צפייה בגרסה מלאה : צמיגי 33/13.5/15 וג'אנטים
מה הג'אנט המינימאלי שאפשר להשתמש בו לצמיג 33/13.5/15 ? הכוונה לרוחב כמובן.
נאמר לי מהיבואן שאפשר להשתמש בג'אנט 8 אבל אני מעוניין לקבל על כך אישור נוסף.
תודה
מיכה
מיכה
אין מצב שהמידה הזו תשב על 8,הצמיג יתקלף בצ'יק
היבואן רוצה למכור לך אז הוא אומר לך שהצמיג יעלה גם על ג'אנט של ווספה.
לדעתי 10" מינימום
רוני
8 זה המידה המינימלית לצמיג ברוחב 12.5, וגם זה במתיחה של הגבולות - 8.5-9 זה המינימום הרשמי בקטלוג של ייצרני הצמיגים. עבור צמיג ברוחב 13.5, הג'אנט הנכון הוא ברוחב 10 אינץ', 8 הוא ללא ספק מתחת למינימום. יש ג'אנטים 10 הרבה, זמינים, גם משומשים, יש לך מספיק זמן לחפש ולמצוא סט משומש טוב עד שתגמור להרכיב את הג'יפ. קנית צמיג רחב במיוחד? התחייבת. אל תחפש קיצורי דרך.
כמו כן שים לב שג'אנטים של סיקס וסופה לא אותו דבר! תדגיש את זה במודעות החיפוש שלך, שמדובר על ג'אנטים לסיקס.
נמרוד אני לא מקצר כלום. פשוט מעצבן אותי שהיבואן אמר שאפשר עם ג'אנט 8.
אני אנסה לפנות למקסיס העולמית ולשאול אותם. הסיבה היא שאם הם אומרים לי שאי אפשר, ובהנחה שאני לא מוצא ג'אנטים 10, אז אני אחליף את הצמיגים.
מקסיס שמקסיס!!! הבעייה שלך ממשיכה להיות שאתה לא מסוגל להפריד בין המוץ לתבן. קודם כל מי שמוכר לך אומר את מה שאתה רוצה לשמוע, מה גם שטכנית כנראה שהוא צודק ואפשר יהיה להתקין את הצמיגים על ג'אנט 8. בצבא, כשאין מדים ג' אפשר ללבוש מ', זה לא הופך את זה לנוח או נכון.
תפעיל את הראש מיכה!
יש לך זמן, אתה תמצא ג'אנטים 10, סבלנות, תחפש בצורה אקטיבית, ותמצא, זה לא משהו נדיר.
תן לי קצת קרדיט. לא הרבה, רק קצת.
כשקניתי את הצמיגים האלה דרשתי במפורש שאם הם לא מתאימים באופן מושלם לג'אנט 8 אז שיביאו לי צמיג אחר.
הבטיחו לי אז והבטיחו לי אתמול שהם מתאימים. אני מחכה לתבוגה רשמית של מקסיס. אם מקסיס יגידו לי שאי סיכוי אז אני הולך למי שמכר לי ודורש שיחליפו. אם מקסיס אמרים שזה כן מתאים אז אני בבעיה.
בנתים אני מנסה להשיג ג'אט 10 ולפתור את הבעיה. אבל מאחר ויש לי 7 ג'אנטים של 8 ואני מעוניין ב6 ג'אנטים של 10 א זזה לא יהיה פשוט
תאמין לי שאתה מקבל קרדיט, אולי יותר ממה שמגיע לך :lol:
קודם כל, למה לא הלכת עם הג'אנטים שירכיבו ויאזנו לך כבר את הצמיגים? אתה נהנה להתקין צמיגים לבד? אתה מאזן אותם על האצבע?
מי שמכר לך את הצמיגים יגיד לך - תביא את הג'אנטים, אני אתקין אותם. כנראה שהוא יצליח. ואז תהיה הראשון בעולם שנוסע על צמיג בקוחב 13.5 על ג'אנט 8 . זה הופך את זה לנכון, מוצלח, טוב? תמצא באינטרנט נתונים. לצמיגי 33 על 12.5 של החברות הגדולות יש נתונים, כולם מדברים על 8.5 עד 9 בתור מינימום. זה שרבים מאיתנו מרכיבים אותם על 8, זה למתוח את הגבול. אתה מתעקש למתוח את הגבול בעוד אינץ' שלם? אין לך חוש פרופורציה?
מוני אורבך
10-08-06, 10:24
מיכה - הספר שלי מורכב על גנט 7 אינץ. זה בגלל שאני עצלן ודי קמצן ואני מקווה שאף פעם לא אצתרך אותו לטיול ארוך.
יש לי 33 12.5 וזה נראה כמו גברת מהמאה ה 19 עם מחוך. מגוחך וממש לא שימושי. אני מאוד מאוד מקווה שאף פעם לא אזדקק לו לזמן ארוך.
תעשה לעצמך טובה - קנה גנטים 10 או תחליף צמגים :-)
תעשה לעצמך טובה - קנה גנטים 10 או תחליף צמגים :-)
מיכה-אני מוכן לעשות לך טובה ולקנות את הצמיגים בחצי מהמחיר שאתה קנית ;) :lol: אני אפילו מוכן שתשאיר אצלך את הג'אנטים :twisted:
http://www.maxxis.com/products/automotive/compare_products.asp?id=282&UnitType=royal&product_ids=
מיכה, כיוון שהצמיגים שלך לא מיוצרים, כנראה, הנה דף קצלוגי של מקסיס אחרים לשטח- ובו מצויין רוחב חישוק 10.
אסף.
הבטיחו לי אז והבטיחו לי אתמול שהם מתאימים. אני מחכה לתבוגה רשמית של מקסיס. אם מקסיס יגידו לי שאי סיכוי אז אני הולך למי שמכר לי ודורש שיחליפו. אם מקסיס אמרים שזה כן מתאים אז אני בבעיה.
אתה יכול לגשת ולדרוש שיחליפו לך כבר עכשיו, להתאים זה לא יתאים.
בנוסף, בקישור שאסף שם לא מופיע החתך הזה, בדוק טוב שלא מדובר בצמיגים חדשים אצלך, זקנים על המדף.
מעבר לכך, 13.5 ירצח לך רכיבי היגוי ומייסבים.
ככה לפחות אני חושב.
עומר
ואם לא הבנת, מיכה- הטבלה באתר של מקסיס טובה כמו תשובה רשמית שלהם.
אסף.
אני מדבר מנסיוני בלבד.
נסעתי עם מיקי תומפסון 31*13.5*15 במשך תקופה ארוכה מאוד על ג'נט 7 בלי בעיות בכלל, כולל לחצי אוויר נמוכים.
תודה לכולם :-)
אני מקווה שמחר אצליח להשיג 4 חישוקים של 10 אינץ'.
במידה וזה לא יצליח אז אני אפנה שוב למוכר ואבקש להחזיר. אם לא ילך אז אני כבר אראה מה לעשות.
אם אני אחזיר אותם אז כנראה אלך על המידה הרגילה של 31/10.5/15. הסיבות שבגללן בחרתי ב33 נראות לי כיום בעדיפות נמוכה לעומת מה שהן היו לי בעת הבחירה.
אגב, ה13.5 זה לא בחירה שלי. פשוט בצמיג הזה הדופן היא 4 שכבות ואילו ב12.5 הדופן היא 2 שכבות , העדפתי צמיג חזק יותר.
http://www.maxxis.com/products/automotive/compare_products.asp?id=282&UnitType=royal&product_ids=
מיכה, כיוון שהצמיגים שלך לא מיוצרים, כנראה, הנה דף קצלוגי של מקסיס אחרים לשטח- ובו מצויין רוחב חישוק 10.
אסף.
זה האתר האמריקאי. לא מוכרים את הצמיגים האלה שם. לכן הם לא נמצאים בטבלה.
על הצמיג יש תאריך של 4105. כלומר לפני פחות משנה. נראה לי זמן סביר לצמיג. אם אני טועה אז אשמח לדעת.
בדקתי מול נציגות של מקסיס באירופה שיש להם והם מוכרים את הדגם הזה.
הם טוענים שהמידה המתאימה היא בין 8.5 ל11 אינץ'.
אני אפנה ליבואן על מנת להחזיר את הצמיגים.
אחרי הרבה התלבטויות החלטתי להחזיר את המדזילה וללכת על הביגהורן במידה של 31/10.5/15.
במקום 4 צמיגים אני אקבל 7 צמיגים כולל התקנה.
מיכה, אני לא מבין אותך.
אומרים לך שצמיג 12.5 על ג'נט 8 זה בסדר, למרות שמומלץ 8.5 ומעלה, וש13.5 זה כבר מוגזם לשים על ג'נט 8.
אתה רוצה 33" - ובצדק.
אז תקנה 33X12.5... למה לרדת ל31" ?
אסף.
אני אבדוק את זה. אבל בגדול אני חושב שעדיף לי כרגע להשאר עם המידה הרגילה. אני בעיקר חושש לשבור את הרכב.
מיכה, בדר"כ בתחרויות שוברים את האוטו.
תחליט מה המטרה שלך.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.