צפייה בגרסה מלאה : דיפנדר 110 - כדאיות קניה
דיפנדר 110 פרטי 96 350000 ק"מ
בעיות :
על פי המוכר מנוע אוכל חצי קילו כל 500 ק"מ
מד דלק לא עובד
מזגן לא עובד
אין חיווי בלוח השעונים ל4X4 אך המערכת עצמה עושה רושם שתקינה
האם צריך במקרה כזה אוברול \חצי האם אפשר למשוך וכמה
מה העלות לכל אחד מהסעיפי למיטב ידיעתכם וכמה בכלל מחיר השוק לדיפנדר במצב זה ?
בתודה אודה לתשובתכם המהירה הענין חם למחר !!!!
הרב (נסיון קודם בסיקס )
היי
אני הייתי הולך לאחד המוסכים שמתעסקים הרבה עם דיפנדרים ומבצע בדיקה של הרכב, ככה תקבל דיאגנוזה הרבה יותר טובה.
לגבי התקלות, נראה לי שצריך בדיקה קצת יותר מעמיקה. מזגן לא עובד יכול להיות כי הכפתור מסתובב על ריק (בהגזמה כמובן) וגם כי המדחס מת מצד שני. כנ"ל לגבי אכילת שמן וכל שאר התקלות שציינת. לכן, לפני שתחליט אם אתה מעוניין וכמה אתה מוכן לשלם, אנ ימציע ללכת לקבל חוות דעת "מוסמכת" יותר.
לגבי דחוף למחר, אל תדאג אוטו כזה לא בורח כל כך מהר.
גלעד
דיפנדר 110 פרטי 96 350000 ק"מ
בעיות :
על פי המוכר מנוע אוכל חצי קילו כל 500 ק"מ
לא טוב, עכשיו השאלה היא למה: מטפטף שמן, שורף שמן, מאבד שמן ממעבר פגום.... הבעיה יכולה להסתיים באטם ומצד שני היא יכולה גם להסתיים בשיפוץ מנוע. אל תהמר, בדיקה מקיפה, הכוללת בדיקת קומפרסיה ונפילת לחץ. בלי ניחושים, בלי השערות, ישר לעניין. תחסוך עכשיו, תשלם מאוחר יותר ביוקר.
מד דלק לא עובד החל מכמה עשרות שקלים וכלה בכמה מאות (או אלפים, לך תדע אם המיכל רקוב ודורש החלפה).
מזגן לא עובד המדחס נכנס לפעולה? המפוח ברכב עובד? הכל לא עובד, רק חלק עובד (איזה?)....?
חסרים המון פרטים. שוב, מכמה עשרות שקלים, עד כמה מאות שקלים (או אלפים, לך תדע אם המדחס הלך).
אין חיווי בלוח השעונים ל4X4 אך המערכת עצמה עושה רושם שתקינה
איזה רושם, בדקת אותה בשטח, ערכת נסיעה ארוכה, שילבת / שיחררת את הנעילה, בדקת בעומס....?
אולי פיוז, אולי נורה ואולי טרנספר גמור, לגבי עלויות, ראה את שני הסעיפים הקודמים.
האם צריך במקרה כזה אוברול \חצי האם אפשר למשוך וכמה
בלי בדיקה מקיפה, לא תדע.
מה העלות לכל אחד מהסעיפי למיטב ידיעתכם וכמה בכלל מחיר השוק לדיפנדר במצב זה ?
עניתי לך על זה, לא תשובה מספקת, אבל אי אפשר לדעת יותר טוב מזה ללא בדיקה רצינית.
בתודה אודה לתשובתכם המהירה הענין חם למחר !!!!
כמו שכבר אמרו לך, אל תמהר, לא קונים רכב בלחץ!
הרב (נסיון קודם בסיקס )
אני משוחד, אבל דיפנדר טוב, נמכר מעל המחירון, הרבה מעל.
נבלות של סוחרים ממכרזים, נמכרים על פי רוב סביב המחירון או קצת מתחתיו, אבל אל תשכח שההשקעה עליהם מביאה אותך למצב בו אתה משלם יותר ממה שהיית משלם על רכב שכבר סודר או רכב פרטי. בשני המצבים אתה מסיים מעל למחירון.
אין מנוס מבדיקה מקיפה, אל תקנה חתול בשק.
לי, באופן אישי, הרכב לא נשמע משהו. למוכרים יש נטיה למזער את הנזקים ברכב - לספר לך רק על חלק או להמעיט בחומרת הנזק.
יש דיפנדרים יפים בשוק, חפש אחרים, אל תיכנס לרכב שדורש שיפוץ מקיף.
עובדה חשובה נוספת, על פי התאור שלך, הרכב הוא לא רכב מטופל, לך תדע מה עוד הזניחו / חיפפו בדרך. כל הסימנים מצביעים על תחזוקה מינימלית (והדיפנדר לא אוהב תחזוקה שכזו). זה רק עניין של זמן עד שיצצו בעיות נוספות שנובעות מהזנחה.
בכל אופן, בהצלחה.
מאיר רוטברג
02-07-06, 11:22
אני משוחד, אבל דיפנדר טוב, נמכר מעל המחירון, הרבה מעל.
נבלות של סוחרים ממכרזים, נמכרים על פי רוב סביב המחירון או קצת מתחתיו, אבל אל תשכח שההשקעה עליהם מביאה אותך למצב בו אתה משלם יותר ממה שהיית משלם על רכב שכבר סודר או רכב פרטי. בשני המצבים אתה מסיים מעל למחירון.
אין מנוס מבדיקה מקיפה, אל תקנה חתול בשק
בחור ישר!!
ראשית מודה שהוא משוחד וזה נכון,
ניתן היום לרכוש רכבים טובים מושקעים ומטופלים במחיר מחירון .
וזו עובדה .
ניתן לרכוש רכבים יוצאי מכרזים לאחר יישור קו מקיף ואחריות במחיר מחירון וזו עובדה
אוברלנד מכרה כאלו.
אין מנוס בכל מצב מבדיקה מקיפה ,לכל רכב ומכל אדם!!!!!!
למי שיש סבלנות הרכב הנכון במחיר הנכון יפול לידיו
תודה לכולם על העצות
כנראה שהסבלנות משתלמת
ושוב תודה אעדכן בהמשך
אתה לא תמצא במחיר מחירון דיפנדר גם תקין מכנית ב100%, וגם שלם לחלוטין מבחינת פלסטיקים, חלודות, תקרה וכו'. דיפנדר כזה יימכר הרבה מעל המחירון. וזה שווה את המחיר... מנקודת מבט של מי ששיפץ דיפנדר.
אסף.
חפש בסבלנות,אל תתייאש,תתרחק מסוחרים (קונים במכרז ב 35 ומוכרים ב67 מבלי לגעת כמעט ברכב-ואני לא מתכוון לארז אוברלנד,הוא נותן אחריות ואם המצב הבסיסי טוב אז כדאי לשקול בחיוב).אפשר למצוא במחיר סביר רכב טוב ומטופל-מחירון פלוס,לא להתפתות לכאלו שדורשים מחיר מופרז מעבר למחירון (את הפרייר הם תמיד מוצאים בסוף),והכי חשוב לדעתי,פשוט יותר ליישר קו בצורה מכנית מאשר לקחת רכב "קרוע" עם "דפיקות" מכל הכיוונים ולנסות להפוך לרכב "יפה".
מנסיון אישי-מצאתי לאחר חיפושים,מיד ראשונה ק"מ גבוהה,אבל מטופל ברמה גבוהה ,נראה טוב,במחיר מחירון+ 5000ואני לא מפסיק להינות מהרכב.היום חבר רכש,רכב דומה עם אותם נתונים ב 5000 ש"ח פחות ממני.מסקנה,סבלנות,אל תתפשר,רכבים מחברות טיולים הם אופציה טובה לבדיקה.
בבדיקה-אני הלכתי לאחד הגוראים המפורסמים,שבדק כל כך טוב שלא מצא שנעילת דיפרנציאל מרכזית לא עובדת.
תבדוק לבד את כל המכלולים שאתה יכול-מזגן,חימום,חשמל,צמיגים,מצבר וכדומה-בדיפנדר כל אחד מהדברים האלו עולה הרבה.אחר כך תלך למומחים.
בהצלחה דרור הראל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.