תודה על התובנה.
אתה צודק לגבי הדגמים לההגדרה כ AT
עם זאת אני לא כל כך מחבב את השטח המלא של BF, עניין של טעם.....

ofer_b
15-09-25, 23:40
על ג'נרל קיבלתי הרבה המלצות מהקבוצה של הטרופרים וכולם שם עושים שטח קשה.
גם אני שמתי עכשיו רביעיית ג'נרל שטח מלא על הטרופר שלי אחרי שנים עם BF, בינתיים רק טיול אחד איתם אבל בגדול נראה צמיג טוב עם נתונים טובים מבית טוב.... וכן החברים מרוצים.
עלה לי 950 לצמיג לפני שבוע )זה המחיר אצל זייתוני בת ים וגם אצל אנטון ביפו), זול יותר מה BF

Sent from my CPH2583 using Tapatalk

ishc
16-09-25, 09:37
מקסיס 8060 - היו לי בסמוראים ובפאג'רו וזכורים לי כצמיג אחלה אבל עם אחיזה גבולית בכביש רטוב (כמו כל צמיג שטח מלא?) ומתבלים מהר יחסית (לי זה לא ממש משנה כי הרכבים שלי בדר"כ נסעו מעט). קח בחשבון שהוא חד כיווני ולכן לספייר כדאי משהו אחר.
היתרונות של הרכות ואחיזת שטח היו לטובתו.

ג'נרל - הרבה ביקורות טובות אבל שני אנשים שאני מכיר אישית קנו צמיגים חדשים ולשניהם אחרי תקופה מאוד קצרה התפוצף צמיג שנסיעה בלי כל סיבה. לי זה אישית גרם לפסול ג'נרל על הסף.

בי אף - אף פעם לא היה לי ;)

נמרוד
16-09-25, 14:31
ג'נרל - הרבה ביקורות טובות אבל שני אנשים שאני מכיר אישית קנו צמיגים חדשים ולשניהם אחרי תקופה מאוד קצרה התפוצף צמיג שנסיעה בלי כל סיבה. לי זה אישית גרם לפסול ג'נרל על הסף.

"התפוצץ צמיג בנסיעה בלי כל סיבה" - ועוד בשני מקרים נפרדים? נשמח אם תוכל להביא עוד פרטים כי זה נשמע מאד חריג.

יונימוג אדום
16-09-25, 18:00
יש לי על הסיקס וגם על הסמוראי צמיגי מקסיס - 8060 .
אחלה צמיג - רך יחסית וכאשר מורידים אויר - ממש מורגש .
אחיזת כביש טובה - גם בכביש רטוב , מצויין בשטח ולא מרעיש בכביש .
אצלי עם נעילות נשלטות מחזיקים הרבה מאוד ק''מ - בסמוטנדר כבר 70000 ק''מ ועדיין יש בשר , אולם מחליף עכשיו מפאת הגיל - שנת 2015 .
על הסיקס התקנתי בעבר BF KM3 ולאחר כשנה וחוסר שביעות רצון ענקית - מכרתי אותם וחזרתי למקסיס 8060 .
ה-BF כבדים משמעותית וזה מורגש היטב בנסיעה על הכביש - קשים מאוד , תצרוכת דלק עלתה , בשטח - גם אם מוריד אויר לכדי 10/12 PSI עדיין קשיח מאוד . ולאט לוקח בחשבון מחיר גבוה משמעותית .
אני חסיד של המקסיס , וכל מי שהמלצתי לו לא מתחרט לרגע .

אילן

moriseven
16-09-25, 18:30
המקסיס היו התמורה הכי טובה למחיר כשהם עלו 600 שקל צמיג, אם עכשיו הם כבר 960?!!! אני לא חושב שהם תמורה טובה, הם די עדינים בדופן ומרעישים די מהר אחרי כמה קילומטרים.
תבדוק KENDA , אני החלפתי לשטח מלא שלהם והמחיר היה מצויין ,
הם מחזיקים יפה מאוד, לא עדינים לא מתפרקים, אצל חבר הם כבר מעל 4 שנים על האוטו, קוביות שלמות מלאים בשר רק כמובן שכבר קצת יבשים

תחפש צמיגי טופ בראשון לציון הם היבואן של קנדה

guyo
16-09-25, 20:16
ב2019 מקסיס 8060 עלה 650 ש''ח לפני התקנה (כך לפחות אני זוכר....). כשמכרתי את הפוראנר לפני כשנתיים הם היו עם בערך 7000 ק''מ. קשה לי להעיד על הרעש כי באופן כללי הרכב היה מאוד רועש.
מאוד נהניתי מהם בשטח, נפרסו יפה, היו רכים ואחזו יפה. בכביש, באמת לא יודע להגיד.
לצערי טויו אין בנמצא, ביאף שטח מלא עולים מעל 1400 ש''ח ליח' וביאף 50/50 מיוצרים בתאילנד ואף אחד לא יודע עדיין להגיד עליהם משהו, רק שלא יהיו יותר ko3 מארה''ב בעתיד הנראה לעין (קונצנזוס גורף בכל הצמיגיות איתן דיברתי)
קנדה- לא מכיר.... אסף ציין שרועש אבל לא גיבש מספיק תובנות

nozza
17-09-25, 11:36
תבדוק Accelera MT 01 (https://www.amazon.com/Accelera-Season-Radial-Tire-235-75R15/dp/B07GZ7T5RV?th=1)

נראה קרבי עם מחיר אטרקטיבי. מיוצר באינדונזיה לדעתי. מיובא ע״י ג.מ פורטל בחולון

ishc
17-09-25, 15:11
"התפוצץ צמיג בנסיעה בלי כל סיבה" - ועוד בשני מקרים נפרדים? נשמח אם תוכל להביא עוד פרטים כי זה נשמע מאד חריג.

הם חברי אתר.
אתן להם להגיב אם ירצו.
אלו שני מקרים מלפני כמה שנים.

bezzat
05-10-25, 06:33
אני יכול להמליץ לך על KUMHO ( משום מה נראה הצמיג לא מוערך בישראל)
עדיין הקוביות עם מלא בשר.
אצלי ברכב סוגר 5 שנים (צריך להחליף התייבשו)
עלו ב 10/2020 כ650 לצמיג כולל התקנה.

לצערי לא מוצא במידה שלי 245-75-16.

ד ו ר ו ן
05-10-25, 14:15
אני יכול להמליץ לך על KUMHO ( משום מה נראה הצמיג לא מוערך בישראל)
ע.
כי בעבר בשטח מלא החוויה הייתה שנגמרים מהר ולא עמידים.

-->