צפייה בגרסה מלאה : שיפוץ ושיפור וויליס 42 בארה"ב
לאור שיחה שהתקיימה אתמול במפגש:
קישור לוויליס 42, שעבר "התעללות" בונה: שתילת מנוע דיזל, הארכת בודי ושלדה, סרנים, בניית זחל, התקנת טורבו, ועוד מכל טוב.
הקישור פורסם כאן בעבר, אך כנראה בפורום הישן ולא הצלחתי למצוא אותו, ומכל מקום, מאז הבחור התקדם בעוד אי אילו 20 עמוד.
שווה צפייה, ויותר מכך, שווה מעקב קבוע של אחת לשבוע-שבועיים.
למי שעוד לא ראה, נא להכין זמן פנוי....:p , זה לוקח הרבה זמן.
http://board.marlincrawler.com/index.php?PHPSESSID=938d28b0d18e93682092 fc724e098afb&topic=6472.0
אתה לא נח לשניה!
מדהים אני מתחיל לרייר..
הדגם הצהוב הוא "כמו" שלי CJ3A
הווילס הירוק לצידו גם מדהים.לא פחות.
פשוט השתלת כלי חדש בתוך קופסא של וויליס.
לראות וללמוד{רק מה ?מוותרים על המקוריות??!!}
שמיל, את זה ראית?
http://board.marlincrawler.com/index.php?PHPSESSID=938d28b0d18e93682092 fc724e098afb&topic=10805.0
כן, אמנון, ראיתי.
הג'יפסטר מהפוסט הראשון זה מה שבתכנון,
ואין שם ויליס 4 דלתות...:twisted:
אם תתקדם בעמודי שרשור ה-sightings תראה גם נופים מדהימים ומקומות בהם הוויליס עבר.
העבודה של מארק (האבא של willy mamoth) מדהימה, לבחור יש שתי ידיים ימניות מחוברות לראש חושב וקריאטיבי, מכשור שיכול לייצר כמעט הכל, ואני פשוט מקנא בו :shock:
שמיל אתה שיחקתה אותה יותר כי אתה היתה לשנורר חלקים וליצר דברים בעוד האמריקאי פתח קטלוג והזמין וכל מה שהיה צריך זה רק להרכיב את החלקים כך שאתה יותר חזק אצלי ממנו והגב אתה יכל להרוויח כסף משיפוץ רכבים ראה רון קאר מהרצליה
six 4 life
29-07-06, 19:03
נר לי דקיק
לא נמאס לך לקשקש?
הבנאדם בנה 95% מהרכב כולל החלקים שהיו חסרים לו (פולי מנוע למשל? מתאמים לטורבו למשל? שלדה למשל? בודי למשל?)
מה בדיוק הוא הזמין מקטלוג חוץ מג'אנטים וצמיגים?!...
להבא תעבור על החומר לפני שאתה מגיב עליו.
שמיל אתה שיחקתה אותה יותר כי אתה היתה לשנורר חלקים וליצר דברים בעוד האמריקאי פתח קטלוג והזמין וכל מה שהיה צריך זה רק להרכיב את החלקים כך שאתה יותר חזק אצלי ממנו והגב אתה יכל להרוויח כסף משיפוץ רכבים ראה רון קאר מהרצליה
אני שמח, ילדי היקר, שזו כבר פעם שנייה שאתה מייעץ לי איך "להרוויח" כסף.
אתה יודע מי אני? אתה יודע מה הם המקצועות שלי? אתה יודע כמה כסף אני מרוויח? אולי להתעסק בשיפוץ רכבים יגרום לי להרוויח הרבה פחות?
יש לך רכב שראתה רוצה שאני אשפץ לך, שאתה מבלבל במוח? אתה יודע אם כן מה המחיר שאני אבקש? כבר כתבתי לך בשרשור הויליס שאף אחד בארץ לא ישלם את עלות שעות העבודה שלי בשכר שעה שאני אדרוש.
וכמו שאמר ארז, הגיב לפני, ממש לא עברת על 51 עמודי השרשור, לא ראית מה הבחור שם בנה במו ידיו, וקפצת, כמו בשרשורים אחרים, עם משפט שטותי.
[אסף- לא הצלחתי להתאפק, צר לי, אבל גם לי יוצאת לפעמים הג'ננה]
אני עוקב אחרי הבחור כבר די הרבה זמן, מרתק ומייאש כאחד -
מרתק, כי כאמור הוא מייצר שם דברים מדהימים בעבודת יד, פבריקטור ברמה הכי גבוהה שראיתי, אהבתי את יציקת האלומיניום שהוא ביצע בחצר לאחרונה, תענוג לראות איך הוא עובד...
מייאש כי לא רואים את הסוף ...
אגב ליבי על חברי הפורום שאינם מודעים או חשופים לעבודת הפבריקציה המבוצעת ע"י אחד מחברי מערכת ג'יפולוג שלא אציין את שמו... לבחור אין במה להתבייש, אפילו מול מה שרואים בשרשור הנ"ל.
פבריקציה=ייצור.
עברית יפה שפה!
מייאש כי לא רואים את הסוף ...
אני חושב שההנחה שלך שגוייה ביסודה.
לדעתי הסיבה שהוא משפר ומשנה את הרכב, לדעתי בלבד כי לא יצרתי עימו קשר, היא שהוא עושה את זה כי הוא יכול.
זה לא שהוא מנסה לשחזר רכב ישן כמו שמיל ויש לו בעצם יעד מוגדר מאוד. פה, עד כמה שראיתי וקראתי, הוא בונה להנאתו. לא בשביל לצאת עם רכב מוגדר כלשהו (אם כן אז אני חושב שהוא פיספס את המטרה, מה שיש לו זה לא וויליס זה משהו שדומה לוויליס)
מנסיון אישי שלי, לעבוד על רכב זה סוג של תרפיה. או כמו שאני אומר לאשתי לעתיד....אני לא שותה, לא מהמר, לא מזיין מהצד....הג'יפ זה כל זה בשבילי. זה סוג של בריחה של חופש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.