התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המלצה למכון לבדיקת דיסקו 2 לפני קניה באזור חיפה והקריות

ronen7k
04-11-25, 19:18
כמו הכותרת ,

תודה

והאם יש כאן מישהו שמבין בדיסקו ויכול לעזור לי עם הבדיקה הראשונית והשניה והליווי בקניה וההתמקחות.
(בשל התמודדות עם בעיה מסויימת יש לי קשיים לפעמים במיוחד בסיטואציות מלחיצות)

מוטי ג.
04-11-25, 19:32
תבדוק עם אייל בדליה אם הוא עושה בדיקות

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

איל מ
05-11-25, 16:41
לגבי עזרה בקניה אני לא יכול לעזור לך. אני הקניין רכבים הכי גרוע בעולם. מגיע לרכב, נלחץ, שוכח לבדוק כל מה שצריך וקונה אותו. בדר"כ כלל גם ביותר כסף ממה שאפילו המוכר התכוון...
אני גם מאוד תמים אז אם הבנאדם נראה לי אמין אני אאמין לכל מה שהוא יגיד לי. בגדול כשאני מגיע לחנות רואים את ההשתקפות של הדולרים בעיניים של המוכרים.
אבל...
עוד שניה אקשר לך שרשור שבו יש קישורים והנחיות להרבה חומר קריאה בנושא. ואם תקרא את כולם ותעשה רשימה מסודרת של כל התקלות הנפוצות, אשמח לפגוש אותך ולהראות לך על הרכב שלי מה ואיך אפשר לראות.

כל הבעיות פתירות ולא יותר מדי ביוקר, אבל זהו אוטו ישן עם הרבה דברים מפלסטיק מתפורר וחלקי פלסטיקה מתחיל להיות קשה להשיג.
עם כל כמה שאנשים אוהבים לטנף עליו, עם פרספקטיבה של כמעט 15 שנה, זה האוטו הכי טוב שהיה לי.
כנס לקישורים בשרשור הבא:
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/104336-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%91%D7%A8%D7% 99-2-td5-%D7%9B%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%AA%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9

ronen7k
06-11-25, 12:00
תודה רבה איל,
מכיר את השרשור הזה, וגם עשיתי לי כבר דף עם כל הדברים שרק אפשר לחשוב עליהם בהקשר לדיסקו 2 ..
אני קצת כמוך לכן בקשתי.

נמרוד
06-11-25, 12:11
כמו הכותרת ,

תודה

והאם יש כאן מישהו שמבין בדיסקו ויכול לעזור לי עם הבדיקה הראשונית והשניה והליווי בקניה וההתמקחות.
(בשל התמודדות עם בעיה מסויימת יש לי קשיים לפעמים במיוחד בסיטואציות מלחיצות)

אני לא מבין בדיסקו אבל אני עוזר לא מעט לחברים ומכרים בתחום הזה.

זה דבר אחד לעזור לאנשים לקנות היילקס רבו בן שנים ספורות שאת זה אני עשיתי כמה פעמים. זה משהו אחר לגמרי במכוניות בנות 20, שבהן אין סיכוי שלא ליפול על משהו גדול או קטן, ולא משנה היצרן. אבל אשמח לעזור בכל מקרה אני גר קרוב ואם אהיה פנוי למה לא. יצא לי מזה שווארמה בצ'קפוסט :rolleyes: אתה מוזמן ליצור קשר בה.פ.

מוטי ג.
06-11-25, 12:39
אז יאללה...
אני אביא את היכולת להבין דיסקו ונמרוד יכולת להתמקח.
אציין שאני מכיר את המוכר, קניתי ממנו גגון.
מתי ואיפה?

ronen7k
06-11-25, 23:18
השווארמה עלי ,
כרגע זה נדחה לשבוע הבא אם לא ימכר ..
תודה נמרוד ומוטי.
מוטי, אתה מוכר לי ת׳גגון?

מוטי ג.
06-11-25, 23:29
בטח, קומפלט עם כל האוטו, אבל זה גיר ידני [emoji23]

שגיא S
07-11-25, 18:03
רונן בהמשך לבקשתך...
לא הייתי לוקח דיסקברי 2 לסתם מכון סטנדרטי.

הייתי מעדיף מוסך שכבר ראה כמה וכמה רכבים כאלו ויידע מה לעשות ואיך לבדוק, ולתת לך טווח מחירים לתיקונים/סידורים השונים.

אני לא מכיר בצפון אישית - אבל יש את אייל בדליה, יש בג'וליס ועוספיה חבורה מאוד רצינית של דיסקברי...

ronen7k
10-11-25, 11:02
תודה על העזרה והעצות כאן, בפרטי, ובווצאפ.
נקנה דיסקו אחר בסוף.

אולי נפתח עליו בפורום RR

נמרוד
10-11-25, 14:21
תתחדש ובהצלחה!

-->