צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה - בנק לאומי (אין) שרות
בשבוע האחרון ביזבזתי את זמני על השרות של בנק לאומי ( שכחו שם איך מדברים, רק מתכתבים).
כל הסיפור בפרסומת עם עומר אדם על טלפון אישי של מנהל הסניף, זה שקר אחד גדול.
חבר ששמע על הסיפור שלח את הקישור הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=AHJ2ciFdmfU
דרך אגב, גם בנק מזרחי, זה שבפרסומת שלו דביר מסביר לנו כל ערב בטלוויזיה על בנקאות אישית - ההודאה האישית, לבנקאי באישי, באפליקציה האישית, על הטלפון האישי...... כבר לא בהכרח הולכת לבנקאי האישי (הם מנסים להתייעל :-( ).
ופתאום גם במזרחי, ששולחים הודעה מקבלים תשובה מאיזה עב"מ של מכיר את הרקע והנסיבות.
מניסיוני הדל זה מאוד תלוי סניף...
אני עברתי שלושה בנקים עד שמצאתי שירות טוב בסניף הבינלאומי בעיר מגוריי, ומאז נהנה מתגובתיות מצוינת בערוצים בדיגיטליים, בטלפון, ובסניף (לעיתים רחוקות מאוד, כשאני צריך משהו).
לא חושב שהקו המנחה של הבנק משפיע לגמרי, יותר פונקציה של מנהל סניף ועומס.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
יונימוג אדום
02-01-26, 17:56
הייתי לקוח ותיק מאוד ( משנת 1989 ) של בנק לאומי - קיבלתי שירות טוב ועזרו לי ממש בתחילת דרכי כעצמאי .
בשנים האחרונות סגרו יותר ממחצית הסניפים ( לא את סניף יהוד ששם היה לי חשבון ) .
בעקבות מיחזור משכנתא ע''י מזרחי טפחות וכחלק מההתנהלות מול הסניף פתחתי שם חשבון חדש עם הרבה רגשות אשם כלפי לאומי .
בכל זאת מעל שלושים שנה יחדיו לא הולכים ברגל .
כיום כל החשבונות שלנו - עסקי ופרטי ומשותף מתנהלים במזרחי טפחות .
טלפון לסניף ותוך פחות מעשר שניות עונה לי הנציג שמטפל לי בחשבון , לפעמים הוא אומר שיחזור אלי תוך שתיים שלוש דקות - וראה זה פלא , הוא אפילו עומד במילה שלו .
כאשר אני רואה את הפירסומות של שני הבנקים - מזרחי שכפי שאני חווה - מדוייקת ונכונה , ואילו לאומי מנסים להחזיר עטרה ליושנה .
בלאומי כיום - ממתינים על הקו הרבה מאוד זמן ואז עונה נציג שירות של המוקד הארצי - יחזרו אליך . לפעמים חוזרים לאחר יום ולפעמים גם זה לא .
כיום , לאחר כשש שנים עם מזרחי טפחות אני מבין היטב את ההבדל ביניהם - הסניף שאני עובד איתו עבר לפני כשנתיים למקום סמוך ואת הסניף הגדילו וייעלו , לעומת זאת בלאומי - ההתייעלות מתבטאת בסגירת סניפים מאסיבית וצמצום של הסניפים הגדולים .
אילן
בשבוע האחרון ביזבזתי את זמני על השרות של בנק לאומי ( שכחו שם איך מדברים, רק מתכתבים).
כל הסיפור בפרסומת עם עומר אדם על טלפון אישי של מנהל הסניף, זה שקר אחד גדול.
כנראה שתיק ההשקעות והעו"ש שלך רזה...:rolleyes:
רענן
הדיגיטציה רק תתחזק
והקשר עם דביר יתרחק.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
הנסיון שלי מראה שהנציג הדיגיטלי, יודע לעזור רק במה שאני במילא יכול לעשות בעצמי באפליקציה, ואחרי שאני רושם לו פעמיים "נציג אנושי", האמת מתחבר נציג שהוא בעצם מוקדן שלא יודע לעזור.
אבל,
הנסיון שלי עם דיסקונט הוא שבאמת חוזר אלי נציג, בטלפון, שקרא את ההתכתבות וכבר יודע מה אני צריך.
כלקוח ותיק של מזרחי, אותו הדראק…
פתחתי חשבון במזרחי כי מחזרתי את המשכנתא לשם מדיסקונט, סגרתי אותו אחרי יומיים כי האפליקציה שלהם פשוט נחותה, בחיים לא חוויתי רגרסיה
טכנולוגית כזאת.
וכשחסר פיצ׳רים באפליקציה, צריך לדבר עם בנקאי וזה פשוט לא זה.
גם הסניף בחולון (555) פשוט מתנהל בצורה ״של
פעם״
לצורך ההשוואה, לא הייתי בסניף שלי בדיסקונט (כיכר רבין) כבר כמה שנים טובות.. הכל באפליקציה ונדיר שאני צריך לדבר עם בן אנוש.
זה נכון ללפני 3 שנים בערך, אולי התקדמו מאז.
אני אישית לא משלם כמעט עמלות מלבד הקצאת האשראי ועוד משהו, לפני חצי שנה איימתי להוציא את התיק ני״ע המצומק שלי למיטב אז הם התיישרו עם כל
העמלות לאותם סדרי גודל.
קל ופשוט בימינו להחליף בנק.
את המעבר האחרון עשיתי מזמן ממזרחי ליהב פשוט כי אני נקבל תנאים טובים יותר - משמעותית. עד אז עברתי 4 בנקים.
לא מרגיש נאמנות ולא רגשי אשם. זה עסק. לא חבר.
לדעתי האישית הבנקים הם הנבלות השניים בשוק אחרי חברות הביטוח. אין מה לרחם עליהם.
סיפור על לאומי.... הייתי צריך המחאה בנקאית על 117000 שח. זה כסף שהיה לי בחיסכון. נכנסתי לסניף בזל, קיבלו אותי יפה, סגנית מנהלת הסניף. סגרה את כל הפרטים מילאה טפסים ואמרה לי שהעמלה - משהו כמו 3000 שח. קצת זזתי בכיסא ואמרתי שסה המון ואם אין הנחה או משהו מעשתה פרצוף רציני ואמרה שאין הנחה.
סיפרתי את זה לחבר שעבד באותה תקופה במערכת הבנקאית. הוא הסביר לי שהיא פשוט שיקרה. היאמיכלה בקלות לתת לי הנחה גם של 50 אחוז ועם קצת מאמץ גם יותר.
עבר כמה זמן החזרתי את ההמחאה הבנקאית לאותה גברת. תוך כדי היא קמה לעשות משהו וראיתי במסך במחשב שלה את המסך של הפקת ההמחאה הבנקאית המקורי ושם היתה לה באמת אופציה לבחור הנחה.
סימנו את העניין ואז אמרתי לה שיכשיו אני מבקש את כל הכסף שיש לי בבנק לאומי, במזומן, ולסגור את כל החשבונות חסעונות וכו'.
היא התחילה עם עמלת מזומן וזה ואני בשלי.
קראה למנהלת. באה המנהלת שאלה למה אני עוזב. אמרתי לה בגלל שהיא - הצבעתי על הסגנית - שיקרה לי. ואני לא עושה עסקים עם שקרנים.
אסף.
אנחנו מנהלים ביהב את חשבון הבנק של ועד הבית, מבחינה טכנולוגית הם 5-10 שנים אחורה, כל בקשה להעברה צריך לשגר באפליקציה נפרדת (בקשות ליהב משהו כזה) וכנראה שזה מגיע לבנאדם מאחורי הקלעים..
לא ניתן לייצר לצפייה בלבד בנתוני העו״ש, אצל השאר אפשר.
לפחות אנחנו משלמים 20₪ בחודש עמלות, גם משהו..
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני הייתי ביהב עוד מהתקופה שבה סיימתי עם בנק אוצר החייל. הם המציאו את המושג בנק ללא סניפים,
רק שהשירות אונליין שלהם היה כל כך גרוע, שעל כל שטות אתה צריך לריב איתם שלושה ימים בטלפון, עד שאתה מאיים בעזיבה ואז מקבל טלפון וי איי פי של מישהו,
או להצליח להגיע לסניף (סניף הקריה בתל אביב במקרה שלי) שפתוח חצי יום בשבוע.
כשגרתי בתל אביב זה עוד היה נסבל, ביום שהם איבדו את הבלעדיות על תנאים לעובדי מדינה, הם גם איבדו את רוב הלקוחות.
בקיצור,
מקריאהשל השרשור אפשר להבין שמה שנכתב מעליי נכון. כולם חרא, צריך רק למצוא את החרא שיןתר נוח לך בנקודת הזמן הנוכחית. בתור אחד שצריך משהו מהבנק בפעם בשנה, זהו תמיד אירוע שקובע אם אני ממשיך, מאיים בעזיבה, או מאיים בעזיבה וגם עוזב.
איציק - 4X6ZH
03-01-26, 16:33
אני מחזיק חשבונות בכמה בנקים.אחד מהם הוא בנק לאומי.
בנק לאומי זה אוסף של פקידים מתחלפים
מנהלי סניפים שמדברים כמו מנהלת בית ספר שנוזפת בתלמיד
שומרים בכניסה שזה ועדת חקירה
לא פונה במייל כי לא חוזרים אלי.
בנק לאומי !
פסטיבל סיפורים והבטחות
פשוט תתבישו לכם :mad:
ולמה כבודו לא עובר בית ספר?
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
ממליץ על מזרחי טפחות.
עובד מול אדם פרטני במשך שנים.
זה לא אומר שפעם ב3-4 שנים עושים סקר שוק לשיפור תנאים….
לגבי אפליקציה, היא אכן מינימלית, אך את כלל הפעולות אפשר לעשות ישירות דרך האתר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למה לעבור מבנק לבנק? זה לא בית ספר ואתה לא נשוי לבנק.
אין מניעה מלהחזיק חשבונות בשניים או יותר בנקים שונים. זה בריא ובטוח יותר מכל בחינה, מייצר תחרות באופן טבעי והנחמדות המוגברת של הפקידים היא בונוס.
כנראה שלא הובנתי נכון, שנים נודד בין הבנקים (חושב שהייתי בכולם), אך מניסיוני ב 5 שנים האחרונות, מזרחי משתדלים יותר מהאחרים ולכן אני עדין שם.
אם משהו ישתנה, אני יחתוך בלי להניד עפעף.
לגבי ריבוי חשבונות, אני נגד היות וזה גורר אחריו גם (בדר״כ) ריבוי עמלות וקושי להתנהל מולם אופטימלית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.