PDA

צפייה בגרסה מלאה : איפה ניתן לקנות תוספים של Justice Brothers באזור ת"א?

חימושניק
26-06-06, 16:47
שלום לכולם!

אני צריך לקנות פחית של תוסף לגיר אוטו' של ג'סטיס בראדרז, אבל בחנויות החלפים שביקרתי בהן לא מחזיקים סחורה שלהם.

אודה לכם אם תכוונו אותי לחנות שמחזיקה את התוסף הנ"ל.

בתודה.

אלכס.

חימושניק
26-06-06, 16:55
מדובר בתוסף הזה:

http://www.justicebrothers.com/images/transmission_conditioner.jpg

tayrie
26-06-06, 17:17
במוסך אפ"ק.

ענבר
26-06-06, 20:11
למרות שאני לא חסיד של תוספים למיניהם ולא מצפה מהם ליותר מידי,
התוסף הנ"ל(הכתום לגיר של Justice Brothers) הצליח לפתור לי את בעיית ה - lockup של הממיר מומנט וחסך טיפול יותר מעמיק ויקר, לכן אני ממליץ עליו.

חימושניק
26-06-06, 21:40
ענבר,

תודה על המלצתך, היא מצטרפת לעוד המלצות חמות שקיבלתי מאנשים אמינים ולכן אני מעוניין לנסות את התוסף בגיר שלי.
גם אני לא חסיד גדול של תוספים, ובד"כ אני ממליץ שלא להשתמש בהם.

ד"א, מאיפה קנית את התוסף שהשתמשת בו?

יש למישהו עוד רעיונות חוץ ממוסף אפ"ק?

ענבר
27-06-06, 14:27
אני קניתי אצל אפ"ק בסביבות ה-80 ש"ח.

תרים טלפון ליבואן לגבי מקום קניה אחר:
836 836 800 1

גילוי נאות- אין לי שום קשר עסקי\משפחתי\whatever עם היבואן הנ"ל.....

דודי
27-06-06, 17:43
יבואנים ניר 4824082 052 להגיד שקבלתם את הטלפון מאלון ארבל

GodsFather
28-06-06, 10:10
יצא לך לבקר ביצחק שדה בת"א ? יש שם מספר חנויות שמתעסקות בתוספים ושמנים.

דרך אגב, במה התוסף הזה מועיל? האם הוא משול לתוסף סמיכות למנוע של BG (רק לגיר כמובן)?

שמוליקו
28-06-06, 11:11
מה אמור לעשות התוסף הזה?
(סליחה על הבורות)
והשאלה לא צינית היא נובעת מהעובדה שיש לי בעיה בטרנספר שמגיעה רק אחרי שהשמן שם מתחמם, לכן חשבתי על משהו צמיגי יותר.
תודה

kd2
28-06-06, 19:40
לא מכיר את התוסף הספציפי הזה אבל החברה מעולה!
תריץ חיפוש בשארקס , היה דיון על זה פעם....

חימושניק
28-06-06, 20:48
שלום לכולם.

תודה לעונים ותודה לשואלים.

קניתי היום את התוסף במוסך בת"א שאליו הפנה אותי היבואן. עלות התוסף 80 ש"ח כולל מע"מ.

משיחה עם היבואן עולה שהתוספים של JB אינם משווקים דרך חנויות החלפים אלא ישירות למוסכים, מכאן הצורך לקנות את התוסף דרך מוסך.

התוסף אמור להחזיר גירים אוטמטיים במצב גבולי לפעולה תקינה, זאת על פי מספר חוות דעת שקיבלתי מכמה בעלי מקצוע אותם אני מעריך (מי שמכיר אותי יודע שכדי שבעל מקצוע כלשהו יזכה להערכתי, הוא צריך להיות טוב באמת).
במקרה שלי, ברכב מסוג דייהטסו סיריון, קיימת בעיית השתהות בשילוב למצב נסיעה לאחר שהרכב עמד מספר רב של שעות.

התוסף אמור להתאים גם לטיפול במערכות הגה הידאוליות, ע"י ביצוע פעולות של מניעת נזילות והחלקת הפעולה.

עוד לא שמתי את התוסף בגיר מכיוון שהמנוע שאמור לסובב אותו נמצא בתהליכי שיפוץ מתקדמים (היום השגתי את החלקים האחרונים הדרושים כדי לסגור את המנוע בסופ"ש זה). ברגע שהתוסף יהיה בגיר, אעקוב אחר פעולתו ואדווח כאן בפורום.

לשמוליקו, התוסף הנ"ל אינו מיועד ע"י היצרן לטרנספרים, אבל היצרן טוען שניתן לשים את התוסף גם בסרנים, כולל סרנים בעלי דיפרנציאלים מוגבלי החלקה.

מקווה שעניתי על שאלותיכם.

אלכס.

landrover
10-04-07, 10:26
סליחה שאני מקפיץ שירשור ממעמקי השיכחון , אבל זה משהו שמעניין אותי ....

חימושניק - מה היו התוצאות ?

האם התוסף הביא את התוצאות המבוקשות ?

אמיר.

חימושניק
10-04-07, 11:14
סליחה שאני מקפיץ שירשור ממעמקי השיכחון , אבל זה משהו שמעניין אותי ....

חימושניק - מה היו התוצאות ?

האם התוסף הביא את התוצאות המבוקשות ?

אמיר.

התוסף שיפר במקצת את התנהגות הגיר - קיצר את זמן ההמתנה מרגע שילוב D ועד שילוב ההילוך הראשון בפועל. לצערי השפעת התוסף פגה לאחר מספר שבועות וכעת המצב חזר לקדמותו.

במקרה שלי אין מנוס משיפוץ ה"מוח ההידראולי" של הגיר.

בשביל 80 ש"ח היה שווה לי לנסות. החומר בהחלט עשה משהו, אבל יש לזכור שלא מדובר בתרופת פלא.

krits
23-08-17, 14:47
סליחה על ההקפצה אבל השאלה המקורית אקטואלית. הפכתי את האינטרנט ולא מוצא את הATC של JB (קופסאת שימורים בצבע כתום).

ד ו ר ו ן
23-08-17, 23:22
צמיגי יבנה מחזיקים את המוצרים שלהם אם זה עוזר.

המשוטט
24-08-17, 09:25
חשמל רם בראשלצ
ספציפית את ה ATC לא מחזיק בשוטף אבל יכול להזמיןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170824/d677651b0b9af71f49fa11057530b025.jpg

Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk

-->