PDA

צפייה בגרסה מלאה : CAPS-MPG תוסף לחסכון בצריכת דלק , מכירים ?

עמודים : 1 [2]

plonter
08-11-06, 07:51
גם אני :)
תודה על התמיכה.

גיא
08-11-06, 17:03
קראתי עכשיו את כל השירשור הזה מההתחלה ועד לסוף,

תודה !

העברתם לי חצי יום עבודה.

רק תיקון אחד לחנן, יש מכסחות דשא גם עם מנועי שתי פעימות.

חנן-ג'יפולוג
08-11-06, 18:04
אולי זה נכון, למרות שעוד לא יצא לי לראות כזאת, וגם אם קיימת אז בוודאי לא מדובר במשהו נפוץ, ובכל מקרה זה לא מה שמעניין. הנוכל דיבר על שיפור במנוע פעימה אחת, וזה העניין העיקרי, שהנוכלים מז... את המוח בלי סוף במשפטים כביכול מדעיים וטכניים, ואז אתה קולט שאין להם עשירית מושג בנושאים טכניים.

גיא
08-11-06, 19:46
כל היום ניתקלים באנשי מכירות או נשות מכירות שאין להם מושג מעבר לברושורה שהם היו חיבים ללמוד בע"פ ...

אני דווקא חשבתי שפעימה אחת זה בגלל שאחרי הסיבוב הראשון של המנוע , הוא מתפוצץ ...

ser
14-11-06, 15:54
את צריכת הדלק.
אומר שנית - מגדילות את צריכת הדלק.
http://www.carbibles.com/productreviews.html

וציטוט משם :
If we group the results by speed, into 70mph and 75mph groupings, this is what it looks like.

For the pre pill 70mph speed the average is 30.86mpg
For the post pill 70mph speed the average is 28.76mpg
For the pre pill 75mph speed the average is 31.5mpg
For the post pill 75mph speed the average is 28.52mpg

נמרוד
15-11-06, 09:37
http://www.carbibles.com/productreviews.html

יפה. לא שהבדיקה שהבחורים האלו עשו עונה על הקריטריונים של בדיקה מדעית, אבל אני בהחלט סומך על כך שהם כותבים אמת יותר מפלונטר - מהסיבה הפשוטה שהם לא מנסים למכור לי שום דבר

plonter
15-11-06, 09:49
יפה. לא שהבדיקה שהבחורים האלו עשו עונה על הקריטריונים של בדיקה מדעית, אבל אני בהחלט סומך על כך שהם כותבים אמת יותר מפלונטר - מהסיבה הפשוטה שהם לא מנסים למכור לי שום דבר

זה בסדר. אני לא זקוק לפורום כדי למכור (ולא אנחנו התחלנו את השירשור הזה להזכירכם).
יש לנו היום עשרות רבות של מפיצים ומעל 700 מפיצים בארץ.
כמו כן יש מספר משתתפים בפורום הזה שבעיצומו של הניסוי שלהם וביום מין הימים הם ישמיעו את קולם (מקווה שלטובה כי אני לא שולט בניסוי)
מערב לזה יש אלפי משתמשים בארץ במוצר וימים יגידו (מקווה שהכובע שלך טעים ותוכל לאכול אותו)

נמרוד
15-11-06, 09:57
אני כאן, תמיד אהיה כאן ואם צריך אוכל את הכובע בכיף ומצולם בוידאו. השאלה היא אם אתה תאכל את הכובע. אני מנחש שאתה פשוט תעלם.

plonter
15-11-06, 10:10
אני כאן, תמיד אהיה כאן ואם צריך אוכל את הכובע בכיף ומצולם בוידאו. השאלה היא אם אתה תאכל את הכובע. אני מנחש שאתה פשוט תעלם.

אצלי זו קסדה :) יהיה קשה אבל אשתדל

homer
26-12-06, 21:36
ובכן , הייתי עד עכשיו מפיץ של הקפסולה הזו . לא עוד !
ניסיתי ובדקתי את כל הבדיקות האפשריות , הבל ורעות רוח . ואני לא מבין איך החברה הזו לא קרסה עד היום ( ffi ) . אז זהו ואתם מוזמנים לצטט אותי בפני כל אחד שנשבע באביו ובאימו .
הקפסולה הזו היא פלצבו , פשוט כלום שעולה 1.66 דולר .
ולמי שרוצה לחסוך בדלק , בבקשה .
א. סעו כחוק
ב. מלאו לחץ אויר נכון בצמיגים
ג. נהגו במתינות , לחיצה מתונה על דוושת הגז תתן שימוש מועט יותר בדוושת הבלם .

הרבה הצלחה לכולם .

רפי

six 4 life
24-01-07, 00:13
texas gov prosecuted the maker of the fuell pills
they have to pay back $7000000 to clients

http://www.oag.state.tx.us/oagnews/release.php?id=1569

נמרוד
24-01-07, 08:39
הם יגידו לך כמובן שזה לא המוצר שלהם, זה מוצר אחר... או שלא יגידו כלום כי נראה לי שלפחות לחברה האלו (פלונטר, יריב וכולי) נגמר כבר האויר. השרשור הזה כמובן ישאר פה לקראת הסיבוב הבא עם הפראיירים החדשים שיגיע מתישהו.

ser
31-01-07, 10:46
ומתוך הפרסום בוואלה - איזה תכונות מדהימות :
תוכונות הכפסולה :

1. חיסכון של כ - 7% עד 14% בצריכת הדלק השוטפת

2. מתאים למנועי בנזין וסולר , למנועים עם שתי פעימות , למכונות כבדות וחקלאיות , גנרטורים ועוד.

3. מנקה ומאריך את חייהם של כל חלקי המנוע הפנימיים (שסתומים , פילטרים , מערכת הפליטה , פלגים , קרבוראטורים)

4. משפר את ההצתה בטמפרטורות קיצוניות בחורף ובקיץ.

5. משפר את ביצועי הרכב במהירויות גבוהות ובעליות קשות.

6. מפחית את הרעש המכאני והרעידות ובכך גורם לנסיעה שקטה וחלקה יותר.

7. מונע הצטברות שיירים ומשקעים במיכל ובמערכת הדלק.

8. מפחית ומחסל כמעט לחלוטין את פליטת העשן והזיהום

9. מחליף את יתרונות הדלק נטול העופרת - ניתן להשתמש ברכב עם ממיר קטליטי ולהסתפק בדלק 95 אוקטן במקום 98 אוקטן.

10. מחייה מחדש רכבים ומנועים ישנים.

מעניינים במיוחד שלושת הסעיפים האחרונים.

(הייתי מציע להשתמש במוצר באמבולנסים כתרופת החיאה - נראה מדהים)

micjeep
28-03-07, 21:34
כל השרשור הזה מזכיר לי שבצעירותי בצבא הגיעו אלינו אנשים עם מגנט שאתה
אמור לטבול במיכל דלק...והוקוס פוקוס המולקולות מסתדרות וצריכת הדלק יורדת...

בניסוי התברר שזה קשקוש מוחלט.

מי שימציא מתקן שחוסך בדלק יקבל פרס נובל , פשוט מאוד :mrgreen:

נמרוד
28-03-07, 23:14
לא תעודת כבוד לצה"ל שטרחתם לעשות ניסוי כזה... :twisted:

ibinder
28-03-07, 23:21
מזכיר לי שבצעירותי בצבא

;-) :-) :-) :-) ;-)

עידן

micjeep
30-03-07, 14:39
לא תעודת כבוד לצה"ל שטרחתם לעשות ניסוי כזה... :twisted:

א. למה ? העלות הייתה אפסית.
ב. מה היה לנו להפסיד
ג. זה היה יותר בשביל להוריד אותם מהגב שלנו...

ועידן תרגיע

tzurlis
31-03-07, 23:29
דממה, בורים ועמי הארץ. הכיצד תהינו להרים ראשכם והוא ריק מכל וכל? האם אדון רון-שיב לא מחל מכבודו, הניח לעיסוקיו הרמים וירד אליכם, עם הארץ, כדי להאיר עינכם בנושא שהוא האורים והתומים בו?

הכיצד נזקף ראשכם? הלא עומד מולכם אדם משכמו ומעלה שבמו עיניו ראה את נס האלוהים? כיצד תהינו לסקול את נפשו ומוצריו באבני המדע חסרות התועלת? מי אתם שתזקפו ראשכם בהתרסה כזו?

בתרי זוזי מוכר לכם בחיר האלוהות הזה את מוצריו, תרי ולא יוסיף עוד. על רמאות נחה דעתכם? מאיזו זכות? הלא מכונות אלו הן בריאת האלוהים, נס, אור זוהר בספר האנושות הפתוח. אלו אינן מכונות השטן אשר נבנו בידי מהנדסי מכונות ורכב כופרים ואף אם היו הרי שאתם, הבורים, אינכם אף משתייכים לזן האחרון ולפיכך אין בזכותכם להעביר דין! בושו והכלמו לכם, ניסים מופיעים לעינכם ואתם כופרים בהם בחוסר אמונתכם, דינכם גהנום.

:-D

אלון, מדהים. מי ניחש ששוכנת בך נפש פיוטית שכזו?
נמרוד, מדהים. מי ניחש ששוכנת בך נפש לוחמנית שכזאת? כל הכבוד. בחיי.

ועכשיו לת'כלס: שווק רשתי עובד. ברמה הכלכלית, הוא עובד. חלק מהמוצרים טובים, חלק לא, חלק "שמן נחשים" וחלק עושה את מה שצריך. טכנית, לא יעזור - אולי אנחנו לא אוהבים את זה, אבל הרעיון עצמו הוא רעיון כלכלי מוכח. בארץ, חלק ניכר מההחברות ימכרו לכם שני דברים - או מוצרים או, מה שיותר חשוב, את דרכם לשכנועכם להיות, בהשקעה צנועה, "השלב הבא" בשווק הרשתי.
בקיצור, אם בא לכם להתעסק בשווק רשתי, תחשבו פעמיים או שלוש למה אתם נכנסים, איך אתם נכנסים, ואיזה דברים אחרים אפשר לעשות בכסף הזה....

וכעת למדורנו - דעה אישית לפסח:

צריך להיות סוג מסויים של אדם כדי למכור "שמן נחשים" בשווק רשתי. הפתיל הזה מספק דוגמאות ברמה שעוד לא ראיתי. שנון, מבדר, הזוי, מופרך, מנותק מהמציאות, דוגמא לאמנות המכירה. מככבים בו גורמים מהזן האבסורדי, מחלקת חסרי חוליות, תת מחלקת התולעים.
ישבו רבי נמרוד ורבי יוחנן ורבי אסף, ונתנו בהם סימנים:
1. יש לנו פה ממיטב הרטוריקה הלוגית :הרי אם מה שלא הוא כן ואיך לא, אזי כמובן שבוודאי ואם אולי אז בטוח לא כאילו. ואם כן, למה לא?
2. והנה ההוכחות, כולל תלוש הפנסיה של מנהל המחלקה הגריאטרית מצבא זימבבאווה לשעבר, שהשתחרר לפני חמישה ימים, ומוכיח עלייה של 12.45* פיי בריבוע חלקי VMG בנצילות תלושי המכולת של קופים בודדים... ללא נגיעה במנת הבננות השבועית!
3. פיצול אישיות. צפרדע, ערוב, כינים, דבר, שחין, מכת בכורות - כל מכה זה מכה אחול - שלוקי, רק השם משתנה קצת. וכפי שאמרו להם תלמידיהם: כולנו ידועים, כולנו גדולים, כולנו בקיאים בתורה, ולכולנו יש 1 הודעות ותאריך רישום מאתמול...
4. וחוזר חלילה.
חג שמח...וכשאתם מסדרים את הבית לפסח, אל תשכחו לאכסן את הסוודר בארון.
...עם הרבה נפתלין, כמובן.

אריאל שוורץ
09-04-07, 23:07
חברת FFI בתוכנית הטלוויזיה של גנרל שוורצקוף ב CNN

http://www.youtube.com/watch?v=dyaY8t5jOXo&mode=related&search (http://www.youtube.com/watch?v=dyaY8t5jOXo&mode=related&search)=

tzagi
10-04-07, 02:08
קןדם כל, אין תוכנית שנקרתworld business revue
זה נקרא infomercial
וזה יפורסם בכול ערוץ שישלמו לו.

תביאו משהו חדש, זה מתחיל לשעמם.

נמרוד
10-04-07, 08:27
אכן, בדיקה קצרה מעלה שworld business review היא תוכנית עצמאית (שהמנחה הראשי שלה הוא אלכסנדר הייג... אין נופלים גיבורים. שוורצקופף בכל מקרה נראה גמור לגמרי, או שהוא בשלבים אחרונים של אלצהיימר או שהוא התבלבל ולקח כמה גלולות מהחומר בעצמו).

תוכנית עצמאית, paid programming - למי שלא מבין, דוגמא לתוכנית עצמאית בעברית = ג.יפית.

הכותרת ביוטיוב שבה מופיע המילה CNN היא הטעייה גמורה.

eyalshalev
11-04-07, 21:54
כמה אנשים שאני מכיר מנסים למכור לי "גלולת פלא" הגורמת לחסכון של 10-20% בצריכת הדלק , קראתי על זה קצת באתרים בחו"ל . למישהוא יש ניסיון עם זה ?
האם יש נזק למנוע בטווח הארוך ?
נשמע טוב מידי בשביל להיות אמיתי ,לא ?

שלום,

אני מייבא ומשווק מוצר מהפכני שעדיין איננו מוכר לציבור בארץ.

המוצר גורם לחיסכון של 7%-19% בתצרוכת הדלק וכן משפר משמעותית את סחיבת המנוע, מנקה מערכות דלק ומאריך את חייו כמו כן הוא מוריד את זיהום אויר עד 30%. כך תעבור את הטסט ללא תקלות ובחינם! (מחיר המוצר מתקזז בקלות עם ההוזלה בדלק)

את אותו המוצר מוסיפים אף לשמן של הרכב ,המוצר מקטין משמעותית את הבלאי של המנוע ומרחיק את הצורך בהחלפות שמן וטיפולים.

אם אתה מכיר מישהו שמעוניין לחסוך כסף על דלק ואיכפת לו מהרכב שלו צור עימי קשר.

(בשימוש צבא ארצות הברית. מתאים לכל סוגי המנועים – בנזין דיזל וכו')

לשמחתי המוצר מומלץ ע"י רשתות תקשורת ענקיות בארה"ב
http://4planetearth.com/product.html (http://4planetearth.com/product.html)
לא מדובר בעבודה בעיניים אלא בחברה שמוכרת ב 400 מליון דולר בשנה ונסחרת בבורסה

http://finance.yahoo.com/q?s=ETEV.OB (http://finance.yahoo.com/q?s=ETEV.OB)

(http://www.ethosfr.co.il/)

בברכה

אייל שליו

eyalshalev@gmail.com

054-5633946

www.ethosfr.co.il (http://www.ethosfr.co.il/)

asafk
11-04-07, 22:42
בואו נבדוק את התגובה האחרונה לפי "שיטת נמרוד לזיהוי שמן נחשים"...

הם מספרים לך שמוצר אחד מתאים לכל המכוניות, מכל השנים, חדש וישן, מאייד והזרקה. נתקלתי אפילו בגלולה שלפי הפרסום מתאימה הן למנועי בנזין והן למנועי דיזל, ובשניהם תביא לאותו אחוז חסכון
בהחלט.

נתונים מספריים מדויקים מדי .
כן...

הם מבטיחים שההתקנה קלילה, לא מחייבת כלים וידע
גם זה בסדר, נשאר רק

הם אף פעם לא מפרסמים בעיתונות רכב אמיתית. לא במגזינים ולא באתרי אינטרנט שעוסקים במכוניות. מוזר, לא? הרי זה קהל היעד הטבעי? הסיבה פשוטה מאד – במגזין או אתר שעוסק ברכב, יש באופן טבעי אנשים שמבינים קצת ברכב. לא טוב למכירות.

וכאן, אייל... עשית טעות. פירסמת באתר הלא נכון, ופירסמת בדיון שבו ניסינו להגחיך את משווקי מוצרי הקסם. אמרתי, ואומר שוב- אם מישהו ימציא משהו שמעלה נצילות של מנוע תקין ב

7%-19%
הוא גם יקבל מייד ג'וב בתור מנהל מכון מחקר רשמי של ממשלת ארה"ב, גם יהיה מליונר וגם יזכה בפרס נובל.

אסף.

נמרוד
12-04-07, 10:37
אייל שליו שלום. אתה מוכר "שקר כלשהו". אם אתה יודע את זה - אז אתה רמאי קטן ועלוב. אם אתה לא יודע את זה - אז הנה אנחנו מגלים לך.

חבר'ה אני ממליץ לצפות בסרט הזה של EthosFR (באתר בחתימה של אייל) ולנתח אותו בתור דוגמא לקשקוש רמאי. משעשע מאד.

--------------------------------------------------------------

והנה ההוכחה למה אסור לנו להסכים לבדוק את הדברים האלו. כי נניח שלפני שנה כשהשרשור הזה התחיל, היינו מתפתים ובודקים, בצורה הכי רצינית שאנחנו יכולים, את המוצר של יריב נחשון - FFI. היינו מגלים שהוא לא עושה כלום. ועכשיו מגיע משהו אחר, שנקרא EthosFR, ועכשיו אנחנו צריכים לבדוק גם אותו... ואז יבוא עוד משהו בשם חדש... הם אלו שצריכים להראות שהם מוכרים יותר מנפט בבקבוק - לא הצרכן התמים, לא עיתונאי, בטח שלא חיל החימוש עם כספי המיסים שלנו (מיכאל...).

tzagi
12-04-07, 20:37
בסרטון טוענים שאפשר לערבב גם ל naturel gas

אולי אייל מוכן להסביר איך?

gogo85
23-04-07, 18:23
שלום..
מישהו יודע אם הכדורים האלה יכולים להזיק למנוע או שזה בכלל לא מומלץ?

tzagi
24-04-07, 03:56
לא ברור על נזק במנוע, אבל בטוח שהגלולות גורמות לנזקים בכיס.

Bulldog
24-04-07, 04:26
טוב זה לא יעשה, אבל אני לא חושב ש"לא יועיל גם לא יזיק תופס פה".

tzurlis
25-04-07, 20:06
יש לי יש לי יש לי!
הפתיל הזה הוא הטירונות של המשווקים הצעירים!

עד כמה שהבנתי, השיטה הזו אומרת שמכל 100 פניות ייתפסו 10 להקשבה, מהם 1 יעלה בחכה...
ואת האחד הזה מלמדים, בעונשים ובדיבור ובשטיפת מוטיבציה ובהוכחות ובאותות ובמופתים, כי הוא ישמע הרבה "לא" לפני ה"כן" המיוחל...|(שכמובן יביא לו עוד אלפי "כנים" בעתיד, ויהפוך אותו עשיר שזוף ומאושר לשאר ימי חייו. ניסיתי! באחריות! מ. כוערת)

אז כאן שולחים אותם לזחול בבוץ! פה יורים עליהם! פה הם נשכבים על הגדר בשביל חשבון הבנק של המנטורים שלהם! מתלכלכים בבוץ, אוכלים דברים שלא ראוי לאכול, בוכים בשקט בצד! מטרטרים אותם, מתעמרים בהם, ומכריחים אותם לחזור שוב ושוב על אותו דבר! בקיצור - ג'יפולוג הוא הבייסיק טרנינג של המסכנים האלה!

...ואחרי שהתמודדו עם מה שמפילים עליהם כאן, הם יוכלו לנצח כל טענת הבל בג'יפטריפ!

Bulldog
29-04-07, 08:42
..., גם יהיה מליונר ...
אסף.

ופה הנקודה, מה גורם לך לחשוב שהוא לא מליונר?
אנשים נהיים מליונרים או מעבודה של אנשים אחרים, או מעבודה על אנשים אחרים.
לבחור שלנו יש אס, האנשים שעובדים על אנשים אחרים, עובדים בשבילו.
מחר אני ממציא גלולה, שמעלה הספק מנוע, משפרת תצרוכת דלק, מעבירה הילוכים יותר חלק, דיזל, בנזין, גז, ביודיזל, ורכבים שמונעים ע"י השפן של אנרג'ייזר. ימיים, אויריים יבשתיים והשוס !!!
היא גם מרזה אותך פלאים ועושה לך זיקפה של טיל בליסטי למשך 8 שעות.
המחיר, בקטנה, גלולה אחת, 19.99 דולר כולל משלוח, קנה עכשיו ואני שולח שתי גלולות.
אתה חושב שחסרים מפגרים שיאמינו לזה וגם יקנו את זה.

ALIKG
20-12-07, 19:01
שלום.

לא מזמן חבר טוב שהשתמש בזה הרבה ובאמת היה מרוצה הביא לי לנסות.

נראה מה יוליד ההר.

תכלס אם זה היה משהו טוב זה היה נמכר בתחנות דלק לא כך ?

האם זה השירשור היחידי בנושא ? (מצאתי דרך גוגל)

yscheiner
20-12-07, 20:39
קראת את כל השירשור???

matan
20-01-08, 12:23
תאמר להם שיש מהנדס רכב (אני) שמוכן לבדוק את המוצר (על חשבונם) במעבדה בלתי תלויה ולפרסם את התוצאות. נראה מה תהיה התגובה. אם הם רציניים- הם ישמחו להצעה. אם זו רמאות, אתה לא תשמע מהם יותר.

אסף.

שלום אסף ולכל השאר, אני דווקא נתקלתי במוצר אחר מחברה אחרת עם שם דומה שאמור לעבוד בצורה אחרת ולחסוך בדלק עד כ-30%. ע"פ הפרסומים המוצר הזה עבר בדיקות רבות ועמד בדרישות בארה"ב וברוסיה וכרגע נמצא בתהליכי בדיקה כאן בארץ. מכיוון שהציעו לי לשווק את המוצר כאן בארץ, ומיכוון שאיני מוכן לשווק מוצר שאינו עובד ושאין לי אמון מלא בו, הצעתך לבדוק את המוצר בתור מהנדס רכב במעבדה בלתי תלויה נשמע לי מפתה עד מאד ואשמח עם נוכל לתאם בדיקה כזאת, מי יודע הרי הטכנולוגיה אכן מתפתחת בקצב מסחרר ואולי יש מוצר שאכן עובד וחבל להחמיץ הזדמנות טובה (אם אכן יתברר שהיא טובה) רק בגלל שיש בשוק המון רמאים...

asafk
20-01-08, 22:24
אני מוכן.
דבר עם היצרן, ברר אם הם מוכנים לשלם על בדיקת מעבדה (זה עולה די הרבה כסף, אבל שווה מיליארדים)

אסף.

idan_c
21-01-08, 10:21
אני מוכן.
דבר עם היצרן, ברר אם הם מוכנים לשלם על בדיקת מעבדה (זה עולה די הרבה כסף, אבל שווה מיליארדים)

אסף.

אני יגיד בכמה מילים.. חארטה בארטה
ניסיתי את זה ברכב שלי לא עזר ולא נעליים.. הייתי מוכן שישפר ליא את הצריכה רק בחצי ק"מ לליטר אבל אפילו זה לא... חוץ מזה אני יספר לכל המעוניינים לדעת בדקתי חבילה בצורה הטובה ביותר....
הלכתי למשפחה שלי הוא שותף בתחנת מוניות, בתדלוק אצלו ברכב שמנו את הקפסולה הזו ויש לו נהג במונית שתאמינו או לא נוהג תמיד אותו דבר, הוא גם לא ידע שיש קפסולה בשביל שפסיכולוגית זה יעבוד עליו לנהוג אחרת.. אני לא התפלאתי שראיתי שאין שום שינוי בצריכת דלק אחרי 2 חבילות כאלה... מזל שאת החבילות קיבלתי בחינם...
בכל מקרה, גם הבחור שבעבר ניסה להכניס אותי לעסק הזה ולמכור קפסולות כבר לא מוכר אותם יותר הוא עבר לנסות את המזל שלו בעסקים אחרים בשיווק הרשתי...

לתשומת לבכם!

matan
21-01-08, 23:54
אני אבדוק יש לך מושג מה העלות בערך של בדיקה כזאת?

asafk
23-01-08, 10:27
כמה וכמה עשרות אלפי דולרים.

אסף.

eggi
17-07-08, 15:36
בדרך כלל אני רושם כללי ברזל לקנייה באינטרנט:
והם:
1) אל תתפתו להצעות ב 49.9 תלמדו איך להתעשר באינטרנט.
2) 10 צעדים שיביאו אותך למקומות הראשונים במנועי החיפוש ב 9.99.

בגדול מי שיש לו מוצר טוב ימכור אותו בדרך מקובלת.

מוצר שנמכר בצורה של mlm שיווק רב שכבתי או דומיו לרוב הוא מוצר שלא מצדיק את עלותו.

צריך מאיפה שהוא לממן את כל המשווקים.

לרוב מוצר שימכר בצורה זו יהיה יקר מערכו האמיתי.

ולא יהיה טוב מספיק בכדי להמכר בצורה רגילה.

אז לכו לעבוד ותרוויחו את לחמכם.

ואם חשקה נפשכם ברווח גדול זכרו הסיכוי לרווח נמוך מהסיכוי להפסיד

כמו קזינו

דרור ברלי
18-08-08, 09:43
החבר'ה האלה לא נגמרים.
הם פשוט הולכים למקומות אחרים, בהם קל יותר לתפוס את הפראיירים התמימים.

המטרה החדשה - אתר CAFE של דה-מרקר.

Demolition Man
02-02-09, 15:17
תראו מי הצתרף לחגיגה:
http://www.mako.co.il/men/magazine/auto/cars/Articles/itemId=99809644c6f09110VgnVCM100000290c1 0acRCRD

TamirSasson
03-02-09, 09:32
הי,
רק רציתי להעיר כאן - שימו לב, שהחברה כבר קיימת יותר מ-3 שנים, לפי הרשום באתר החברה http://www.myffi.biz/t-AboutFFi.aspx
אם זו הייתה אכן מזימה כלשהי ומוצר שלא עובד, האם לא היה צריך להיות ריבוי תביעות או ריבוי סיבות שיגרמו לחברה להיסגר?
בד"כ מזימות "פירמידה" או מיזמים למיניהם, שלא מצליחים, נסגרים תוך שנה אחת או לכל היותר שנתיים.
לדעתי הסיבות ל"אי הצלחה" של חלק מהאנשים עם המוצר הזה הן שהם לא השתמשו בו נכון. פעילות המוצר מאוד רגישה למינון נכון לפי סוג הרכב, סוג הדלק וכמות הדלק, ואם מכניסים "מינון יתר" או "מינון חסר", עלולים שלא לקבל את התוצאות המיוחלות.

אגב, מי שנתן לכם טבליה אחת "לניסיון" - עבד עליכם. המוצר מראה אותות חיים לאחר בין 3 ל-15 תדלוקים איתו, עם תלות בכל הגורמים השונים, שאתם מכירים כבר, המשפיעים על איכות הבדיקה.

yscheiner
03-02-09, 15:10
ווואווו!!!!

אז זה מה שפספסנו עד עכשיו????

עם עובדות אי אפשר להתווכח ;).

איש
03-02-09, 16:59
מוצר חדש ! שמן חזירים ירוקים , זה יגרום לכם להשתין דלק חסכון של 50 % .
באמת עובד באמת אבל באמת אבל באמת , עזבו 100 כתבות של גופי מחקר אני אומר זה עובד ,

טוב אז זה דיי ברור שזה חארטה , מי שרוצה להאמין לזה שיאמין ושום דבר פה לא ישכנע אותו אחרת כי הוא פשוט פרייר , מצטער אבל אין מה לעשות יש גם כאלה בעולם .

ואולי שמשהו יסגור כבר את השירשור הזה אני לא חושב שיש כאן דברים חדשים שכבר לא נאמרו לפני , חוץ מלוח מודעות לפרסומות זה כבר חסר משמעות ,

נימי
03-02-09, 17:36
פליישר מנסה לשכנע שהמוצר עובד :-? טוב, מה יש להגיד, כנראה שהמצב קשה ....

מעניין אם אי פעם בגיפולוג היה שירשור עם כל כך הרבה משתמשים בעלי הודעה אחת עד שלש (וכולן באותו שירשור)

jonesy
03-02-09, 20:44
ונניח לרגע שזה באמת עובד (למרות שברור לנו שלא) וחוסך 7% בצריכת הדלק.

אם 10 גלולות פלא עולות 185 ש"ח (18.5 ש"ח לתדלוק), ו-7% מעלות מיכל דלק ממוצע זה משהו כמו 20 ש"ח, אז מה חסכנו? 100 ש"ח ל- 30,000 ק"מ ?

ותחשבו על זה...

מוטי.

TamirSasson
04-02-09, 01:25
המונח "גלולות פלא" אינו מדויק,
הגיע הזמן שמישהו ירשום כאן מעט הוכחות מדעיות לטיב החומר ממנו מורכבת הטבליה.

אני יודע שלקח לי שנתיים להיכנס לפורום הזה ולהגיב, אבל זה ממש לא היה בראש שלי, לכאורה "להגן" על המוצר. נכנסתי לכאן בעקבות הכתבה האחרונה ב-mako והתרשמתי שיש כאן (או היו, אם המנהלים המקוריים כבר לא כאן..), אנשים בעלי תארים מתקדמים וחוקרים.
אני מעוניין להתעלם מההעלבות והמילים הפוגעניות ולהבין שהן נובעות מהאופי הישראלי שלנו, בין אם של המשווקים הערמומיים, שניסו למכור כאן את המוצר בדרכים שונות, או של המנהלים והקטגורים למיניהם, שהתעקשו נחרצות על מסקנתם הראשונית.

אבל - המידע הבא מתאים רק למי שראשו פתוח ומוכן להתגבר על הדעות הקדומות שלו וללמוד משהו חדש, אולי תראו פה דבר שלא הכרתם.
מי שרוצה רק לזלזל ולקרוא לחומר "גלולות פלא", זכותו לחשוב כך ומי אני שאשנה את דעתו.

בניגוד לאתרים, שחלק מהאנשים בשרשור הזה קראו להם "מדעיים", אני אפנה אתכם למספר מקורות.
מקור ראשון, המסביר את תופעת התוספים לדלק, את הסוגים השונים והרכבם הכימי.
המאמר מעניין מאוד בכללותו, ופורסם על ידי ה-ATC (הוועדה הטכנית לבדיקת יצרני תוספי דלק באירופה). לעניין החומר בטבליות, קראו עמודים 13-14, פסקה 4.7:
http://www.atc-europe.org/showdoc.asp?doc_id=210

שימו לב שבמאמר, החומר הפעיל הכלול בתוספים מסוג זה כלל זרחן, פוטסיום או מגנזיום. עם זאת, בטבליה המדוברת שלנו ישנו ברזל כחומר פעיל, ועל פעילותו במערכת מסביר לנו המאמר הבא, שפורסם ב-1990 ב-SAE (ארגון המהנדסים לתעבורה מתקדמת בים, ביבשה, באוויר ובחלל), על ידי שוג, פרויס, שדליך וגוטמן (משלנו) - כיום חוקרים ידועים בעלי שם בתחומם.
http://ljromero.ifueltech.com/en/library/PDF/SAEreport.pdf

ובעקבות כך, הפטנט של החומר המרכיב את הטבליה, שהוגש על ידי ג'ון קרקלויר בשנת 1993:
http://www.eercare.com/pdf/Ferrocene_injection_system.pdf

אני מניח שהרציניים שבכם צפו בסרטון עם ג'ון, המסביר את פעילות הטבליה באריכות, ואם לא, אולי אשים אותו ביוטיוב לצפייה מחודשת.

פשוט הנושא הטכני של הטבליות הללו מעניין אותי, ואני עוסק בו מספטמבר 2006 ועד היום. אל תתעמרו בי רק כי כתבתי 2 הודעות בלבד בפורום הזה, הכתבה ב-mako הראתה שהמוצר לא עזב את מחוזותינו, גם לאחר 3 שנים, וממנה הגעתי לשרשור הזה. לאחר קריאת כל השרשור ראיתי צורך בנתינת תשובות לשאלות שנשאלו בעבר ולא קיבלו פתרון מתאים.

תמיר

micjeep
02-05-09, 17:27
המונח "גלולות פלא" אינו מדויק,
הגיע הזמן שמישהו ירשום כאן מעט הוכחות מדעיות לטיב החומר ממנו מורכבת הטבליה.

אני יודע שלקח לי שנתיים להיכנס לפורום הזה ולהגיב, אבל זה ממש לא היה בראש שלי, לכאורה "להגן" על המוצר. נכנסתי לכאן בעקבות הכתבה האחרונה ב-mako והתרשמתי שיש כאן (או היו, אם המנהלים המקוריים כבר לא כאן..), אנשים בעלי תארים מתקדמים וחוקרים.
אני מעוניין להתעלם מההעלבות והמילים הפוגעניות ולהבין שהן נובעות מהאופי הישראלי שלנו, בין אם של המשווקים הערמומיים, שניסו למכור כאן את המוצר בדרכים שונות, או של המנהלים והקטגורים למיניהם, שהתעקשו נחרצות על מסקנתם הראשונית.

אבל - המידע הבא מתאים רק למי שראשו פתוח ומוכן להתגבר על הדעות הקדומות שלו וללמוד משהו חדש, אולי תראו פה דבר שלא הכרתם.
מי שרוצה רק לזלזל ולקרוא לחומר "גלולות פלא", זכותו לחשוב כך ומי אני שאשנה את דעתו.

בניגוד לאתרים, שחלק מהאנשים בשרשור הזה קראו להם "מדעיים", אני אפנה אתכם למספר מקורות.
המאמר מעניין מאוד בכללותו, ופורסם על ידי ה-ATC (הוועדה הטכנית לבדיקת יצרני תוספי דלק באירופה). לעניין החומר בטבליות, קראו עמודים 13-14, פסקה 4.7:

שימו לב שבמאמר, החומר הפעיל הכלול בתוספים מסוג זה כלל זרחן, פוטסיום או מגנזיום. עם זאת, בטבליה המדוברת שלנו ישנו ברזל כחומר פעיל, ועל פעילותו במערכת מסביר לנו המאמר הבא, שפורסם ב-1990 ב-SAE (ארגון המהנדסים לתעבורה מתקדמת בים, ביבשה, באוויר ובחלל), על ידי שוג, פרויס, שדליך וגוטמן (משלנו) - כיום חוקרים ידועים בעלי שם בתחומם.

ובעקבות כך, הפטנט של החומר המרכיב את הטבליה, שהוגש על ידי ג'ון קרקלויר בשנת 1993:

אני מניח שהרציניים שבכם צפו בסרטון עם ג'ון, המסביר את פעילות הטבליה באריכות, ואם לא, אולי אשים אותו ביוטיוב לצפייה מחודשת.

פשוט הנושא הטכני של הטבליות הללו מעניין אותי, ואני עוסק בו מספטמבר 2006 ועד היום. אל תתעמרו בי רק כי כתבתי 2 הודעות בלבד בפורום הזה, הכתבה ב-mako הראתה שהמוצר לא עזב את מחוזותינו, גם לאחר 3 שנים, וממנה הגעתי לשרשור הזה. לאחר קריאת כל השרשור ראיתי צורך בנתינת תשובות לשאלות שנשאלו בעבר ולא קיבלו פתרון מתאים.

תמיר

אני אחסוך לאסף את הצורך בניסוי.
בדקנו פעמיים מוצרים כאלו, אני במו ידי לפני כ-5 שנים בדקתי מגנט שטבול במיכל הדלק, ולפני כחודשיים בדקנו מוצר אחר ( אם אני זוכר נכון מצמידים אותו לצינור הדלק או משהו כזה ) - כמובן שלא היה שום שיפור בצריכת הדלק :rolleyes:

דרור ברלי
03-05-09, 07:34
מדהים שעוד יש מי שמתפתה לבדוק דברים כאלה.

נמרוד
03-05-09, 07:57

ATC הוא ארגון גג של ייצרני תוספים Additives לדלקים. לכאורה, רלוונטי לדיון. למעשה, לא רלוונטי כלל. המילה - תוספים - זהה, אבל מלבד זאת, אין קשר, שכן מדובר על חומרים שונים המוספים לדלק על ידי חברות הדלק בשלבים שונים - החל מתהליך הזיקוק ועד המשאבה. אין כל אזכור, גם לא בעמודים הספציפיים שציין תמיר, למשהו שקשור לאיזשהו מוצר שאני או אתה יכולים לקנות בתור תוסף לדלק על המדף.

המאמר הנ"ל הופיע כבר בפורום. הוא מדבר על פרוסין, ובהקשר, שוב, של תוסף לדלק המוסף לו על ידי חברות הדלק, ויותר מכך, בהקשר של המעבר העולמי לדלק נטול עופרת - רלוונטי מאד לתקופה שבה נכתבה המאמר הזה - לפני 19 שנה. ישנם עשרות חומרים כימיים שונים המוספים לדלק שאנו קונים, בריכוזים מאד קטנים, וזה נעשה על ידי החברות שמשווקות את הדלק לפני שהוא מגיע למשאבה.

שוב, המאמר הזה אינו רלוונטי למוצרים מדף שונים שמוצעים לנו למכירה.

עוד פטנט... תחפש, יש הרבה יותר מגניבים.

נדמה לי שצפיתי בזמנו, כשהשם הוזכר בדיון הזה (או באחד המקבילים לו). לא השאיר עלי רושם. אני מניח שזה מכניס אותי לסיווג של "הלא רציניים".

תזכיר לנו, בבקשה, מהו המוצר הספציפי שאתה מוכר, תמיר, במסגרת הגילוי הנאות שמאפיין את "הרציניים שביננו".

kobiarava
03-05-09, 08:22

ועוד פעמיים... ושימו לב, יש גם שרשור חדש- "איך ניסיתי לחסוך בדלק והרסתי משאבת הזרקה (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=34928)", הגלולות עדיין מוכרות, וגם לחברי הפורום!

שבוע מוצלח-קובי

asafk
03-05-09, 08:40
אני אחסוך לאסף את הצורך בניסוי.
בדקנו פעמיים מוצרים כאלו,

ועוד פעמיים...

דרור וקובי, מיכאל וחבריו עובדים בלבדוק דברים כאלו עבור צי הרכב של הארגון שבו הוא עובד.
וכיוון שאני מכיר היטב את הארגון שהוא עובד בו, אני יודע שמדובר בבדיקה רצינית. למרבה הצער לא נזכה לראות את הדו"ח, אך אני סומך על הבדיקה גם בלי לראות את הדו"ח, בגלל שאני מכיר את מי שביצע אותה.

אסף.

kobiarava
03-05-09, 08:52
למרבה הצער לא נזכה לראות את הדו"ח, אך אני סומך על הבדיקה גם בלי לראות את הדו"ח, בגלל שאני מכיר את מי שביצע אותה.

אסף.

וגם בגלל שהיא הוכיחה מה שידענו גם בלי הניסוי, רק בזכות היגיון בריא

קובי

cj 64
12-12-10, 23:44
אמנם באיחור!
אבל פעם ראשונה ,שאני נתקל בכזה שרשור בעל אופי:
מותח...
משעשע...
מצחיק...
מעייף...
מדעי...
דמיוני..
בדיוני..
ואפילו קצת עצוב.
בקיצור סרט טורקי!!!!!!!!!!!
שיחקתם אותה.
גל

Lidor Shtruzer
24-01-13, 07:23
http://www.haaretz.co.il/misc/1.1099981

רק חבל שהוא לא מגן על הציבור מאנשים כמוהו...

-->