ishc
15-12-25, 11:21
בסוף שנת 2017 ירדתי מדו גלגלי ורכשתי רכב פרטי מזה הרבה שנים.
הרכב הוא רנו קליאו 1150 סמ"ק, בנזין ידנית.
בזמנו הנסועה הייתה 40 אק"מ ותיכננתי להחזיקו 5 שנים מתוף הנחה שבק"מ הזה הוא ימות בשלב ההוא.
מאז, המציאות השתנתה והקליאו עדיין איתי, 160 אק"מ של נסיעות ואמינות מופלאה והגיע הסוף. יש הצטברות של תקלות + תחזוקה מהזמן האחרון שפשוט לא מצדיקים תיקון אז החלטתי לעבור הלאה.
תקציב: איזור ה-30 אק"מ
שנתון מינ': 2016
דרישות:
מנוע בנזין
אמינות, אמינות, אמינות
נסיעה של 10-15 אק"מ בשנה לא מכניסה שיקול של צריכת דלק, זה לא יכול להיות V8 אבל כל צילנדרים סביר יהיה בסדר.
גיר יכול להיות ישני (הכי אוהב) או אוט', אני לא חובב של רובוטים או רציפים אבל אם האמינות טובה אז יאללה.
יד נמוכה עם היסטוריית טיפולים
עד איזור ה-120 אק"מ, רצוי פחות.
דגמים שראיתי:
קליאו 0.9 טורבו, ידני
דאציה סנדרו 1.1 ידני (לדעתי זה אותו מנוע שיש לי בקליאו)
ניסאן אלטימה
ניסאן סנטרה
פיז'ו 3008 1.6 אוט (איזה גיר זה?)
עוד רעיונות יתקבלו בברכה.
אין לי דרישות נוחות מסויימות, אני מעדיף מזגן מכני פשוט מאשר בקרת אקלים שמתקלקלת, כנ"ל לגבי רדיו מאשר מולטימדיה וכו'
קשה היום למצוא מכוניות פשוטות וצריך לברור את האופציה הסבירה ביותר.
הרכב הוא רנו קליאו 1150 סמ"ק, בנזין ידנית.
בזמנו הנסועה הייתה 40 אק"מ ותיכננתי להחזיקו 5 שנים מתוף הנחה שבק"מ הזה הוא ימות בשלב ההוא.
מאז, המציאות השתנתה והקליאו עדיין איתי, 160 אק"מ של נסיעות ואמינות מופלאה והגיע הסוף. יש הצטברות של תקלות + תחזוקה מהזמן האחרון שפשוט לא מצדיקים תיקון אז החלטתי לעבור הלאה.
תקציב: איזור ה-30 אק"מ
שנתון מינ': 2016
דרישות:
מנוע בנזין
אמינות, אמינות, אמינות
נסיעה של 10-15 אק"מ בשנה לא מכניסה שיקול של צריכת דלק, זה לא יכול להיות V8 אבל כל צילנדרים סביר יהיה בסדר.
גיר יכול להיות ישני (הכי אוהב) או אוט', אני לא חובב של רובוטים או רציפים אבל אם האמינות טובה אז יאללה.
יד נמוכה עם היסטוריית טיפולים
עד איזור ה-120 אק"מ, רצוי פחות.
דגמים שראיתי:
קליאו 0.9 טורבו, ידני
דאציה סנדרו 1.1 ידני (לדעתי זה אותו מנוע שיש לי בקליאו)
ניסאן אלטימה
ניסאן סנטרה
פיז'ו 3008 1.6 אוט (איזה גיר זה?)
עוד רעיונות יתקבלו בברכה.
אין לי דרישות נוחות מסויימות, אני מעדיף מזגן מכני פשוט מאשר בקרת אקלים שמתקלקלת, כנ"ל לגבי רדיו מאשר מולטימדיה וכו'
קשה היום למצוא מכוניות פשוטות וצריך לברור את האופציה הסבירה ביותר.