צפייה בגרסה מלאה : צמיגים לבלייזר - למה לא סיני?
כפי שעדכנתי המנוע הניע ואנחנו פסע מלנסוע עם הדבר הזה.
הצמיגים שלו גמורים מיובש.
זה רכב שבתרחיש המוגזם יעשה 2000 ק"מ בשנה (או אולי עד סוף חייו), יסע בשבילים ואולי קצת שטח אמיתי.
למה לא סיני?
BF עולה מעל 1000 ש"ח וסיני עולה חצי.
מדובר על 31X10.5R15.
תודה
ברור שסיני. רק אל תספר פה שקנית, שלא יעשו ממך שניצל.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
אני גם בתרחיש דומה, רכב טיולים, אספנות, נוסע מעט.
בסיבוב הקודם קניתי מקסיס RAZR AT לפי הקוד משקל שלי.
החזיקו שנתיים והראו סימני בלאי מוגזמים, אחרי שאחד נקרע בדופן כבר החלפתי את כל ה-4.
במחירי הצמיגים היום בחרתי סיני שטח מלא, הביקורות ה\ברשת לא ממש ברורות, חלק טובות, חלק פחות אבל בסוף זה נוסע בסדר ולכמה שזה נוסע אני חושב שזה ממש בסדר.
אני על הסט סיני-נו-ניים השני שלי.
שטח מלא.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
כפי שעדכנתי המנוע הניע ואנחנו פסע מלנסוע עם הדבר הזה.
הצמיגים שלו גמורים מיובש.
זה רכב שבתרחיש המוגזם יעשה 2000 ק"מ בשנה (או אולי עד סוף חייו), יסע בשבילים ואולי קצת שטח אמיתי.
למה לא סיני?
BF עולה מעל 1000 ש"ח וסיני עולה חצי.
מדובר על 31X10.5R15.
תודה
על פניו ברור שסיני אבל...
זה רכב אספנות אמריקאי יפה, ונדמה בין השורות שבעל הרכב הוא בעל טעם טוב יותר מנציגו בפורום. אם הוא אחד שאכפת לו משמן הרצה או מה שזה לא יהיה כמו שכתבת בשרשור אחר, אז יתכן שאכפת לו גם שצמיג BF אמריקאי "אורגינל" עם האותיות הלבנות בחוץ משלים את הלוק לשנים קדימה כמו שאף צמיג סיני לא. אתה תזכור שהוא זרק 2,000 שקל מיותרים לפח. אבל במפגשים של מועדון החמש הוא לא יצטרך להתבייש.
כרגיל, כמו עם יעל, לא הקשבת עד הסוף...
השותף לשיפוץ הוא הפדנט, היקה וזה שלא מאפשר קיצורי דרך בכלל.
בעל האוטו הוא מושבניק כמוני, זה שהיה מצייר על הסיני עם טיפקס אותיות אם היה מבין מה זה.
סיני בראס בן אמו. ובתור מי שמולדתו ושורשיו מגיעים מסין ואפילו הגשתי בקשה להתקבל ל"עמותת יוצאי סין", אני בעד.
יש צמיגים MT סיניים עם כיתוב צד לבן.
רק אומר...
כרגיל, כמו עם יעל, לא הקשבת עד הסוף...
השותף לשיפוץ הוא הפדנט, היקה וזה שלא מאפשר קיצורי דרך בכלל.
בעל האוטו הוא מושבניק כמוני, זה שהיה מצייר על הסיני עם טיפקס אותיות אם היה מבין מה זה.
סיני בראס בן אמו. ובתור מי שמולדתו ושורשיו מגיעים מסין ואפילו הגשתי בקשה להתקבל ל"עמותת יוצאי סין", אני בעד.אם המיועץ יותר גרוע מהיועץ, אין אלא להזיל דמעה על הבלייזר היפה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.