PDA

צפייה בגרסה מלאה : צריך רישום של כננת נשלפת?....

אוהב נגב
12-01-26, 23:20
לפני עשרות שנים התקנתי כחוק כננת על הפגוש הקדמי (מופיעה ברישיון). אחרי 15 שנה הורדתי אותה והתקנתי 2 רסיברים. קד' אח'.
זה נכון לי וגם ורסטילי. לפני כ-3 שנים בוחן רישוי רצה לראות את הכננת ומאז אני דואג להביא אותה לטסט. אז אני שואל: למה אני צריך את הרישום ברשיון? אם ממילא רוב הזמן הכננת במחסן, אני לוקח אותה רק לחילוצים או לטיולים מאתגרים ולאחרונה הם לא רבים.
האם ניתן למחוק אותה מהרישיון ולהמשיך ולהשתמש בה רק בטיולים וכיוצ"ב?
תודה לעונים.

חנן-ג'יפולוג
13-01-26, 04:09
זה המצב אצלי כבר 20 שנה. יש בארגז כננת נשלפת. יש שלושה רסיברים עבורה. אין כננת ברשיון.
פעם אחת בלבד שאלו בטסט בשביל מה הרסיברים וחיבורי החשמל, עניתי שזה לכננת ובזה זה נגמר. לא ביקשו לראות אותה.

ד ו ר ו ן
13-01-26, 09:01
לפני כ-3 שנים בוחן רישוי רצה לראות את הכננת ומאז אני דואג להביא אותה לטסט. אז אני שואל: למה אני צריך את הרישום ברשיון? אם ממילא רוב הזמן הכננת במחסן, אני לוקח אותה רק לחילוצים או לטיולים מאתגרים ולאחרונה הם לא רבים.
האם ניתן למחוק אותה מהרישיון ולהמשיך ולהשתמש בה רק בטיולים וכיוצ"ב?
תודה לעונים.

שטח משוחרר לא יוחזר?

מה עולה לך להביא אותה לטסט כדי לשמר את גמישות ההחלטה בעתיד אם יתחלף לך הג׳וק לדיגום?

אוהב נגב
16-01-26, 01:15
זה המצב אצלי כבר 20 שנה. יש בארגז כננת נשלפת. יש שלושה רסיברים עבורה. אין כננת ברשיון.
פעם אחת בלבד שאלו בטסט בשביל מה הרסיברים וחיבורי החשמל, עניתי שזה לכננת ובזה זה נגמר. לא ביקשו לראות אותה.
אוקיי, אז אני מבין שבעצם היום אין צורך בהתקנה קבועה עם אישור טכניון ואני מבין שגם אין בעיה עם התקנת רסיברים.
זאת התקדמות ביחס למה שהיה לפני שנים וחבל שזה נעשה בהעלמת עין ולא בהתקנת תקנה ברורה.
תודה לעונים. יאיר

נמרוד
16-01-26, 14:39
שום דבר לא השתנה בשנים האחרונות. אם אתה מתקין כננת קבועה, צריך לרשום ברשיון. אין ולא היה קשר לטכניון, יש עשרות מתקינים מורשים כולל רוב מוסכי הג'יפים הידועים.

אם, כמו אצל חנן, אין כננת קבועה, אז גם אין מה לרשום ברשיון מן הסתם.

רסיברים, כלומר חורים מרובעים בפגוש, לא צריך לרשום ברשיון.

הבעייה שלך היא שרשום לך ברשיון שמותקנת כננת. הטסטר בודק בטסט, רואה שאין כננת בפועל - הוא יכול וצריך לדרוש ממך להסיר את השורה ברשיון אבל הוא עושה לך טובה במובן מסויים ומסתפק בזה שהכננת קיימת.

אם זה מפריע לך אתה יכול להסיר את הרישום מהרשיון.

אוהב נגב
19-01-26, 23:39
שום דבר לא השתנה בשנים האחרונות. אם אתה מתקין כננת קבועה, צריך לרשום ברשיון. אין ולא היה קשר לטכניון, יש עשרות מתקינים מורשים כולל רוב מוסכי הג'יפים הידועים.

אם, כמו אצל חנן, אין כננת קבועה, אז גם אין מה לרשום ברשיון מן הסתם.

רסיברים, כלומר חורים מרובעים בפגוש, לא צריך לרשום ברשיון.

הבעייה שלך היא שרשום לך ברשיון שמותקנת כננת. הטסטר בודק בטסט, רואה שאין כננת בפועל - הוא יכול וצריך לדרוש ממך להסיר את השורה ברשיון אבל הוא עושה לך טובה במובן מסויים ומסתפק בזה שהכננת קיימת.

אם זה מפריע לך אתה יכול להסיר את הרישום מהרשיון.
הי נמרוד. למיטב זכרוני באמצא שנות ה90 של המאה הקודמת כאשר הותקנה הכננת הראשונה ברכב היו מתקינים מורשים ספורים שהיתה להם הסמכה של הטכניון שבלעדיה לא ניתן היה לרשום את הכננת ברשיון הרכב. לגבי כל השאר אתה צודק.

-->