PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלות לקראת טיול קראוון משפחתי בבלקן (הקורא "אילן יונימוג אדום" מתבקש לגשת)

אומי5
10-02-26, 14:19
אנחנו בשלב מאוד ראשוני של הרעיון, כרגע נראה שזה מאוד גבולי בתקציב.
מכוונים לאזור פסח או בקיץ.
כמה שאלות.
עברתי על כל מיני תמונות של קראוונים, לא בכולם הבנתי איפה יושבים הילדים, ושיש להם חגורות בטיחות.
1. אין דבר כזה קראוון בלי שתי חגורות לנוסעים מאחורה נכון? (אני יודע מה כולם עושים, אצלי אין נסיעה בלי חגורה)
2. האם תמיד המושבים האחוריים עם גישה נעימה לחלון ולנוף? ומותאם לגובה ילדים?
3. מה החוק בארופה אומר לגבי ישיבת ילדים מקדימה? (לצורך העיניין אלבניה, מקדוניה הצפונית, מוטנגרו)
4. יש לי נטייה לרצות קראוון נגרר כדי שאוכל להסתובב עם הרכב ביעדים שנגיע אליהם, לא מצאתי כאלו באתרים, תובנות בנושא? (אין לי בעיה לנהוג בנגררים גדולים, גדלתי בגד"ש)
5. איך הנהיגה בארצות האלו? ארופה סטייל או הודו סטייל?

רוב תודות
בתקווה שזה לא יגמר ב"טוב נו זה לא בתקציב"

יונימוג אדום
10-02-26, 18:54
באירופה וארה''ב אין קרוואנים נגררים להשכרה .
מוזמן להתקשר אלי וביחד נכנס למחשב - האתר של מוטרהום ישראל הוא המפורט ביותר בנושא צילומים וידע .
אולם בכל פעם שניסיתי לשכור דרכם - באיזה שלב הרגיש לי לא נכון .
בדיוק השבוע שתיים מבנות המשפחה סגרו עסקה לשכירת קרוואן ( כל אחת בתאריך שונה ) עם תבל קרוואנים - תחנת מוצא - פראג .
כולל טיסה לארבע נפשות וקרוואן לשבועיים עם כל האיבזור במחיר הגון ביותר .
בפעמיים ששכרתי דרכם הייתי ממש ממש מרוצה .
לרוב תמצא ליד כל קרוואן תמונות המתארות את הדגם , באחת התמונות תראה סקיצה של סידור הקרוואן ביום ובלילה .
באופן כללי ומניסיון של רבים - תזמין קרוואן שמתאים ללפחות נפש אחת נוספת אולי שתיים , מכיוון שלרוב מספר הנפשות ללינה כולל את פינת האוכל ההופכת למיטה - לא בדיוק המצב שיהיה לכם נח .
ההבדל במחיר בין הדגמים איננו גדול בדרך כלל .

אילן - 050-5249686

asafk
10-02-26, 20:53
בלקנים - אזור גדול. הבעיה העיקרית עם רכב שכור היא לעבור לחלק מהמדינות שהן מחוץ לתחום עבור חברות ההשכרה. תבדוק היטב היכן כדאי לשכור כדי שתוכל לכסות כמה שיותר מדינות.

אסף.

-->