PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה במציאת קיט המתלים הטוב ביותר בגראנד 96 [הכותרת נערכה]

maya
09-07-06, 22:25
הקיט הטוב ביותר ל גראנד 8V 96 בשוק

אשמח לקבל עזרה בבחירת הקיט המתאים ביותר לגראנד צ'ירוקי 96 , הנתונים החשובים
1 מהלך והתנהגות בכביש ?
2 מחיר הגיוני
3 האם יש למישהו נסיון עם הטרה פלקס ?
4 האם הקיט של הורביקון הוא המעניין ביותר ?

כל הערה תתקבל בברכה

תודה
מיה

grand
10-07-06, 00:15
בסופו של דבר כל הדרכים מובילות לרוביקון.
גם מחוות דעת בחו"ל וגם מנסיון של חברה כאן בארץ.
הרוביקון הוא קיט איכותי ביותר, הכל מתאים בול, יחס מחיר - תמורה מעולה.
הקיט המומלץ הוא 4.5" SUPER FLEX.
התנהגות הכביש מצויינת יחסית לגובה הזה, המיתלים קשים יחסית ולכן הרכב יציב בסיבובים אפילו יותר ממצבו המקורי.

אורן71
10-07-06, 14:07
גם אני באותו השלב כרגע, ובאמת כולם ממליצים על הרוביקון בארץ ובחו"ל.
הנקודה היא שאצלי הרכב רוב הזמן אצל אישתי ושהראתי לה תמונות של 3.5" היא נבהלה.
מה גם שיש צורך בשינויים נוספים (אשר מגיעים עם הקיט) בזמן ההרכבה.
לידיעתך ישנם קיטים בארץ של 2-2.5" (קפיצים+בולמים).
מחירים לקיט של פרקומפ (או משהו דומה) 3000/4000 ש"ח וישנם קיטים יותר מומלצים בסדר גודל של 6000 ש"ח.
בכל מיקרה בשני במיקרים ניתן להרכיב צמיג 31" או 245/75/16 (במיקרה שלנו) שאלה גדולה לגבי אישור לצמיג!

אני עדיין מתלבט ואשמח לקבל חוות דעת לגבי קיט קפיצים 2".

grand
10-07-06, 18:10
אתה צריך להחליט מה אתה רוצה מהרכב.
כל הקיטים הפשוטים של ה 2" קצת יגביהו את הרכב, אולי יתנו לך מקום לצמיג קצת יותר גדול אבל לא יותר מזה. ההבדל בין מה שיש לך כיום לאותם 2" הוא קטן וכמעט לא משמעותי ותאמין לי שאני מדבר מנסיון, לאחר ה 2" יבוא ה4" זה רק עניין של זמן, ההבדלים במחירים אינם גדולים ואם אתה מביא לבד מחו"ל גם מאוד קרובים.
אין ארוחות חינם, גראנד צ'רוקי שעומד לראות שטח צריך שיפורים, צריך מהלכי מתלה, גובה בטוח וצמיגים טובים ואם השטח קצת יותר אתגרי אין לך מה לחפש עם קפיצי 2".

maya
10-07-06, 21:21
אתה צריך להחליט מה אתה רוצה מהרכב.
כל הקיטים הפשוטים של ה 2" קצת יגביהו את הרכב, אולי יתנו לך מקום לצמיג קצת יותר גדול אבל לא יותר מזה. ההבדל בין מה שיש לך כיום לאותם 2" הוא קטן וכמעט לא משמעותי ותאמין לי שאני מדבר מנסיון, לאחר ה 2" יבוא ה4" זה רק עניין של זמן, ההבדלים במחירים אינם גדולים ואם אתה מביא לבד מחו"ל גם מאוד קרובים.
אין ארוחות חינם, גראנד צ'רוקי שעומד לראות שטח צריך שיפורים, צריך מהלכי מתלה, גובה בטוח וצמיגים טובים ואם השטח קצת יותר אתגרי אין לך מה לחפש עם קפיצי 2".

תודה רבה , האם יש למישהו נתונים על ההבדל במהלך בין 3.5 ל4.5 , לגבי מחירים האם יש למישהו נתונים על כך ?

מה עם הקיט של TERA LOW מבחינת מהלכים והתנהגות בכביש ?

תודה רבה על התגובות
מיה

tsvikac
18-07-06, 05:17
לגבי RE לא בדקתי נתונים אבל תכלס במהלך נטו לא אמור להיות הבדל משמעותי
אבל בהחלט יהיה הבדל מאוד משמעותי בגובה הכללי של הרכביותר מאינץ אחד.
ה-3.5 נותן הגבהה של 2.5 אחורה 3 קדימה. (להזמין את הקיט עם זרועות הסופרפלקס)
ואילו ה-4.5 מגיע ל 5-5.5 הגבהה לפחות בהתחלה והרכב כבר נראה מפלצת שבהחלט מושכת את העין ויתכנו גם בעיות בטסטים .
בסה"כ ה-RE קיט מאוד מיקצועי בשני המיקרים חזק ואמין תקח בחשבון שהרכב הופך להיות נוקשה עד נוקשה מאוד.
לגבי הTERAFLEX קיט גם מיקצועי מאוד אבל יקר להחריד ולא נמכר עם כל מה שצריך הוא אינו כולל בולמים צינורות ברקס ועוד כל מיני דברים.
לגבי נוקשותו לא הצלחתי להבין עד כמה יחסית ל-RE אבל בהחלט יותר מהמקורי

בשני הקיטים תצטרך להוסיף גם מוט פנהרד קידמי ואחורי מיתכוונן -לקדימה ב-3.5 רגיל וב 4.5 HD .
בשום מקרה לא להזמין את ה-HD ב-3.5.

בהצלחה.

-->