התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בהפעלה ראשונית של קומפרסור של ל.כ

yossivarman
24-09-06, 13:41
האם שהמדחס עובד צריך לצאת אויר מהפייה??
זה לא צריך לעבוד כמו בתחנת דלק? זה אמור להשמיע רעש של הוצאת אויר רק שמחברים לונטיל?
האם לאחר שהוא "בונה לחץ" במיכל הוא צריך להפסיק לעבוד
בקיצור נראה לי שאני צריך הדרכה טלפונית
או אם מישהו מאזור השרון שיש לו כזה - יכול להסביר??
תודה מראש יוסי

מוני_הכוכב
24-09-06, 13:56
יוסי,

גם לי כזה. בקצה הסליל של צינור האוויר יש מתאם לוונטיל של רכב (הברגה), האוויר יוצא מהמשאבה למיטב ידיעתי רק כאשר הוונטיל מחובר ודוחף את המתאם וכך נפתח מעבר.

תיזהר שלא יפוצץ לך את הצמיגים. אני ניפחתי 4 צמיגי 37" שהיו על לחץ 10כ- ללחץ של 35 תוך כמה דקות. תקפיד גם שהמנוע יעבוד בשעה שאתה מנפח לצורך טעינת המצבר ומתן כח למשאבה. למיטב זכרוני יש פיוז הגנה בין המשאבה למצבר.

תהנה, זו משאבה חזקה וטובה לא פחות מהקומפרסורים המוטרפים. החסרון היחיד הוא שהיא ככל הנראה לא יכולה להחזיר צמיג שנפרק למקומו - קרי לנפח צמיג מ-0.

yossivarman
24-09-06, 14:00
יש לי כזה בדיוק
http://www.lkltd.co.il/newstore/shop2092/newstorefront/Common/Image/Product/pic-l/12voltsaircomp.JPG
הוא מוציא אויר גם שאני לא מנפח גלגל - האם זה בסדר? (אולי בורח לו אויר)

yossivarman
24-09-06, 14:02
איך קוראים את השעון לחץ??

מוני_הכוכב
24-09-06, 15:20
יש לי אותו דבר (התבוננתי בלינק שציינת), אבל בקצה מחובר אצלי חלק אחר שמתברג על הוונטיל.
מה שיש לך מוציא אוויר כל הזמן מכיוון שאין לו שום מעצור בקצה - זה מיועד לניפוח כדורים, אופניים עם וונטיל ישן, סירה מתנפחת וכד'.
אני לא מפעיל את הקומפרסור כשהוא איננו מחובר לוונטיל.
זכור שזה מוציא אוויר הכמויות ועלול לפוצץ דברים קטנים. לאופניים אני מפעיל לכמה שניות וכל פעם מכבה.
איך קוראים את השעון? לא זוכר - בטח כתוב עליו משהו.

yossivarman
24-09-06, 15:46
אצלי מחובר גם ההתקן שנמצא בתמונה למעלה
יוצא אויר ממנו גם שהוא לא מחובר לונטיל

lizard
24-09-06, 15:50
עד כמה שאני זוכר זה בסדר שזה מוציא אוויר. יש לי משאבה דומה.
אין למשאבה הזו מיכל. מה שאתה חושב שזה מיכל זה בעצם הגוף של המנוע לדעתי.
מאחר ואין לזה מיכל אז אוויר חייב לצאת באופן חופשי אחרת זה עלול להתפוצץ או להנזק.
אני חושב שקומפרסור זה שם מטעה, נדמה לי שזה יותר מפוח מאשר קומפרסור.

מטרת הידית בקצה שמתחבר לוונטיל היא ל"נעול" את הפיה ככה שלא תצטרך להחזיק אותה צמוד לוונטיל.

אם יש לך שאלות נוספות אני בטוח שהצוות של ל.כ ישמח לעזור לך. אכן זו משאבה משובחת, יש להם כבר דגם מתקדם יותר עם 2 צילינדרים והספק גדול יותר.

ד ו ר ו ן
24-09-06, 16:11
אצלי מחובר גם ההתקן שנמצא בתמונה למעלה
יוצא אויר ממנו גם שהוא לא מחובר לונטיל
גם אצלי וגם במדחס נוסף שיש לחבר.

צפריר כץ
01-10-06, 15:45
שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם.
קצת אינפורמציה למרות שכולכם כמעט צדקתם.
יוסי -למדחס שקנו לך במתנה,דרך אגב אחלה מתנה :) ,אני אישית המלצתי :) ,אין מיכל אויר ומה שנדמה לך שהוא המיכל זה בעצם המנוע החשמלי של המדחס , כך שמכיוון שאין מיכל אויר ,כל זמן שהמדחס פועל הוא אמור להוציא אויר.
דרך אגב המדחס הזה יכול גם לשמש כמשאבת יניקה( ואקום). אם תחליף את המחבר אויר עם הצינור במקום שהמסנן(הפילטר) מתברג תקבל פעולת יניקה חזקה מאד.
השקית עם המתאמים השחורים הם לצורך ניפוח מזרוני ים ושינה וכו' ,הסיכה היא לכדורים למינייהם -רק לשים לב לא לנפח יותר מדי זמן שלא יתפוצצו, והפיוז הנוסף הוא ספייר לבית פיוז עם הפיוז שיש לפני הקרוקודילים .בשום מצב אסור לחתוך את הקרוקודילים ולנסות להתחבר דרך שקע המצית.
אם יש עוד משהו שלא הבנת או שאתה רוצה לשאול תתקשר אלי ל- 050-5234050 ואני אנסה לענות לכל מה שלא הבנת .כמובן עד גבול מסויים. :) :) :) :) .
מוני-גם אתה כמעט צודק,רק מה- במדחס שלך יש פיית חיבור שונה מזו של יוסי ,הדגם שלך מתחבר בהברגה לוונטיל.החיבור הזה מעולה עד שנכנס לו חול בשסתום ועלולה להיווצר בעיה,את זה שמענו מכמה לקוחות שלנו שהפייה נפלה לחול או לבוץ לכן בחצי שנה ההאחרונה החלפנו את החיבור לדגם שראית אצל יוסי,אבל אל תדאג -אנחנו משתדלים לא לקפח אף אחד,כך שכל מי שקנה אצלנו בעבר מדחס עם חיבור כמו שלך (וגם מי שלא וסתם רוצה לשדרג/להחליף),מוזמן לקבל אצלנו ללא כל תשלום כמובן ,ערכת החלפה שכוללת פיה כמו שבתמונה וחבק (בנד).כך שאם החיבור בהברגה מתקלקל אפשר להחליף מיד את הפיה לדגם השני.
גם במדחס שלך יוצא כל הזמן אויר פשוט לא שמת לב.
וכן אפשר להחזיר עם המדחס שלנו גם צמיג "33 למקום וזה בדוק מניסיון של כמה לקוחות שלנו .רק צריך להרים את הגלגל באויר ולהחזיק צמוד לג'נט-פעולה שמצריכה לפחות שני אנשים,אבל בדוק שניתן לביצוע,אם הצמיג לא במצב פחוס כלומר עם משקל הרכב עליו .
מיכה -אי אפשר לקרוא לזה מפוח אפילו בצחוק.זה מדחס (קומפרסור)לכל דבר עם צילינדר ובוכנה וכו'.מדחס בהגדרה לא חייב להיות עם מיכל.
דורון -הכל תקין אצלכם ,כשלא ייצא אויר כל הזמן אז תתחילו לדאוג :) :) .ביינתיים הכל תקין.
אלה כן היו שישים שניות על מדחסי ל.כ.בע"מ מפי "הצוות" של ל.כ.בע"מ :) :) :)
ולא פרסומת סמויה ,את הפרסומת הכי טובה שאפשר לקבל אתם עשיתם ועושים עבורנו כל השנה ותודה לכם על כך. :) :)
שנה טובה לכולם ,וצום קל לצמים.
צפריר

חנן-ג'יפולוג
01-10-06, 16:02
היי, צפריר.

קניתי מכם, דרך ארז, לפני כשבועיים את המדחס הגדול, כפול הצילינדרים. הפייה בו היא מסוג של הברגה, ולפי מה שאתה אומר בחצי שנה מסרתם את המדחסים עם פיות אחרות, כך שזה לא מסתדר לי.

בכל מקרה, אני מבין שאני אמור לבקש מארז להביא לי את "ערכת ההחלפה" ?

דבר נוסף: ניפחתי גלגל 31 אינטש מ11 PSI ל25 PSI . אמנם זה נעשה בזמן מרשים מאוד של כ45 שניות, אבל אח"כ החוטים והתנינים רתחו. לפי ההוראות המדחס אמור להיות מסוגל לעבוד 40 דקות ברציפות, עד שהטרמוסטט מוציא אותו מפעולה. בקיצור: להתעלם מהתחממות המוליכים?

צפריר כץ
01-10-06, 17:18
היי חנן.
כל האמור לעיל התייחס למדחס שדובר עליו (זה מהמתנה :lol: )קרי זה שבתמונה -ראש אחד גדול.
אבל כפי שהזכרתי למעלה ,תעבור בהזדמנות לקפה איתי במגרש ותקבל קיט החלפה ליום הדין,ותשמור אותו במזוודה של המדחס שקנית ,ואל תמהר להחליף .יש לסוג של הפייה שלך כמה יתרונות עד שהיא מתקלקלת ,אם היא מתקלקלת כתוצאה של מה שהזכרתי מקודם.
לגבי הקרוקודילים ,אל תתעלם ואם תרגיש שלדעתך יש התחממות מופרזת שלהם ,דבר איתי ואני יארגן לך זוג נוסף בעל אמפרז' גבוה יותר(כמו של התנעה רק קצת יותר קטנים ) בכדי למנוע את התופעה.קח בחשבון שהמדחס שקנית (דו ראשי גדול) די "רצחני וחייתי" וכפי שאתה כתבת הזמן שלקח לך למלא זה הרבה יותר מהיר ממדחס של תחנת דלק ועם ההספקים שלו צריכת החשמל היא כזו שגורמת לקרוקודילים להתחמם יותר מהמדחסים הרגילים .
בכל מקרה תיהיה רגוע-יש אבא-ל.כ. בע"מ :lol: ,ואמא-ארז אוברלנד :lol: .
שנה טובה
צפריר

מוני_הכוכב
02-10-06, 08:34
לצפריר,

חן חן על הודעתך המפורטת שקראתי בצפרירי יום הכיפורים. כן, אנו פרסומת חינם.

אמנם אני משתמש במתקן למטרות שטח לעיתים רחוקות מאוד, והשיקול שלי ברכישתו היה שזה קרוב ברמתו למדחס על הרכב אלא שהוא עדיף מכיוון שהוא מתנייע לכלים אחרים בעת המכירה וזה רווח נקי. אני משתמש בו לניפוח (לא נוח בגלל הוונטיל) של אופני הילדה, כדורים והבריכה שלה. (מה שכל משאבה הייתה עושה רק יותא לאט).

אגב, שאלת הדיוט - האם אפשר לדחוס איתו איזה מדחס ולהשתמש במדחס? לא יודע למה זה שימושי. אולי למקלחון בשטח?

מאידך, הרמת להנחתה בעניין החלפת הקרוקודילים ופיית החיבור לוונטיל הרכב. וכמי ששילם הרבה מאוד למעלה מהמחיר הנוכחי, אשמח לקבל את החלפים מההורים שמא ארגיש יתום. "יש אבא-ל.כ. בע"מ ,ואמא-ארז אוברלנד "

אין לי זמן לנסוע לצריפין, ונדמה לי שיש לכם מחסן גם בת"א. אם כן, האם אוכל לקבל מת"א? ומה הכתובת? (האתר לא עולה ביום כיפור). הכי נח זה בדואר.

תודה,

מוני שטרן

צפריר כץ
02-10-06, 10:02
היי מוני
לניפוח האופניים הפייה החדשה תהיה נוחה יותר מכיון שהיא קצרה יותר כך שאת האי נוחות הזו לדעתי פתרנו עבורך.
לשאלת הדחיסת מדחס (אולי דחיסת אויר במיכל) לא כל כך הבנתי את כוונתך,אם תסביר יותר טוב (אפשר בהודעה פרטית או בנייד ואני אנסה להשיב לך - 050-5234050
לעניין החלפת הקיט לניפוח,אין שום בעיה לקבל מהמשרד בת"א .או בכל דרך שתרצה.בדואר גובים דמי משלוח וזה מיותר לדעתי.אני גר ברמת השרון ואם אתה גר באזור אתה יכול לקבל את זה גם אצלי בבית.לגבי חששותיך שמא תרגיש יתום -במקרה שלך אם רכשת אצלי במגרש ,אני גם האבא וגם האמא כך שיתום לא תוכל להיות :-) .
תודיע לי איך או איפה אתה רוצה ותקבל.
שנה טובה וגמח"ט לכולם
צפריר

מאיר רוטברג
02-10-06, 10:12
צפריר לא סתם כריש

אלא האם אמא של הכרישים

עמלץ , כל הכבוד על הנכונות ,הפרוט , והרצון הכן לסייע

מוני_הכוכב
02-10-06, 10:16
תודה,

מה כתובת המשרד בת"א? האם צריך הודעה מוקדמת או מספיק להתייצב ולבקש? גם קרוקודילים וזוג כבלים?
אשר למיכל אוויר - הרעיון עלה בי סתם, נדמה לי שזה המנגנון במדחסים "אמיתיים", ואם כך, איזה שימוש ניתן לעשות עם כזו תוספת? בעיקר לשטח כמובן.

חתימה טובה,

מוני

ענבר
03-10-06, 13:24
יוסי,
גם מקבל מתנה וגם מתלונן???

בהצלחה בקוביה/משרד החדש/ה

-->