צפייה בגרסה מלאה : גרוטראלי
אני כבר כמה שנים רוצה לצאת למסע כזה, עכשיו רק צריך למצוא רכב ועוד חבר שצריך לשכנע עם לחץ פיזי מתון.
אשמח לשמוע קצת עצות בנושא, בחירת מכונית מתאימה, קללות על זה שאני הולך לזהם את השטח עם הגרוטאה שלי, הכול מהכול.
עברה לי בראש גם האפשרות לעשות את זה על קטנוע, ויש לי כלי שיכול להתאים אבל גם פה צריך להשלים לצוות של 2 שזה בוודאות אין לי.
תודה מראש
לפני כמה שנים אורגן פה גרוטלוג במסגרת האתר והיה יופי, אותי תרים את הכפפה להרים עוד אחד.
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/98417-%D7%9E%D7%A1%D7%A2-%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%95%D7% 92-%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%9B%D7%96%D7%94
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
עשיתי מספר מסעות כאלה של גרוטשטח ופרטי. כמעט כולם באים עם סובארו , אנחנו באנו עם וולוו 740 וכל מסע היה בעיני הוכחה כמה הרכב הזה יותר מתאים. אין כח מתפרץ ( אז לא משתוללים ולא מתהפכים ) אבל הנעה אחורית ובנוי כמו טנק למעט דרייבשאפט (מצריך אחד ספייר בבגאז, אבל בפועל לא נשבר לנו ) , מנוע גמור ששרד על 3 בוכנות לדעתי , הרבה מסעות .
צמיגים מסחריים מעט גדולים מהמידה המקורית , אפס פנצרים , הגבהה שהיא בעצם קיט שירד מפג׳רו עייף , מיגון גחון בסיסי מגומי קשיח .
Sent from my iPhone using Tapatalk
ehudzeelim
11-01-26, 10:00
ובנוסף, הוולוו עם סרן אחורי תואם דנה 30, מקבל נעילה אוטומטית בכיף ..
אני חושב שחלק מהכיף זה לבוא עם רכב כמה שפחות נפוץ.
עשיתי פעם אחת עם ג'סטי, רכב מצויין בנוי מראש ככה שכמעט לא צריך מיגון, אבל למצוא ג'סטי זה כבר לא כל כך פשוט.
ובגרוטלוג היינו על אלמרה, רכב כבד מידי, אבל אמין וחזק בצורה מפתיעה. חטף קפיצות באוויר ובריחה מהציר לערמת סלעים, והמשיך לנסוע.
הייתי מחפש ביד 2 את הרכב הידני הכי זול, מוודא שהוא נוסע ולא עומד למות, ממגן במינימום עלויות, והודרוב.
אני מחכה שטויוטה יאריס קרוס יהיה מספיק זקן ומרוט כדי שיענה על הקריטריונים.
מצד שני,
עם השוק בישראל, היא בטח תישאר יקרה מדי גם כשכל הנגב יהיה עיר אחת בנויה ונסיעת שטח תהיה רק בפארקים מיוחדים....
עשיתי פעם אחת עם ג'סטי, רכב מצויין בנוי מראש ככה שכמעט לא צריך מיגון, אבל למצוא ג'סטי זה כבר לא כל כך פשוט.
פעם.. ממש פעם.. הייתה בגד״ש ג׳אסטי 4x4.. כן, הייתה חיה כזו.
הכינוי היה ״ארגז מחליק ג׳אסטי״.
בדיעבד, לא הערכנו מספיק את היצירה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.