צפייה בגרסה מלאה : חומר המיועד לתת חסכון בדלק
הערת המערכת- כל הודעה על מוצר שמשווק בשיטת פירמידה, או לאוהבי המילים המכובסות: "שיווק רב שכבתי" או "שיווק רשתי" , תימחק מיידית להבא, בלי הסברים. אם זה גולש שנכנס לכאן פעם ראשונה אז באמת אין לו הרבה מה להפסיד, אבל אם גולש ותיק יעשה את זה- הוא עלול להיחסם, אולי לצמיתות. ראו הוזהרתם!
טוב, זה חוזר כל הזמן...
אתה תמים, אני מניח. למי שמוכר את הדבר הזה - אני קורא כאן בפומבי שקרן ורמאי.
מוזמנים לתבוע אותי תביעת לשון הרע. אם אני טועה, אני לא רק אתנצל, אני אבלע את הכמוסה בעצמי, וכמו כן אתר ג'יפולוג יעניק לחברה הנ"ל באנר בראש הפורום חינם לכל החיים.
כנראה שהחושים שלי לא טועים...:-)
זה מהאתר של ABC
http://abcnews.go.com/GMA/Moms/story?id=1850045&page=1
----- הבהרה ----
חנן מחק את ההודעה כי כנראה מדובר על פירמידה. לא יודע, לא מעניין אותי.
אני כותב שוב, ושכל גולשי ג'יפולוג יזהרו - גלולות חסכון בדלק , מכל סוג ומכל "פירמה" אמריקאית כזאת או אחרת - הם שקר, כזב, רמאות מוחלטת ואין מאחורים שמץ של אמת, ואם אתם לא מאמינים לי פשוט תבדקו דרך גוגל מה האתרים שעוסקים ברמאויות אינטרנט, כולל אתרי חדשות כבדים כמו ABC , אומרים עליהם.
אפשר בכ"ז לראות אותך בולע את הכמוסה? זה יעשה לי את היום.
רוב הסיכויים שלא יקרה לי כלום, הגלולות הנ"ל בסבירות גבוהה מכילות "פחמימן" מאד מוכר - סוכר.
Why waste money on sugar pills??
I have the real M'coy!
I invested in a large quantity of Hamsas that were blessed by Rabbi Kaduri himself
Independent laboratory tests have proven that when the hamsa is placed UNDER the accelarator pedal a net 7.8% avarage fuel economy savings can be expected!!!!!
They are avalable thru insured mail for the low low price of $100 each!
quantities are very limited so get yours NOW!!!!!
Hanan,
Put the red pen down,
Just a joke
But in all reality.......the hamsas work just as good if not better then the pills
Beside, I just wanted to share some American style marketing
Its funny how the fuel pills have made it accross the globe:-)
Forgot to include the pix of the bllesed hamsas
Maybe it will work this time
הגעתי דרך חבר לאתר שבו מוכרים תוספי שמן ודלק של חברת פולודיין קניתי את התוספים והגעתי לחסכון של 17% בדלק!!!! החברה שמשווקת את המוצרים נקראת magic-a.co.il באתר יש גם מכתבים מחברות שעובדות איתם וממליצות על החומרים.
טוב, זה חוזר כל הזמן...
אתה תמים, אני מניח. למי שמוכר את הדבר הזה - אני קורא כאן בפומבי שקרן ורמאי.
מוזמנים לתבוע אותי תביעת לשון הרע. אם אני טועה, אני לא רק אתנצל, אני אבלע את הכמוסה בעצמי, וכמו כן אתר ג'יפולוג יעניק לחברה הנ"ל באנר בראש הפורום חינם לכל החיים.
הגלולה אכן שקרנים אבל יש חומר שכן יעיל תוכל למצוא חברות רציניות שמשתמשות בו ומרוצות הוא נקרא פולודיין ומשווק דרך חברת magic-a.co.il ניתן לרכוש לדלק ולרכב.
אתה יכול להסביר לנו בצורה מדויקת איך המוצר שאתה מנסה לימכור עובד מבחינה טכנית כי 17% זה נישמע קצת מאד הזוי או שאתה לא יודע ליבדוק תיצרכות דלק?
טל
אתה יכול להסביר לנו בצורה מדויקת איך המוצר שאתה מנסה לימכור עובד מבחינה טכנית כי 17% זה נישמע קצת מאד הזוי או שאתה לא יודע ליבדוק תיצרכות דלק?
טל
לטל
פירוט והסבר מדוייק קראתי באתר, אני ביצעתי ניסוי כך: הרכב שלי ברלינגו דיזל , תדלקתי 4 תדלוקים לפני ששמתי את החומר על מנת לבדוק תצרוכת דלק .
לאחר מכן הוספתי את המנה מהתוסף (מספיק ל-18 תדלוקים) כ- 60CC כל תדלוק שלישי אחרי כ-5 תדלוקים עשיתי מדידת שוב של ק"מ וליטרים והגעתי לחסכון של 5% בכל תדלוק זה עלה (החסכון) עד שנעצר ב-17% (אגב החבר עובד במוניות מצפה בחיפה והם עשו ניסוי על החומר והגיעו לחסכון מעל 20%) טפסים למדידת ק"מ הורדתי מהאתר שלהם.
אולי אתה יכול להסביר אך הגעת ל17%?
מה היו הנתונים, לפני ואחרי?
Demolition Man
14-06-07, 08:42
גבי,
תקרא את זה: http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=14059&highlight=ffi
ממליץ בחום :!:
ואחרי זה תחזור עם הוכחות מדעיות :)
אחרת בא... תעזוב אותנו בשקט ;-)
שמן נחשים למנוע (http://www.jeepolog.com/374.html)
אפשר להוסיף עוד סימן זיהוי למוכרי שמן נחשים - "על ראש הגנב בוער הכובע".
גביחזן נרשם היום, בבירור כדי לפרסם את החומרים שלו (אל תבלבל את המוח שאתה לא קשור). אבל במקום לפתוח שרשור חדש, הוא קרא את כללי הפורום, ביצע חיפוש, מצא שרשור מלפני שנה באותו נושא והמשיך אותו... מעניין מה הוא כתב בשורת החיפוש - את הצירוף "תוסף+שמן+שקר כלשהו"???
בקיצור, גביחזן, אהבל כמוך מזמן לא ראינו.
נ.ב. כן מדובר על עוד פירמידה למי שיטרח להסתכל על האתר המטופש של גבי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.