צפייה בגרסה מלאה : תחרות השקשוקה הבין גלאקטית של אבנר חוזרת בענק!
https://www.facebook.com/events/s/%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7% 94-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%AA/32659549780358711/?rdid=sMyIeWeHZZbyhVf9
13.12 יער אשתאול.
אסור בצל, אסור מערכות הגברה ואסור לנסות לנצח את אבנר.
אבל מי שואל!
אנחנו נהיה שם עם שקשוקה מטוגנת בשמן זית שלנו (מותר לטגן בשמן זית!).
וגם נמכור שמן זית למי שרוצה. עדיף להזמין מראש.
https://www.youtube.com/shorts/Id-MmysZ6Tw
150015
אפשר להכין פופקורן בשמן זית? שואל ברצינות.
אפשר להכין פופקורן בשמן זית? שואל ברצינות.
בהחלט. מניסיון.
אפשר להכין פופקורן בשמן זית? שואל ברצינות.
בהחלט.
גלי עושה את זה שנים.
אבל... תלוי בשמן. יש זנים שלא מתאימים לטיגון, כאלו שלא אוהבים חימום ומתפרקים.
סתם לידע כללי ובלי עניינים שיווקיים, קורנייקי מתאים לטיגון.
אפשר, כן,
אבל שמן זית הוא שמן גרוע לטיגון.
נשרף בטמפרטורה מאוד נמוכה.
ולגבי תחרות השקשוקה,
הייתי מגיע רק כדי לעשות שקשוקה מפוצצת בבצל.
נ.ב.
עברתי קצת על תמונות שאבנר פירסם לאורך השנים,
יש שם דשבורד עץ מאוד מעניין בדיפנדר שלו.
אבנר אתה כאן?
אפשר, כן,
אבל שמן זית הוא שמן גרוע לטיגון.
נשרף בטמפרטורה מאוד נמוכה.
ולגבי תחרות השקשוקה,
הייתי מגיע רק כדי לעשות שקשוקה מפוצצת בבצל.
נ.ב.
עברתי קצת על תמונות שאבנר פירסם לאורך השנים,
יש שם דשבורד עץ מאוד מעניין בדיפנדר שלו.
אבנר אתה כאן?
לגבי הבצל, אתה צודק ב-100%.
לגבי השמן, אתה טועה ב-80%.
מותר בהחלט לטגן בשמן זית, כולל בטיגון עמוק — בתנאי שלא שורפים אותו.
שמן זית איכותי (במיוחד כתית מעולה) עמיד יחסית לחום בזכות נוגדי חמצון וויטמין E, וה"נקודת העשן" שלו נעה סביב 190–210 מעלות צלזיוס, תלוי בזן (נאבלי לדוגמא מתפרק בטמפ' נמוכות מדי לטיגון, קורנייקי מחזיק הרבה יותר), איכות וסינון. זה בהחלט מספיק לרוב סוגי הטיגון הביתי.
המלצות:
- השתמש בשמן זית איכותי (לא שרוף או ישן).
- אל תחמם אותו עד שהוא מעלה עשן (זה סימן שהשמן מתחמצן ומתפרק).
- לטיגון עמוק חוזר ונשנה, כדאי להחליף שמן אחרי 2–3 שימושים.
שמן זית מתאים לטיגון — בריא יותר משמנים מעובדים, כל עוד שומרים על טמפרטורה סבירה.
אפשר להכין פופקורן בשמן זית? שואל ברצינות.כן,
אבל יותר קשה לנקות את הסיר
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
כן,
אבל יותר קשה לנקות את הסיר
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
זה כבר קשור למתי מכבים את האש.
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בצל יבש בשקים גדולים ?
אני נכנס איתך חצי חצי בתעלול.
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בצל יבש בשקים גדולים ?קרטון 20 קג מספיק?
https://zanzuri.co.il/product/%d7%a7%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a6%d7%9c-%d7%9c%d7%91%d7%9f-%d7%9b-18-%d7%a7%d7%92/?_gl=1*nq4df5*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAlrXJBhBAEiwA-5pgwhnIewB_okNBoHfj3MDhygdbFweI6pQYIoPac PRHQIg3ioaDj4BvWhoCG5kQAvD_BwE&gbraid=0AAAAAoeI5RxuvoSI_5VYPvHYx_muod5C E
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
לשקשוקה אחת ? גבולי...
נשלח מטאפאטוק, וזה לא עניינו של אף אחד איזה טלפון יש לי
אני אוהב תעלולים אבל שונא בצל... בעיה.
נשלח מהנייד
אפשר, כן,
אבל שמן זית הוא שמן גרוע לטיגון.
נשרף בטמפרטורה מאוד נמוכה.
כי את הבצלים/שום/פלפלים/... ברוטב לפסטה מטגנים עם קנולה ? מה עדיף? קנולה/תירס/... בבקבוק פלסטיק אחרי תהליכי כבישה בעייתים ?
כתבו כבר, אל תגיע לטמפ' העישון, תשתמש בשמן איכותי או שתשתמש בשומן בקר מזוקק, חמאה מזוקקת וכו'.
כי את הבצלים/שום/פלפלים/... ברוטב לפסטה מטגנים עם קנולה ? מה עדיף? קנולה/תירס/... בבקבוק פלסטיק אחרי תהליכי כבישה בעייתים ?
כתבו כבר, אל תגיע לטמפ' העישון, תשתמש בשמן איכותי או שתשתמש בשומן בקר מזוקק, חמאה מזוקקת וכו'.
הבעיה היא שטמפ העישון של הזית נמוכה בהרבה מזאת של הקנולה. ואנחנו דיברנו על פופקורן או על טיגון. שקשוקה זה לא טיגון בעיני. בפופקורן אגב, כמעט תמיד אתה מסיים עם סיר שרוף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.