PDA

צפייה בגרסה מלאה : דיפרנציאל נעול לג'ימני 2008 - התייעצות לגבי מכירה

ניר ל
13-12-25, 00:59
אחיין שלי סובל מתקלה בגיר שאובחנה בטעות כתקלה בדיפ אחורי. מוסך סוזוקי אמנם, אבל לא הכיר נעילה אוטומטית ושלח אותו לרכוש דיפ' חלופי. הבחור ( יותר נכון אימו, כי הוא לוחם מיל' בתעסוקה) רכש/ה ב 2000 ש"ח דיפ' פתוח דרך קבוצת פייסבוק או משהו כזה, אשר הותקן לאחר כבוד על הסרן וכמובן שהתקלה עדיין קיימת ( כנראה מייסב חד כיווני בגיר הלך).
הדיאגנוזה עכשיו היא שצריך להחליף גם טרנספר... כאן אני נכנסתי לתמונה ועצרתי את ההליך. המכונאי מוכן להחזיר את המצב לקדמותו ללא חיוב. אני ביקשתי לשחרר את הרכב משם כמה שיותר מהר, להכניס את הרכב למכון גירים ( ארז מטירה הומלץ, דיברתי איתו ונשמע הגיוני מה שאומר).
הווה אומר להישאר עם דיפ' נעול תקין ביד ולמכור אותו, במקום את הפתוח שעל הרכב שממילא נקנה מצד שלישי שאיננו קשור.
מה אומרים בכללי? האם יש המלצות נוספות או אחרות , כמה לבקש על דיפ' נעול ?

יונימוג אדום
13-12-25, 09:57
דבר ראשון - ארז בטירה (טופגיר ) מספר 1 - מקצועי ביותר והכי חשוב הגון .
לגבי הדיפרנציאל האחורי - אני נגד נעילה אוטומטית ( בייחוד בג'מיני שאיננו רכב גיבור ) .
אם יש לבחור תקציב שיילך על נעילה חשמלית HF - נעילה סינית ( מיוצרת בסין במפעל שמייצר את אותה הנעילה בדיוק גם עבור איטון ,אך עולה מחצית .
המכות אשר מייצרת נעילה אוטומטית לא מוסיפות בריאות ( בלשון המעטה ) גם לשאר המכלולים - בייחוד לגיר וטרנספר .

אילן

-->