PDA

צפייה בגרסה מלאה : מודל של פגוש אחורי לדיפנדר

asafk
09-02-26, 22:31
https://cad.onshape.com/documents?nodeId=575578ec95b41bece5d3442 4&resourceType=folder

העליתי מודל של פגוש אחורי מחוזק כולל פינות לדיפנדר td5
את השרטוטים וקבצי dxf תצטרכו לייצר לבד. אותם לא העליתי לרשת לעת עתה.
יש חלק עיקרי, 3 פלטות קונטרה ושתי פינות.

על החלק העיקרי של הפגוש אפשר לרתך אוזני חילוץ.

ואם מישהו מייצר את כל החלקים ומרכיב, זה על אחריותכם. אני לא יודע כלום. אולי זה בכלל לא מתאים אולי זה פגוש לרקסטון מי יודע.... קודם תעשו אחד מקרטון. עברו יותר מ20 שנה.

אסף.

asafk
10-02-26, 20:50
נשאלתי בדיון של אייל אז את התשובה אני כותב גם כאן.

כמה שאני זוכר - ארבעת הברגים של הפין החקלאי נכנסו לארבעת החורים המתוברגים אחרי קדיחה דוך לצד השני שם חיכתה הפלטה קונטרה.
בנוסף יש את הברגים בצדדים עם פלטות קונטרה.
ואת הברגים למטה.
אם הייתי עושה את זה היום הייתי אולי מוסיף שני קדחים לברגי 16 שייכנסו לתבריגים הקיימים, שיהיה.
החוזק של הפגוש הוא החוזק של הפלדה עובי 10 עם הכיפוף. גם זה אולי משהו שהייתי עושה אחרת כי צריך רדיוס כיפוף כמעט אפסי כדי להתלבש על הקרוסממבר המקורי וזה מחליש את הפלדה - עדיף לרתך סרגל לצד התחתון.

אסף.

איל מ
10-02-26, 21:42
בקרוס ממבר יש שלושה תבריגי m10 מלמטה, אליהם מתחבר הסרגל בלי צורך בריתוך,
הסרגל מחובר בריתוך בריא (שורש+ מילוי עד עובי יפה) לפלטה 8 ממ שמוברגת עם 4 ברגי m12 לתבריגים, הם גם תופסים את הוו/רסיבר, ועוד שני ברגי m16 דרך הפלאה לתבריגים.
בנוסף, הסרגל מחובר בקצותיו לעוד שני סרגלים לנקודות החיבור של טבעות ה D.
סה"כ 4 ברגי 12, שני ברגי 16 וחמישה ברגי 10. פלטת 8 במרכז הקרוסממבר, וסרגל בעובי 10 לרוחבו עד כ3.5 ס"מ מהחיבור לקורות האורך.
נראה לי די והותר. אבל רק אחרי צילום תוכל להבין איך נראה ולחוות דעה.
אני גם נוטה להוסיף את נקודות החילוץ בהמשך של סרגלי האורך כמקובל, או לפחות בחצי הדרך בינם לבין הפלטה המרכזית.

-->