צפייה בגרסה מלאה : קיצור שלדה לCJ?
היי חברים,
אני יש לי ג'יפ CJ ארוך ואני מעוניין לקצר את השלדה(האחורית) האם יש לזה השפעות/נקודות שצריך להתכונן בפניהם לפני תחילת העבודה על הג'יפ?
איזה דברים את ממלצים..
הסיבה לקיצור היא יותר עבירות בשטח...
יש להקפיד על חיזוקים איכן שצריך ורתך תקורה האחורית איך שצריך כדי שהרכב יוכל להיות חוקי כך גם לגבי המרכב .
נ.ר. יקירי- אם אין לך מה לאמר- חפש מקום אחר לומר זאת. אני בטוח שהשואל יודע שצריך לרתך כמו שצריך. ואם אתה יודע היכן צריך חיזוקים כמו שצריך- ספר לו, אם הוא היה יודע לבד- הוא לא היה שואל.
אסף.
בגדול לא מחזקים כלום.
הפגוש האחורי מתחבר עכשיו לקורה שצמודה למיכל הדלק.
אורך הקיצור הוא בערך 32 ס"מ, מה שגורם לביטול התאים שמאחורי הבתי גלגל.
מעבר לזה, חוקי, אני לא בטוח שזה יהיה.
אין סיבה שזה לא יהיה חוקי, רוחק הסרנים שמופיע ברשיון לא משתנה, שום דבר במכניקה לא משתנה, מדובר על ניתוח קוסמטי למעשה.
נמרוד ידיד איני מכיר את פואד ואיני יודע מה הוא יודע או לו יודע אולי הוא מעונין לבצע קיצור בלי לדעת את כל מה שכרוך גם אני רציתי לבצע שיפורים בלי לדעת את כל מה שזה אומר ורק לאחר התעמקות בנושא המשכתי הלאה כי זה אינו מתאים לי .ובולדוג מבחינת הסרנים נכון לא משתנה כלום גם בתוך האוטו כלום אבל מבחינת החוק זהו שינוי מבנה שאינו חוקי בישראל אלא לאחר שינוי ברישיון שניתן כמובן לעשות
נ.ר. אתה מבלבל בין הכותבים.
מטרת הפורום היא בדיוק זו - להתעמק וללמוד, על ידי שאלות ותשובות. היכרות אישית בין הגולשים לא רלוונטית - ברור שרובנו לא מכירים אחד את השני באמת. הפורום נועד לשתף ידע, וכל אחד יכול לעשות איתו מה שהוא רוצה.
נמרוד
קוסמטיקה היא ההבדל בין רכב חוקי, קרי יכול לנוע על הכביש לסובאגי של ברוך.
הניתוח הקוסמטי הזה מצמצם את כמות היושבים ברכב (עם כל הכרוך בכך) ודורש מעבר בגיהנום שנקרא עמדה מס' 1.
נ.ר.
אך קוראים לכה?
אתה נשמע כמו lizard
שנה שעברה......אולי אפילו יותר גרוע...
תקרא יותר ותילמד.
אם לא יודעים לא עונים.
Nimrod,
can I be a moderator now??????????
Just kidding.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.