התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לבושינגים לדיסקוברי

Alon
31-07-06, 13:57
הבושינגים בדיסקברי סדוקים ולפי הרעידות במהירות גבוהה כנראה הגיע זמן להחליפן.

למיטב ידעתי יש 4 אפשרויות לבחירה:
1) תחליפים - להבנתי שחורים בצבע, מקריאה בפורומים לא מחזיקים מעמד.
2) מקוריים של לנדרובר
3) כתומים מכתום או מאחרים
4) כחולים מגקי

המלצות או קטילות של סוג בושינגים זה או חר מבעלי ניסיון יתקבלו בברכה
תודה
אלון

חימושניק
31-07-06, 15:32
בושינגים מפוליאוריטן (או חומר קשיח אחר) אכן יחזיקו הרבה יותר זמן מכאלו מגומי (גם מקוריים). אבל, הרכב יהיה "קשיח" קצת יותר מבמקור (עם בושינגים מקוריים), יש כאלו שזה מפריע להם. המחיר, כמובן, לא זול במיוחד.
ההתקנה, באם אתה מבצע אותה לבד (זו המלצתי בכל מקרה) תגזול ממך הרבה זיעה, הן בגלל המאמץ שבחליצת הבושינגים הישנים (יש דרך קיצור : לחתוך אותם !) והן בהרכבת הבושינגים החדשים (רצוי שיהיה פרס זמין בסביבה)

לדעתי אין הבדל משמעותי בין הבושינגים של כתום לבין אלו הכחולים מג'קי. ההבדל קוסמטי. לך על הזול מהשניים.

בכל אופן, ניתן למצוא קיטים של בושינגים במחירים נמוכים יותר מבארץ באינטרנט.

ארז
31-07-06, 17:50
יש מקורי,כתום(לא בטוח שיש),גקי-כחול וגומיות כחולות שאווטבק מיבאים(אני מוכר כאלו), הגומיות שגקי מוכר הם החיקוי של האווטבק האוסטרליות, אכותם טובה פי כמה מאלו של גקי, ההתאמה טובה יותר, מחזיקות הרבה יותר זמן ומהרגע הראשון מרגישים איתם טוב יותר.

Alon
31-07-06, 18:34
הגומיות שגקי מוכר הם החיקוי של האווטבק האוסטרליות, אכותם טובה פי כמה מאלו של גקי, .

ארז האם התכוונתה להגיד שאווטבק טובה יותר או של גקי?

חוץ מזה הבטחתה שתחזיר טלפון.

גיא
01-08-06, 12:33
אני מסכים שהכחולות של ג'קי לא מתאימות בול !

ואולי נישארו לי כמה של הרדיוסים הקידמיים זרוקים במחסן. אם זה שווה למישהו אני מוכן לחפש אם הם עוד שם ... הסט עלה משהו בסביבות 900 או 700 לא זוכר זה היה מזמן. ( והחשבון מתערבב לי בזיכרון עם עוד הרבה בני משפחה שלו :-( )

shyy
01-08-06, 16:51
הבושינגים של אאוטבק הרבה יותר איכותיים מאלו שגקי מוכר.

וההבדל הוא גם במחיר הוא כמעט כפול מהסט של גקי.

-->