PDA

צפייה בגרסה מלאה : מכשיר GPS לניווט ללא מפה

amitaikl
04-02-26, 21:59
ערב טוב,
יש לי חבר שרוצה לקנות מכשיר ניווט ידני "של פעם", כזה שנותן קואורדינטות של מיקום עצמי. בלי מפה ובלי כלום.
המלצות?

PW
06-02-26, 21:27
גארמין משומש.
יש למכביר באיביי ובאמאזון

amitaikl
07-02-26, 16:22
גארמין משומש.
יש למכביר באיביי ובאמאזון
תודה!
המלצה על דגם ספציפי?

shachar
07-02-26, 16:32
בזמנו ה garmin 76 gpsmap
היה מצויין לשימוש ברכב
סדרת ה etrax לשאת ביד

מניח שהדיוק שלהם פחות טוב מהסלולארים של היום

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

erezgur
07-02-26, 19:31
מה המטרה?

אם הסיבות נוסטלגיות / רצון להשתמש במפות נייר / ניווט ספורטיבי או כל סיבה אחרת שאינה פוסלת שימוש בסלולרי עקרונית - יש מבחר אפליקציות שתוכל בעזרתו להציג קורדינטות או כיוון קורדינטות וכו', גם ללא הצגת מיקום על מפה.

זה זמין, זול/חינמי, מדוייק ומאפשר עבודה לאורך זמן אם יש מטען / פאור בנק...

נשלח מהנייד

נמרוד
07-02-26, 20:15
אני מניח שיש מכשירים ישנים במגרות של רבים מאיתנו. לי אמור להיות גרמין 12 בן כמעט שלושים, אני בטוח שהוא יעבוד פיקס עם בטריות טריות.

amitaikl
07-02-26, 23:31
מה המטרה?

אם הסיבות נוסטלגיות / רצון להשתמש במפות נייר / ניווט ספורטיבי או כל סיבה אחרת שאינה פוסלת שימוש בסלולרי עקרונית - יש מבחר אפליקציות שתוכל בעזרתו להציג קורדינטות או כיוון קורדינטות וכו', גם ללא הצגת מיקום על מפה.

זה זמין, זול/חינמי, מדוייק ומאפשר עבודה לאורך זמן אם יש מטען / פאור בנק...

נשלח מהנייד

הוא רוצה גיבוי.
אמרתי לו שיקח עוד סלולרי אחד, אבל הוא מתעקש על GPS פשוט+מפת נייר

איל מ
08-02-26, 12:32
יש היום סלולרים סיניים מוקשחים מאד, עמידים למים ועם סוללה חזקה. לא יקרים בכלל.
מורידים תכנת ניווט הכי פשוטה שיודעת לעבוד באוף ליין, וזורקים באוטו לגיבוי.
זה לא דורש קליטה ולא כלום. עובד גם במצב טיסה.

PW
08-02-26, 13:22
אני מניח שיש מכשירים ישנים במגרות של רבים מאיתנו. לי אמור להיות גרמין 12 בן כמעט שלושים, אני בטוח שהוא יעבוד פיקס עם בטריות טריות.
למה הוא לא הגיע אלי כבר מנזמן?!

נמרוד
08-02-26, 19:09
למה הוא לא הגיע אלי כבר מנזמן?!בשביל שאני אוציא לך הצעת מחיר קודם תשיג אישור מרשות העתיקות.

asafk
08-02-26, 20:39
הלכתי לארון של הדברים הישנים. הגרמין 12 - כך נראה - לא שרד יפה. המסך אפרורי כזה. הgps הישן יותר דווקא כן נראה טוב. אבל הוא היה כל כך לא מדוייק כשהיה חדש שאין לי סיבה לחשוב שזה השתפר.

ובנימה אחרת ובכלל לא באותו טווח מחירים - המכשירי תקשורת הלוויניים כוללים גם תצוגת gps. בסגנון המכשירים של פעם. שתי ציפורים. מכה אחת.

אסף.

ד ו ר ו ן
09-02-26, 22:57
הלכתי לארון של הדברים הישנים. הגרמין 12 - כך נראה - לא שרד יפה. המסך אפרורי כזה. הgps הישן יותר דווקא כן נראה טוב. אבל הוא היה כל כך לא מדוייק כשהיה חדש שאין לי סיבה לחשוב שזה השתפר.
אסף.
המגלן הישן בן 27+ וגרמין פשוטים הגיעו לרמת דיוק-2מ בעמידה של 2-3 דקות, כשהמכשיר מבצע מיצוע.
נבדק מול נקודות עוגן בשטח.
זה טוב יותר מלא מעט טלפונים חדשים (10מ מוצהר)

לפות״ש,
תגיד לחבר, שבשביל ניווט, כל ניווט שאינו הנחיית טיל לחלון קטן זה מיותר לגמרי.
אם במרחק של 10מ מנקודת הניווט אתה לא מזהה אותה, הבעיה בך, לא ברמת דיוק המכשיר.
(המגלן על כל יתרונותיו מאובק בחלק הרחוק של הארון).

-->