צפייה בגרסה מלאה : FJ cruizer in gilmer
To those that didnt get to visit Gilmer:-)
I'm not going to say anything
Judge for yourself
http://www.youtube.com/watch?v=3jakPvVwuyU
וקוראים לו רכב שטח
חנן-ג'יפולוג
02-09-06, 02:57
או שהחבר'ה המצולמים לא מבינים בשיט מהחיים שלהם, או שהם ניסו להראות בצורה מגוחכת ומעושה עד כמה הרכב דפוק.
בחייאת, זה מבוים. אשתי עם הקורולה היתה עוברת את זה יותר טוב.
Hannan,
its for real
I even know people that know the driver (Chris
thats wow I got the link)
The worst part is that Toyota is pushing a multi million $ ads telling that its the best off roader since the fj40
חנן-ג'יפולוג
02-09-06, 03:11
מה הקטע? לנסות לעבור הצלבה בזחילה? ברכב בלי נעילות? ראבאק, תן גז. וכשגלגל עולה לאוויר אז אתה מפעיל משקל עליו? או שאתה מפעיל משקל על הגלגל האלכסוני לו? זה שממילא כבר צמוד לקרקע וחסר לו עוד טיפת משקל כדי לקבל את המשיכה הדרושה? הם מקשים על הרכב במקום לעזור לו.
אני לא טוען כלום לטובת הFJ . לא מכיר אותו, אבל מה שרואים כאן זו הפללה. תפירת תיק לרכב.
Quote:ברכב בלי נעילות? ראבאק, תן גז.
When you just paid $5000 over list AND your wife will kill you if you scratch it
גם אתה לא תילחץ על הגז
:-)
I will agree that the "crew" is a bunch of noobs (I dont know them)
but the thing that surprized me the most was the lack of articulation
מהלך מתלה
you cant fake that
Quote:תפירת תיק לרכב.
No, it didnt come across like that,
its just: look at Chris and his new fjc in Gilmer
Nothing more then that.
GodsFather
04-09-06, 09:56
באמת בדיחה - משהו פה לא נראה הגיוני, ההצלבה היא שטותית , אין כאן אפילו זוית שמסכנת את הרכב.
דרך אגב חנן , אני חושב שקראתי בYNET שהרכב מגיע עם נעילות מהחברה אז נושא הנעילות לא תקף - הם אהבלים או עושים צחוק במכוון..
חנן-ג'יפולוג
04-09-06, 10:28
למיטב זכרוני הדיפרנציאל הננעל הוא אופציה, כך שלא בטוח שבעניין הזה הם עושים צחוק.
בלי כל קשר , TZAGI אחלה אייקון בחרת לך (יש לי את הדיסק בבית ) .
GodsFather
04-09-06, 11:14
מישהו מוצא דמיון בין התמונות ?
http://toyota20032004.free.fr/images/japon/toyota/2003_fj-cruiser_7.jpg
http://www.agirlsworld.com/amy/fun-facts/pix/hedgehog.jpg
מוני אורבך
04-09-06, 11:24
אני דווקא רוצא לפרגן...
תעזבו מהלכי מתלה ועבירות ברכב מהסוג הזה.
העבירות היחידה שהוא יעשה במקרה הטוב היא שבילים.
הוא SUV למען השם !!!
בעידן שבו כול ה SUV נראים אותו דבר ועושים אותו דבר דווקא ה FJ יוצא דופן בעיצוב שלו.
ובעיני דווקא מוצא חן העיצוב. מאוד שונה מכול השאר. משאיר רושם של רכב עם אופי.
מוני
הדבר היחיד שמפריע לי הוא החלונות/חרכי הירי שבהם מצוייד הרכב, מה הקטע של האמריקאים עם האופנה הזאת ? מה האופנה הבאה, אפיסקופים ?
מסכן הנהג, בקושי מצליח להוציא ראש החוצה ...
כדאי שתביטו באותו אתר ויש עוד מספר סרטים עם FJ ונהג לא מנוסה, אבל ללא פחד על ה FJ
אני היחיד שרואה כאן את חצי הכוס המלאה?
אני רואה נהג שמתקל, ללא שימוש בנעילות רוחביות, סידרה של הצלבות באופן מושלם.
לא הכל זה גז בחיים, לא לכל מכשול צריך להיכנס בכסאח ובכח. אני רואה כאן נהיגה שקולה (אולי מעט הססנית מידי, אבל בכל זאת שקולה) ומתונה, שהביאה למעבר סידרה של מכשולים, ללא כל נזק לנהג, לסובבים אותו ולסביבה.
מדובר על רכב שנראה סידרתי לחלוטין (מהלכי מתלה, צמיגים) וסביר להניח כי הוא גם די חדש אצל הנהג (הם רק יצאו לשוק לא מכבר).בסך הכל, נהיגה יפה.
אני לא רואה "תפירת תיק" לרכב או פגיעה בכבוד הנהג בשל העובדה שעבר את ההצלבות לאט.
כשנחל פרצים עוד היה פתוח, ראיתי נהגים "מנוסים" עם רכבים טובים, שהסתבכו בהצלבות הרבה יותר פשוטות מאלו הנראות בווידאו.
התוואי נראה לי מאוד דומה למה שהלך בנחל פרצים, רק פשוט יותר ולכן זה המדד שלי להשוואה.
האבא של האלוהים כתב:
באמת בדיחה - משהו פה לא נראה הגיוני, ההצלבה היא שטותית , אין כאן אפילו זוית שמסכנת את הרכב.
נכון, אין שם סלעים מאימים או תהומות עמוקים, אבל אם תביט בסרט שוב, יש שם בורות שמכניסים לתוכם 2/3 מגובה האדם שמכוון את הנהג. לא כזה שטותי.
חנן, ממה שראיתי בסרט התדמית של החברה (הועלה כאן בעבר על ידי אחד החברים), אני זוכר שהנעילה הרוחבית מגיעה כציוד סטנדרטי, אבל יתכן ואני טועה. אגב, הבנתי שמבחינה מכאנית מדובר כמעט אחד לאחד לטויוטה פראדו (או לנדקרוזר-פראדו, רק אלוהים יודע מה הולך שם עם כל הכינויים השונים) והרכב הזה מגיעה עם נעילה אחורית כסטנדרד, אז אני לא מצפה שיורידו את זה.
לגבי עיצוב הרכב, טוב כאן אני חושב שאני בדעת מיעוט.
אני חושב שהרכב מדהים. ירידה לכל פרט.
עושה לי את זה כמו שאף 4X4 בשוק היום לא מסוגל.
אהיה יותר ברור, לו היה לי הממון לרכוש את הרכב הזה היום - הוא כבר היה עומד בחניה, כחול עם גג לבן.
לרכב יש מערכת A-TRACK המבצעת דימוי נעילה רוחבית באמצעות הבלמים.
כדי להפעיל את המערכת יש ללחוץ על לחצן בלוח השעונים.
מרגע שהופעלה המערכת אין כל בעייה לעבור את הצלבות המצולמות.
המערכת זהה לזו שבלנדקרוזר 2003 ואילך, אלא שבלנדקרוזר היא פועלת ללא צורך בלחיצה על מתג.
האפשרויות :
או שהחברה הנ"ל לא קראו את ספר הרכב
או שהחברה הנ"ל עושים מאיתנו צחוק.
צביקה
מה שצביקה רשם נכון, לרכב יש בקרת משיכה ומשהו כאן מוזר, ראו:
http://www.toyota.com/fjcruiser/specs.html
כאופציה אפשר לרכוש דיפ' אחורי ננעל.
לא יודע מה איתכם אני רוצה כזה!
הדבר היחיד שמפריע לי הוא החלונות/חרכי הירי שבהם מצוייד הרכב, מה הקטע של האמריקאים עם האופנה הזאת ? מה האופנה הבאה, אפיסקופים ?
מסכן הנהג, בקושי מצליח להוציא ראש החוצה ...
Economics, Nir
Glass cost much more then sheet metal
פח
Pretend to copy a military design..
as in H2, H3, and many more
You are right, the latest thing is less glass
Check out the Chrysler 300 or the Dodge charger
Another advantage with less glass is that the AC works better..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.