צפייה בגרסה מלאה : צלבים
כשהרכבתי צלבים חדשים - שמתי לב שיש מעין קונוסים מפלסטיק בקצוות של כל אחד מהצלב (בין הפקק לצלב עצמו - היכן שנמצאות הסיכות). לכאורה אם הם נמצאים שם - הם לא חוסמים את הגעת הגריז בעת הגירוז מהגעה אל ה"פקקים / כיפות" ?
מה תפקידם בכוח ?
מחזירי גריז - דהיינו לא נותנים לגריז לצאת כאשר הוא חם ונוזלי. ובאותה נשימה לא נותנים לאבק/בוץ להכנס פנימה לצלב ולסיכות.
שים לב שאתה לא דופק אותם בהתקנה - זה מקצר להם את החיים משמעותית
מחזירי גריז - דהיינו לא נותנים לגריז לצאת כאשר הוא חם ונוזלי. ובאותה נשימה לא נותנים לאבק/בוץ להכנס פנימה לצלב ולסיכות.
שים לב שאתה לא דופק אותם בהתקנה - זה מקצר להם את החיים משמעותית
הכוונה שלי לא למחזירי הגריז שנמצאים על הכוסיות ואכן מונעים את יציאת הגריז וכניסת האבק.
כאשר מוציאים את הכוסית אשר מכילה את הסיכות ועליה המחזיר גריז, נשאר בפתח הצלב (יש 4 פתחים בכל אחד מצדדיו של הצלב אשר דרך פתחים אלה עובר הגריז בעת הגירוז) מעין קונוס. לפעמים הוא נשאר על הצלב ולפעמים נדבק על הכוסית שיוצאת. נראה כאילו זה יחסום את כניסת הגריז כאשר אני אנסה לגרז את הצלב דרך הפטמה. או שלא ?
(נגמר לי הגריז במגרזת בשביל לבדוק)
חנן-ג'יפולוג
27-05-06, 20:49
לא ראיתי אף פעם את מה אתה מדבר עליו, אבל זה נשמע כמו משהו שאמור לפזר את הגריז בצורה אחידה מסביב אל כל הסיכות.
או שלא.
ערן המסוקס
27-05-06, 21:16
אפשר לראות תמונה?
שאלה נוספת באותו הקשר
איך גורמים לגריז לצאת באופן שווה מכל 4 הצדדים שבצלב?
תמיד זה יוצא רק משני מסבים בלבד.
אני מסובב את הדרישפט וכלום לא עוזר.
ערן המסוקס
09-06-06, 10:38
אם לא יוצא גריז, בהנחה שהכל תקין, זה אומר שגם ככה הכוסית מלאה בגריז, והאטימה שם פשוט טובה יותר. זה מספיק טוב לדעתי. תוכל לראות בפירוק הצלב כשיבוא יומו שהגריז שם היה בסדר כנראה.
אם לא יוצא גריז מכל הצדדים- משהו לא בסדר. אבל בד"כ זה רק בגלל שיש עומס על צד אחד של הצלב- אז מסובבים אותו עם היד תו"כ שדוחפים את הגריז.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.