PDA

צפייה בגרסה מלאה : עכשיו טמבון קדמי

נמרוד - מערד
21-07-06, 19:49
טמבון קדמי של TJM של איסוזו לאחר התאמה הועבר לגרנד צ'ירוקי הטמבון מותקן על בסיס ווי הגרירה של kevin בתוספת של חיזוקים התמונות מדברות בעד עצמם נשאר לאשר כננת במשרד הרישוי (בוחן)

נמרוד

shay1
21-07-06, 23:16
זאת דעתי האישית ואל תעלב אבל
הרסת את כל היופי של האוטו
הטמבון הזה אולי יהיה יפה על איסוזו אבל לגראנד הוא לא מתאים
אני בטוח שטמבון יעודי של גראנד יתאים הרבה יותר

אבל על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח

בידידות
שי

tzagi
22-07-06, 06:58
What Shay said

orenb74
22-07-06, 21:25
WHAT TZAGI SAID

tzah
23-07-06, 07:35
נמרוד, שום דבר אישי אבל בעיני

מכוער !!!

אמיר חסידים
23-07-06, 19:20
נמרוד
אולי תספר לנו על היתרונות האחרים, כי היופי בעיני המתבונן (כמו שאמרו קודמי )..

אמיר חסידים
23-07-06, 19:23
עכשיו ראיתי את המודעה שלך על הפגוש האחורי .
תראה צילומים שלו , אולי מבט על התמונה הכוללת יאיר את היצירה באור חדש...

יומצוין

אמיר

גיל123
23-07-06, 21:33
נמרוד, שום דבר אישי אבל בעיני

מכוער !!!

מצטער,גם אני חושב כך...

נמרוד - מערד
23-07-06, 22:41
באמת תודה על הפירגון!!! הטמבון לא אמור להיות יפה אלא חזק, יציב ועמיד לניגוח ברכבי גנבים. כמה שיותר חזק יותר טוב.
אולי סוף סוף ארז יראה מיצירותיו, ואם זה יפה ויתאים לנו נתקין טמבון כזה. ועד אז, אנו מסתפקים במה שיש.
נמרוד

Saar
23-07-06, 23:03
באמת שהשתדלתי לא להגיב.
גם אני חושב שיופי זה עניין של טעם ובאופן אישי זה לא הטעם שלי.
אבל ניגוח רכבי גנבים?
ערד הפכה למערב הפרוע???

וברצינות,
אני חושב שניגוח רכבי גנבים זו לא ממש משימה עבור גראנד.
בטח ובטח שלא עם "מגן חזירים"
בניגוח הראשון אתה תפרד ממכסה המנוע, הרדיאטור, ונטת המזגן ואולי גם משמן הגיר.
מגן חזירים גורם לנזק הרבה יותר ממה שהוא מגן.

סער.

גיל123
23-07-06, 23:09
אנחנו אוהבים אותך נמרוד!

נמרוד - מערד
24-07-06, 00:44
סער.
פעם ערד היתה מערב פרוע ובזכות נגוח רכבי גנבים קמים תושבי ערד
ומטילי השטח הרבים ומוצאים את ריכבם בימקומו.
מגן החזירים הזה חזק מאוד מוכיח את עצמו פעם אחר פעם.

נמרוד.

ניר ל
24-07-06, 16:25
האוטו דומה לאמיר פרץ.

אופ טופיק, הגנבים מגיעים עם רכב לעבודה או שאתם מנגחים אותם כאשר הם נוהגים ברכב הגנוב ?

tzah
24-07-06, 16:55
האוטו דומה לאמיר פרץ

הרגת אותי

גיל123
24-07-06, 18:02
האוטו דומה לאמיר פרץ.

אופ טופיק, הגנבים מגיעים עם רכב לעבודה או שאתם מנגחים אותם כאשר הם נוהגים ברכב הגנוב ?
עכשיו גם אפשר ליד הסאנרוף לדגם עמדה למאגיסט.
עכשיו ברצינות...אולי צבע שחור מט ישפר קצת את המצב.

נמרוד - מערד
25-07-06, 00:54
חשבתי שאתם אנשים רצינים תתבישו.

מייקל
25-07-06, 11:58
נמרוד שלום,
הטמבון דומה מאוד לטמבון של ARB ובארה"ב הם מותקנים חופשי על גרנד, והצורה זהה כמעט לחלוטין. אין לי מושג על מה חבריי מדברים, אולי כדי לבדוק לפני שמגיבים. ולדעתי זה לא גורע מהיופי של האוטו, להיפך זה אפילו מוסיף.
תמשיך כך.

ניר ל
25-07-06, 12:22
האוטו דומה לאמיר פרץ.

השאלה שלי היא רצינית, הבנתי שתושבי ערד הקימו טרסות כדי להקשות על הגנבים, אודה לך אם תרחיב בעניין הפעילות הנוספת שאתם מבצעים ומי מגבה אתכם בעניין הזה.

בעניין האסטטיקה של הפגוש - לדעתי רצוי להתאים אותו לרוחב הרכב ע"י חיתוך שני הצדדים, קיצורם וריתוך מחדש.

נמרוד - מערד
25-07-06, 14:10
בעניין הגנבים, אנחנו מגובים על ידי המשטרה בצורה מלאה ותומכת לאורך כל הדרך. לפני מספר שנים הוגשה תוכנית עבודה למשטרת ישראל ועיריית ערד. בתוכנית נכתב שפעולות היחידה לא יתבססו על שיטות משטרתיות ידועות. היחידה פועלת בשיטה של יחידה צבאית, מארבים, מרדפים לכידת גנבים בתוך בתיהם. היחידה מורכבת מתושבי ערד מתנדבים, יוצאי יחידות קרביות ובדרך כלל בעלי רכבי 4X4.
ליחידה יש מודיעין עצמאי.
ניגוח רכב: גם לנגח רכב בעת מרדף צריך לדעת. הניגוח מתבצע על ידי דחיפת הרכב הצידה, להסטת הרכב מהמסלול. הנזק לרכב הגנוב מזערי ולשלי לא נגרם כל נזק. לאור פעולות היחידה עובדתית מספר הגניבות בערד ירד ממאות מכוניות בשנה, לפחות מ - 10 מכוניות בשנה. היחידה פועלת כבר כ - 3 שנים.
גנב שנתפס על ידי היחידה לא יחזור לגנוב בערד. (והמבין יבין)
בעניין הטמבון: הטמבון הקדמי מותאם בדיוק לרוחב הכללי של הרכב ולא בולט. (על ידי חיתוך וריתוך מחדש).

גיל123
25-07-06, 19:39
איזה כיף!
הדרום הפרוע.אתה רוצה להגיד שהמשטרה נותנת לכם לעשות את מה שהם לא מסוגלים לעשות?
אתה היום יכול בעצם לנגח ולהפוך כל בדואי שבל"ריסט בלי לחשוב פעמיים.מעולה. רק בשביל זה שווה לעבור לערד.
יש גם נוהל פתיחה באש מקוצר?(בום בום וואקף !!)
תענוג.

regev
26-07-06, 23:44
לדעתי אין מקום לקרוא לפגוש הזה הזה מגן חזירים או כל שם שכזה, משום שזה פשוט עוול.

אני מסתכל על הצלעות הצידיות של פגוש הניגוח הזה, על החתך שלהן, על רוחבן ועוביין, ועל המוטות הרוחביים בו, ונדמה לי שזה כלי קטלני לרכבים ובוודאי להולכי רגל אם יתעמר בהם גורלם...

זה אינו פגוש חזירים כלל ועיקר. הצלעות האנכיות שלו מזכירות את אלה של פגושי הניגוח התקניים של ניידות הSTATE TROOPER או HIGHWAY PATROL אך על כך יוכל כנראה TZAGI לתת דעה מבוססת יותר.

תרשה לי לעבור צד כשאני רואה אותך במראה.

חוץ מזה נראה פיקס, ויישר כח על כל גנב מנוגח!

(אמר זה שנוהג על סופה שחבריו מכנים- "הנגמ"ש" )

tzagi
27-07-06, 00:34
Regev,

לא רוצה לרדת עלכה.....אבל

http://policecarsite.atspace.com/state.html

Maybe in NY or PA during the winter,
When there are millions of deer on the road

Where did you see such a bumper on a police car?

grand
27-07-06, 01:12
http://govpdcars.fateback.com/forest121.jpg

שוהם
27-07-06, 17:18
ךמי.
למה התמונה לא נפתחת.

אמנון
27-07-06, 23:41
לחצן ימני > העתקת הכתובת של התמונה > הדבקה של הכתובת בשורת הכתובות > enter > וואלה, הנה התמונה.

regev
28-07-06, 07:48
TZAGI אני מעריך את זה שאתה לא יורד עלי.
בכל מקרה, אני מתכוון לפגושי ניגוח כמו אלה שמורכבים על הניידת של מיסיסיפי, לואיזיאנה, מינסוטה,נוודה, רוד איילנד ועוד כמה בקישור שנתת. בקשר לשאר הטמבון, אם יחידה קשיחה מברזל זה מה שהאיש אוהב ויעשה אותו מאושר, אז יופי לו ובמקרה זה גם לטעמי.

שכל כוחותינו ישובו בשלום לבסיסם, ושכל כוחותיהם לא.

tzagi
28-07-06, 16:49
What we have here, is a failure to communicate

I thught you were talking about the bumper
You were thinking of the push bar,
אני מתכוון לפגושי ניגוח
Its used for pushing dead cars to the side off the highway, not for ramming
The bars are very light and offer no protection of any kind

king4x4
29-07-06, 10:59
מוכר ת'נגמ"ש?

regev
29-07-06, 19:27
לא מוכר בחיים.

הכלי נקנה במחיר מעט גבוה, ויש בו תמיד מה לסדר ולשפר ולתקן ולדגם, אבל אני לא אוותר עליו בחיים.

החסרון היחיד הוא שאחרי שיורדים מצ'רוקי, מורגש פער משמעותי...

igalw
29-07-06, 19:51
חברה לגבי הטמבון צר לי או שהתמונות לא משהו ולא מצתלמות יפה או שזה פשוט לא מתאים שלא להגיד מכוער.
לגבי הניגוח של רכבים גנובים בזה דווקה יש לי ניסיון למזלי על חשבון משלם ולא מליציה ומהניסיון שלי אם מנגחים את הרכב נכון הנזק מסתכם בשפשופ הצבע מהטמבון ובגלל זה צריך טמבון לא צבוע אצלנו צבעו את הטמבון בניידת שלי מספר פעמים עד שהתיאשו.

שי צמח
01-08-06, 21:54
הטמבון של נימרוד יפה וכאשר הוא יגמור את הטמבון האחורי ויחליף את הגלגלים זה יראה אחרת לגמרי ויוסיף מראה קרבי לג'יפ . ובקשר ליחידת הג'פים אתם יכולם להמשיך לצחוק אבל את התוצאות אנחנו תושבי ערד מרגיישם יום יום כאשר אנחנו לא פוחדים להחנות את הרכבים שלנו בכול מקום בעיר .

-->