צפייה בגרסה מלאה : זיוף מספר רכב והלבשתו על רכב אחר - עזרה
התקשרו מהמשטרה בצפון הארץ והודיעו לנו שהרכב שלנו נגנב וכרגע יש מרדף אחריו.
לא הסתדר לנו עם הזמנים כיוון שנהגנו ברכב ולא יתכן שהוא בצפון, רצנו החוצה והרכב חונה רגיל ליד הבית.
ההסבר שקיבלנו שמספר הרכב זוייף ויש רכב דומה שנוסע עם המספר שלנו!
האם מישהו נתקל בתופעה, מה עושים?
כמובן שהודענו ל 100 ומחכים לתגובה שבינתיים לא מגיעה.
כמובן שביררתי מי צילצל ואכן זה מפקדת משמר הגבול מהצפון (יש פרטים).
עידכון, ביקשו שניגש לתחנת משטרה להגיש תלונה על מספר משוכפל.
האם יש משהו נוסף לעשות?
השמשוני יחיעם
10-05-06, 07:55
בוקר טוב,
רוץ מהר למשרד הרישוי ותבדוק שהרכב בבעלותך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מכיר מקרה שכזה שרשיון הרכב שוכפל והרכב נימכר,,,,כך שהיו שני כלי רכב זהים!!
מהר לפני שיהייה מאוחר.
מאיר רוטברג
10-05-06, 08:09
ורוץ להתייעץ עם עורך דין לפני שהם יחרימו לך את הרכב עד סיום הבדיקה מי המשוכפל ומי האמיתי
מנסיון של לקוח מיידע יד ראשונה
לא מספיק שלא ישנתי כל הלילה לאחר הטלפון עכשיו גם אתם מבהילים אותי ובצדק.
כבר דיברתי עם עו"ד, נאמר לי לבקש מהבנק שלי להטיל שיעבוד על הרכב כך שלא יוכלו למכור אותו, אני אטפל בזה עכשיו.
משטרה ומשרד הרישוי בהמשך היום.
איציק - 4X6ZH
10-05-06, 08:42
בתקווה שאתה יד ראשונה על הרכב
במידה ואתה יד שניה או יותר יש לבדוק טוב טוב מי הרכב המשוכפל
לא מספיק לבדוק מס רישוי מס שילדה .
צריך לבדוק סדרות יצור מול מס מנוע \ מס ממסרה נתונים שיש ליבואן הרכב .
איזה אביזרים סופקו לרכב בזמן הרכישה שלו ( רדיו מקורי מזגן פלפון מקורי )
בשיכפול רכב הם לא יכולים להקפיד על הפרטים הקטנים וכאן קל לגלות את הרכב המזויף .
איציק
טוב המליצו לך על כמעט כל הדברים הנכונים לעשות העיקול בבנק הוא החשוב ואתה חייב ללכת היום למשרד הרישוי לראות עם מישהו העביר בעלות או שבכלל פתאום הרכב שלך נחשב לגנוב כי אז יהייה לך בעיה עם הביטוח וכמובן אתה חייב לדווח לחברת הביטוח על שהיה כי הם מחויבים לדעת כי אולי היו תביעות לגבי תאונות או כדומה שאתה עוד לא יודע מהם ! אתה חייב להוציא אישר מהמשטרה שיש רכב משוכפל או שמישהו משתמש בלוחית הרישוי שלך !
עכשיו עם הרכב שלך יד ראשונה אין לך הרבה לדאוג כי שלך האמיתי אך עם הוא יד שניה תהייה עם היד על הדופק ותמצא את הפרטים של בעל הרכב הקודם או הסוחר כדי שתראה את כספך בחזרה !
כל זה מניסיון רע שהבוס שלי עבר כי הסתבר שהיו 3 מכוניות ושלו היתה המזויפת אבל הוא שמר את כל הפרטים של המוכר והכל אז הוא קיבל את כספו בחזרה אבל לאחר זמן ארוך בתביעה כנגד המוכר ואת הרכב לקחו מהר מאוד למגרש המשטרה ..
אז בקיצור שיהייה לך בהצלחה שלא תעבור את כל הבאלגן הזה!
מאיר רוטברג
10-05-06, 09:26
עוד משהוא
תבקש מהמשטרה אישור שהרכב שלך הינו המקור אם זה כך
הלקוח שלי נסע שנה עם אישור כי הוא זה הוא והרכב שלו הינו המקורי למרות שבמחשב המשטרה נרשם כגנוב
חשוב!!!!!!!!!!!!!
אני כאן לסיוע אם צריך
GodsFather
10-05-06, 10:10
שאלה קטנה על הדרך , שיעבוד הרכב לא יפגע בנושא המכירה לכשזה יהיה רלוונטי ?
זוהי בדיוק המטרה להפריע במכירה.
כזה יהיה רלוונטי יוכל רק אילן להסיר את השיעבוד.......
אני ממש מודה לכולכם על העצות, חוץ מהשיעבוד והביטוח כבר עשיתי הכל:
1. הייתי במשטרה, יש אישור על הגשת תלונה בעניין, דיברתי גם עם משטרת ירושלים וגם עם משטרת צפת שמנסה ללכוד את הרכב, הרכב שלי לבן והגנוב כנראה אפור, הם לא היו בטוחים בלילה.
2. במשרד הרישוי הרכב רשום על שמי, ביררתי איתם.
3. דיברתי עם הבנק, קשה להם להבין למה בן אדם רוצה לעשות דבר כזה, אבל זה יטופל בהקדם.
4. אני אדבר עם הביטוח עכשיו.
הסיפור כזה: אתמול בלילה רכב כשלי עם מספר כשלי היה עסוק בפעילות פלילית בצפון (גניבת עגלים), המשטרה עלתה עליהם והם ברחו. כיוון שהם חשבו שהרכב גנוב הם התקשרו אלינו לדווח לנו שהרכב בצפון. אז התחיל הבאלגן. מזל שלקחתי את פרטי השוטר שהתקשר אלינו, אחרת במשטרת ירושלים היו חושבים שהייתי שיכור אתמול.
עכשיו רק נשאר לכעוס על עצמי שפירסמתי תמונות באינטרנט של הרכב כולל מספר (בהנחה שהמספר נלקח משם).
א. תמיד טוב להוריד את המספר
ב. נראה לך שגנב עגלים מחפש מספרים באינטרנט ?
חוץ מזה בוא נעשה תרגיל:
תחשוב על מספר בן 7 ספרות
שים רווח בין שתי הספרות האחרונות................. בלה בלה
בעיה להמציא ?
קח את המספר שלי תוסיף 3 לאמצעי ותגיע לרכב של שי.
האם ניתן לגלות ג'יפים מזוייפים לפניי הקנייה?? אם העתיקו את מס' השילדה.. איך עוד ניתן לעלות על זה?
לגבי השיעבוד- אתה לא חייב שהבנק ישעבד את הרכב (הם רשעים גדולים), אתה יכול לרשום שיעבוד לטובת כל אדם ברשם המשכונות. קח בחשבון שכדאי לך שיהיה הסכם שמגדיר עד מתי השעבוד בתוקף.
אסף.
לא צריך בנק ולא רשם המשכונות לרישום שיעבוד. אתה צריך ללכת למשרד הרישוי למלא טופס עיקול \ שיעבוד להביא איתך מישהו קרוב לך שאתה סומך עליו שלא יעשה לך בעיות בעתיד בשחרור השיעבוד, חותמים על המסמכים וזהו. בעתיד כשתרצה למכור אותו תהליך רק הפוך גם במשרד הרישוי חובה לבוא פיזית לשחרר את הרישום של השיעבוד. חובה להגיע למשרד הרישוי עם תעודת זהות.
טל
האם ניתן לגלות ג'יפים מזוייפים לפניי הקנייה?? אם העתיקו את מס' השילדה.. איך עוד ניתן לעלות על זה?
עברה שנה וקצת מהסיפור...
בשביל להעתיק מס שלדה, צריך לעבוד יותר קשה מאשר יצור לוחית רישוי או זיוף רשיון.
אתר בו ניתן להריץ מס שלדה, ולקבל פרטי הרכב להשוואה (http://www.autobaza.pl/ab/en/web/productaa0100) המדובר כמובן בשנתונים מתקדמים. צריך להקפיד לזהות את המוכר בעזרת תעודה מזהה, ולשמור כמה שיותר ניירת רלוונטית הקשורה לממכר. בבדיקה במכוני בדיקה גם אמורים לבצע את הבדיקה- השוואת מספרי שלדה ומנוע לרשום ברשיון, וכמובן בכל מקום בו מתעורר ספק- לעצור ולבדוק.
הנושא מוכר יותר לצורך הונאת בנקים ע"י שימוש ברכב משוכפל שבמקורו היה של חברת השכרה על הרכב הזה מלבישים מספר של רכב זהה ומבצעים אי אלו תרגילים שלא אפרט כאן.
צדק מי שהמליץ לך לשעבד את הרכב לשם הגנה.
אם תרצה עוד פרטים ...... 050-6276585
אילן,שמור טוב את האישורים של המשטרה,ייתכן ובעתיד יגיעו אליך קנסות תנועה וחנייה שמעולם לא ביצעתה.
דרור הראל
(תעבור לדיפנדר,איתו אף אחד לא חושב לברוח מהמשטרה.)
מאז המקרה לא קרה דבר וטוב שכך.
שמרתי על כל האישורים נקווה שלא יהיה בהם שימוש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.