צפייה בגרסה מלאה : סובארו טנדר משופר
https://youtu.be/daYgg2YSA2g?si=lP5qx4gSZDLZjQtA
ehudzeelim
09-12-25, 22:03
גם הנהג בסדר
מגניב כתמיד
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
הנהג הוא לא נהג.
הוא רוכב.
ואם יורשה לי,
הוא פחות מדויק מקו בלוק ז"ל.
קייס קינום
14-12-25, 11:30
מנסיון של בעל רכב כזה בימי כשיפוצניק, החוויה לא שלמה בלי להחליף ציריה כל שבוע-שבועיים (תמיד אני מתפלא איך אנחנו הסתדרנו עם כאלה והמקבילים שלנו היום לא מסתכלים על פחות מדודג׳ ראם)
ואם יורשה לי,
הוא פחות מדויק מקו בלוק ז"ל.
זה בדיוק מה שאני חשבתי.
מנסיון של בעל רכב כזה בימי כשיפוצניק, החוויה לא שלמה בלי להחליף ציריה כל שבוע-שבועיים (תמיד אני מתפלא איך אנחנו הסתדרנו עם כאלה והמקבילים שלנו היום לא מסתכלים על פחות מדודג׳ ראם)
ב בתור מי שעשה את שעותיו הראשונות כבעל רישיון נהיגה בהובלת מתנדבים ופועלים בארגז של סובארו טנדר אני יכול להגיד לך שאכן אין דבר כזה לסובב את ההגה בלי לשמוע תקתוקי ציריה מחד, ושהאוטו גם באמת יפנה מאידך כי היגוי זאת רק המלצה. בוא גם נזכור שהחלפת ציריה עלתה גרושים. עם זאת, כשהאוטו היה ריק והיה רק צריך לנסוע לפתוח מים, אני חושב שהפגנתי ביצועים לא פחות טובים ממה שרואים בסרטון (לפחות איך שדימיינתי לעצמי שזה נראה מבחוץ). כולל הדריפטים, קפיצות 4 גלגלים מרהיבות, וחציית שלוליות במהירויות מטוםשות לחלוטין.
אם מישהו היה תופס אותי באותם ימים יש סיכוי טוב שלא הייתי יכול להקליד את ההודעה הזאת מכיוון שהיו שוברים לי את שתי הידיים*.
אבל זה היה עם בובארו טנדר אמיתי, כאן נראה לי שזה מבוסס על פלטפורמה אחרת.
לא.ק. מנהל הגד"ש,
אם במקרה אתה קורא שורות אלו, אני מתנצל על האונס הברוטאלי של הרכב השקיה, ושל האמון הלא מוצדק שנתת בי.
ehudzeelim
14-12-25, 15:29
היה לנו כמה כאלה, כולל דור 1 מודל 1980 4*4.
יום אחד הייתי צריך להביא חמרה כמה ק"מ, נסעתי עם את חפירה ומילאתי את הארגז.
נכנסתי וניסיתי לנסוע, והאוטו לא זז. יצאת והסתכלתי מתחת וראיתי שמהמשקל בארגז, הדיפרנציאל האחורי יושב על הקרקע ;)
הייתי צריך לרוקן קצת חמרה...
אוטו שברירי אך עמיד. אין על בוקסרים
אני התנהגתי עם ה81 שלי בצורה דומה, רק עם הבדל אחד, הוא היה שלי.
מכאנית היה פיקס, מבחוץ פחות.
יש סרטון של מים פורצים לקבינה מהפתח של הידית הילוכים.
מבלי להרוס את פרץ הנוסטלגיה המרגש פה. אין באמת קשר בין הרכב בסרטון לטנדר המדובר מלבד השראה עיצובית (רופפת משהו) כן....?
לעניות דעתי גריל קדמי + וינקרים - מקורי.
בקליות אחוריות- מקוריות
הן ממקומות צמוד לדלת ארגז, והכנפיים מנופחות מהן, מכאן אני מסיק שהדלת מקורית וגם מרכב הפח הוא ניפוח של רכב מקורי.
וזהו.
זה רכב שלדת צינורות עם חיפוי משטחי קרבון
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
בהחלט יותר הגיוני, אבל נראה שאת חלק מהמשטחים עשו לפי תבנית מחלקי פח מקוריים.
מבלי להרוס את פרץ הנוסטלגיה המרגש פה. אין באמת קשר בין הרכב בסרטון לטנדר המדובר מלבד השראה עיצובית (רופפת משהו) כן....?
יאללה איתך חייב להרוס אתה.
GodsFather
18-12-25, 10:17
אם רק היו מביאים את החדש לארץ
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
אני דווקא חושב שזה טנדר ישן באמת שרק שיפרו אותו.
וזכותי לחשוב ככה......
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.