התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נעילה אחורית לסמוראי

G-Fa
04-09-06, 20:57
אהלן.. אני כאן כדיי לבקש עזרה מיושבי הפורום הנכבדים.
אני כרגע לפניי התקנת נעילה אחורית בסמוראי 91 קצר.. עד כאן הכל טוב ויפה..
אבל אין לי מושג מה ההבדל בין כל סוגי החברות/דגמים של הנעילות.. כנ"ל מה הם הדגמים שנחשבים בעיתיים..
קיצר אני מחפש המלצות מאנשים מרוצים וגם אוליי הסבר קצר מה ההבדל בין הדגמים..

תודה

הכוכב הכחול
04-09-06, 21:29
ערב טוב ג'יפה!

נראה כי אתה דיי חדש פה,
לכן כנראה לא שמת לב לכך שבראש הפורום ישנו נושא בשם: FAQ לפורום - חובה לקרוא (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=5015)
ובפנים נמצא חומר על נעילה אחורית דגמים וכו'.
אבל אני מתאר לעצמי שהרי בטוח לפני שפירסמת את ההודעה ביקרת שם,
וזה לא הספיק לך.
אבל בצד שמאל למעלה ( שורה מעל הכותרת )
כתוב חפש בפורום זה (http://www.jeepolog.com/forums/search.php?searchid=73212) ,
מממממ......גם שם יש דיי הרבה חומר.
ועכשיו בו נהיה רציניים, באמת עברת על המקומות הנ"ל ??

אם יש לך עוד שאלות אני בטוח שהפורום יתגייס לעזרתך.
ובנתיים תעשה קצת שיעורי בית ( עונת הלימודים החלה.... :-D )

שיהיה לך המשך ערב טוב
דניאל.

G-Fa
04-09-06, 21:36
כן.. אני חדש מאוד אפילו... ואני מבין שרואים עליי..
טוב מצטער.. אני יעביר איזה חיפוש בפורום ובf.a.q ואם יהיו איזשהם שאלות מיוחדות אני יחזור אליכם..

תודה

אלון_ק
05-09-06, 01:25
לגולשים הוותיקים:
לאור ריבוי הערות מנהלתיות מצד גולשים בזמן האחרון, אנחנו מבקשים להזכיר שיש לג'יפולוג מערכת ושאנחנו גם מסתובבים בפורומים. אם יש לכם בעיה או טענה על נושא מסויים אתם מוזמנים להאיר את עיננו בה"פ או להשתמש בכפתור "דווח על הודעה רעה", אבל אתם מתבקשים שלא להגיב באופן מנהלתי לגולשים אחרים (כן, גם אם אתם צודקים). בסופו של דבר אנחנו עוברים כמעט על כל ההודעות בכל הפורומים, זה פשוט לא תמיד קורה בן רגע. אנחנו מודים על הנכונות והרצון הטוב, אבל אם תמשיכו ככה יפטרו אותנו....

ג'י,
אתה גם מוזמן להמשיך דיונים בנושא אם הם נוגעים לו ישירות אבל אין בהם את המידע שאתה צריך. זה יקל על אחרים בעתיד (ועליך בנושאים אחרים) למצוא מידע.
ביננו, כותרת קצת יותר אינפורמטיבית לא תזיק להבא, כשתחפש מידע אתה תבין מהר מאוד למה אנחנו מבקשים את זה.

אני נועל את הנושא הזה כדי שמי שמחפש את המידע יראה שהשרשור נעול ויבין שהוא בסה"כ מקשר הלאה.

-->