צפייה בגרסה מלאה : שלום שלום + איזה היילקס יש לי?
השחר העולה
28-07-06, 19:19
שלום לנמצאים ולנמצאות...
בשעט"מ רכשתי לי היילקס, שנת 94, חביבה ומשופצרת....
אני מחפש את ספר המוסך המקורי מכיוון שהמדריכים למיניהם כגון היינס הם חביבים אבל לא עושים את העבודה.
השאלה שיש לי היא איזה דגם בדיוק יש לי ביד? - האם אצל האמריקאים מדובר בדגם שונה? שנים שונות? עד כמה שנתקלתי אצל האמריקאים מדובר בכלל ב IFS בשנים האלה.. בקיצור, קצת סדר בבלאגן לא יזיק (ואני גם אוסיף שהמנוע הוא בכלל 2L או 2LT?? )
קישורים לספר מלא יתקבלו בברכה (אני יודע שזה אמור להיות קובץ לא קטן) ואין לי בעיה גם להשקיע קצת ולקנות אותו אם הייתי יודע מה להזמין ואיפה.
שיהיה יום טוב ונטול קטיושות.
שחר.
תנסה בקישורים בראש פורום טויוטה, פעם הם עבדו,שי שם ספרי רכב בפורמט PDF אם זה עובד.
אני יודע שהקישור נופל מידי פעם.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=12002&highlight=%F1%F4%F8+%F8%EB%E1
בארץ 94-97 זהה
הספר האוסטרלי שמופיע בשרשור רלוונטי לנו,
השחר העולה
28-07-06, 21:16
ערן - תודה על הקישור.. אבל אני מחפש ספר של טויוטה (ז"א - את ספר המוסך המקורי מהמפעל מה שידוע ברחבי הרשת כ FSM - Factory Service Manual).
דורון - בדקתי את הקישורים המדוברים כבר קודם.. הם באמת לא עובדים אבל אני אבדוק מאוחר יותר.. :-)
בכל מקרה, עדיין לא הבנתי איזה דגם בדיוק יש לי... :-(
לאר יודע להגיד לך איזה דגם בדיוק יש לך אבל הדגמים של המנוע שציינת 2L 2LT הם פשוט הדגם המקורי מנוע נטול טורבו 2L
או הדגם של הטורבו דור ראשון 2LT זה למעשה אותו מנוע בתוספת טורבו .
בהצלחה
באיזה אזור אתה?
הורדתי את הספר הנ"ל,רובו הגדול מתאים לרכבים שיש לנו כאן בארץ.
תסתכל בלוחית הזיהוי שבתא המנוע, היא נראית ככה:
http://www.jeepolog.com/UserFiles/Image/with_watermark/toyota_8inch_differential/hilux_id_plate.jpg
והמודל הוא LN105. הלוחית בתמונה (מתוך המדריך של אסף לדיפרנציאל 8 אינץ' (http://www.jeepolog.com/180.html)) היא של הרכב שלי לשעבר, מודל 97, ויש בכתבה הנ"ל מקרא מלא של הלוחית. לדעתי הדגם שלך הוא גם LN105. זה חשוב בעיקר מבחינת סכימות חשמל בספר. אגב, ספר היינס אוסטרלי למנועי דיזל מכסה את הדגמים האלו בדיוק, איזה פרוצדורות בדיוק אתה מתכנן שאתה חושב שהוא לא יספק אותך? אל תשכח שזה טויוטה, לא הרבה מתקלקל ;)
השחר העולה
29-07-06, 15:32
דורון - אני גר בחיפה... אבל יש לי אנשים שאני מכיר במרכז... (בעצם כולם עכשיו במרכז כשחושבים על זה... )
נמרוד לגבי הלוחית - אני אבדוק באמת.. אני יודע שהמנוע הוא לא המקורי ולמנוע דווקא אפשר למצוא ספר (מה גם שאיתו אני פחות מתכוון להתעסק... טפו טפו טפו )
מה שכן.. הסיבה העיקרית שאני רוצה את הספר היא בגלל שהרכב שלי קצת עמוס בחשמליאדה וחוטיאדה מיותרת לחלוטין (ע"ע 4 מערכות אזעקה ועוד כל מיני תוספות שונות ומשונות) שאני רוצה לסדר ובשביל זה... ספרי ההינס למיניהם פשוט לא מספיקים.
חנן-ג'יפולוג
04-09-06, 10:49
יש אצלי את הספר המקורי , בנייר, של כל מה שהוא לא מנוע וחשמל.
את הספר של המנוע יש לי בגירסת PDF . אם אתה רוצה, תן לי כתובת אימייל ואני אשלח לך.
את הספרים מנייר של החשמל והמנוע, יש אצל יורם ממוסך אפ"ק, שלדעתי לא יתנגד אם תרצה להשאיל ולצלם מה שאתה צריך.
איציק - 4X6ZH
04-09-06, 11:22
לא צריך ספרים לא צריך תוכניות לא צריך תמונות :!:
כל מה שלא מקורי כל מה שמחובר בחיבורי זלמנסון ( איזולירבנט \ חיבורי חשמל תעשיתי \ קונקטורים של מערכות AUDIO \ מכשירי קשר \ פלפונים \ קודנים \ ..... ויש עוד הרבה
הכל הכל מפורק ומושמד
על הרכב נשאר רק המקור
כל תעלול של קיצור דרך אולי את זה נשמור אולי את זה אני צריך :mad:
הוא הזמנה לצרות
אכשיו תחזור ותתקין רק את מה שצריך והכל בהתאם לרכב שיורד לשטח .
בהצלחה
ספר חלקים מקורי יש אצלי אבל באמת שזה גדול מאד 4 ספרים הכוללים את כל הדגמים כולל פוראנר .
איציק
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.