PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש כיסא וזקוק לעצתכם לאיזה סוג לחתור

GodsFather
10-08-06, 11:22
כידוע בסמוראי קצר , המיקום לציוד הוא פחות או יותר כמות הכיסים במכנסיים של הנהג :-)

מאחורה היה לי כיסא מקורי - כיסא לכביכול שני גמדים שמתקפל קדימה.

אני רוצה במקומו לשים כיסא יחיד ושיתקפל כמו הכיסא המקורי כי בסה"כ כשמקפלים אותו יש מקום , אבל לעולם לא ישבו לי 2 אנשים מאחורה.

ראיתי כסאות של CJ5-3 והם קטנים ונראים מספקים , השאלה מהיכן אני משיג כזה כיסא מבלי לקרוע את הכיס או אלטרנטיבה דומה.

תודה וסליחה אם לא קלעתי לפורום הנכון...

נמרוד
10-08-06, 11:43
כסא של CJ3? זה כמו כסא של ג'פס או האמר צבאי. מדובר על שתי כריות בעובי תקני, מידות תקניות, עם זוית תקנית בינהן. אמריקה, אסור לחרוג. קלי קלות לעשות בעצמך. מצ"ב צילום של המתכון הרשמי.

אתה מתכוון לענות שבויים במושב האחורי של הסמוראי?

http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=1889&stc=1

GodsFather
10-08-06, 11:59
נסיעה בחלק האחורי של סמוראי סגור לאדם בגובה ממוצע של 170+ כשיש לו מקום להכניס רגל וחצי בקושי לרווח של כיסא הנוסע הקדמי היא עינוי בכל מקרה.

חוצמזה , יש לי קצת נסיון ברפדות אז אני אדאג לריפוד נעים מאד לנוסע.

תודה על השרטוט , אני עדיין מחפש אחר כיסא כזה קיים ולרכוש מאשר לחזור למסגריה - עם כל הרצון לDIY

אני אדאג לריפוד בכל מקרה , אז רק השלדה מעניינת

GodsFather
10-08-06, 12:05
האם מישהו יודע על פירוקיה שבה אוכל למצוא כאלה כיסאות? הרי יש הרבה שקונים רכבי צבא מפורקים ומקלפים להם את העצמות...

אבל אני לא רוצה לסטות מהנושא- המלצות לכסא

GodsFather
10-08-06, 12:16
דרך אגב , הכסא הזה לא מתקפל אז זה לא עוזר...

אייל
10-08-06, 15:22
אם אתה רוצה כסא שמתקפל לחלוטין יש לי עבורך את המתכון האולטימטיבי.

חפש, זה לא קל, כסא קידמי של רני 4 טנדר. הכסא הזה מתקפל לחלוטין ולא מפריע לכלום. הוא גם הרבה יותר נח מכסא צבאי של גפ"ס.

הבעיה היא למצא אחד.

GodsFather
10-08-06, 15:33
לא מכיר את הרכב הזה , אבל אני אנסה.

חשבתי גם על לקחת כיסא כמו שנמרוד הציעה ולבצע חיתוך בחיבור בין משענת הגב למושב עצמו ולשים שם ציר נשלף.....

עוד רעיונות?

GodsFather
10-08-06, 16:05
רעיון שקיבלתי - הציעו לי לשים מושב מתקפל של קאיה מסחרית (אני מניח פרגיו, לא ידעו לומר את הדגם אבל יש רק סוג אחד כזה בארץ ממה שידוע לי)

האם זה יתאים? מישהו מכיר?

נמרוד
10-08-06, 16:40
עוד רעיון לכסא בודד מתקפל לגמרי - משורת מושבים שלישית של פאג'רו. ראה את ההתקנה של סדנת אוברלנד בדיפנדר:

http://www.jeepolog.com/247.html

GodsFather
10-08-06, 16:44
וודאי שראיתי את הכתבה , היא נתנה לי השראה , מעבר לצפיפות הנוראה ברכב , שיש סיכוי לשינוי! אבל אני מנסה לחסוך בעלויות - כסא של פג'רו עולה הון גם בפירוקיות(הון בשבילי זה יותר מ150 שקל לכיסא עם חתכי סכינים בריפוד)...
כסא של ג'פס לרוב זרוק למישהו בגינה , כמו הכסא של הקאיה שהציעו לי...או ניתן לבניה , כמו שאני אעשה אם לא תשאר לי ברירה...

GodsFather
10-08-06, 16:48
דרך אגב , אני לא מכיר אמנם כסאות של דיפנדר , אבל ממה שהספקתי להבין , הם די נמוכים ושטוחים ולכן יש מצב שמושב של דיפנדר יתאים?

Bulldog
10-08-06, 16:48
תנסה אולי אצל סמו מצומת ירקונים, משהו מאיזה גלדיאטורבולנס או אבירבולנס שטעו לשם.

עומר

idanw
16-08-06, 00:14
אמיר, תנסה לחשוב איך אתה עושה חיבור ניתוק מהיר.. זה ישאיר לך הרבה יותר מקום לציוד כשאין כיסא מאשר עם כסא מקופל.. ואז אתה יכול למצוא כסא קצת יותר נוח...

GodsFather
16-08-06, 09:14
עידן , יש לי כיסא נוח מאד מאחורה , עם כיוונונים לגב ולתחת, כיסא שירד מרנו כלשהי - באמת כיסא מצוין , הייתי אפילו מוכר אותו , אבל אי אפשר לעשות לו ניתוק מהיר מפאת הגובה והמיקום שלו - לפחות לא משהו ששווה את ההשקעה. אני מעדיף פשוט לקחת כיסא מתקפל ייעודי ולהעיף את הנוכחי לכל מען דבעי.

-->