PDA

צפייה בגרסה מלאה : מבקש שרטוטים מדויקים לבניית באגי [הכותרת נערכה]

NoFear
27-09-06, 00:55
שלום אני חדש כאן אבל הצלחתי להבין כמה דברים נעזרתי באבא שלי ובאינטרנט בכל מקרה אני רוצה לבנות באגי דו מושבית אשר עליה יהיה מנוע של אוטו (כנראה סובארו 1600/1800) הכוללת גיר ידני הנעה קדמית או כפולה ועוד כמה שטויות שלי בכל מקרה לפי מה שהבנתי בכדי לבנות דבר כזה בלי שהוא יתפרק יש צורך ב-או תוכניות מדויקות אשר עברו חישובי מאמץ על השילדה ותוכניות כבר מומשות משמע הבאגי כבר נבנתה ונסעה בשטח או לעשות חישובי מאמץ לבד מהשכמעט בלתי אפשרי או פשוט לבנות על בליינד ז"א או בתמונה או פשוט איפה שנראה שיש צורך בחיזוק פשוט לשים.....השאלה שלי האם יש למישהו פה באגי רצינית שיוכל לתת לי או תוכניות או לעשות מדידות על הבאגי שלו.......כל עזרה המלצה בנושא זה או אחר תתקבל בשמחה.....!
תודה
עמרי!

חנן-ג'יפולוג
27-09-06, 02:04
ברוך הבא.

תתחיל מלכבד את השותפים שלך לפורום, ותחלק במשפטים שלך בצורה הגיונית עד כמה שניתן, פסיקים ונקודות, על מנת להקל על העונים להבין את השאלה.

זו לא המלצה. בלי זה השרשור ימחק.

NoFear
27-09-06, 09:50
אוקיי אז ככה,מצטער שלא ניקדתי ולא כיבדתי את השותפים שלי כמו שהמנהל אמר פה...
בכל מקרה,אני אשמח לקבל עזרה...
תודה מראש....
עמרי!

kobiarava
27-09-06, 17:22
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=12826

פה כבר ביקרת? אתה רוצה תכניות טובות, בדוקות ורציניות, תשקיע כמה $$$..... :mrgreen:

קובי

NoFear
27-09-06, 19:18
אחי אני רוצה באגי לא על בסיס חיפושית לדעתי זה סתם אני רוצה באגי על בסיס הגוף שאני בונה!

אלון_ק
27-09-06, 19:37
גם אם יש כזה דבר, אתה תצטרך לקנות אותו. אתה מבקש משהו שעומד מאחוריו המון ידע ואלפי שעות עבודה, אף אחד לא יתן לך את זה בחינם. הדרך היחידה לקבל את זה חינם זה ללמוד את הכל לבד...

אם אתה לא מוכן לשלם, תתחיל מחיפוש וממעבר על שרשורי הבאגים השונים בפורום. זה יקח לך כמה ימים - לפחות - כי יהיו המון מושגים שלא תבין מייד וגם עליהם תעשה חיפוש (וחוזר חלילה), אבל אם תעשה את זה יהיה לך מושג הרבה יותר טוב מול מה אתה עומד והאם אתה רוצה להכנס לזה.

נמרוד
27-09-06, 21:48
יש תוכניות, ויש כאמור שרשור שבו מרוכזים קישורים למוכרי תוכניות. אם מישהו היה מכיר תוכניות טובות בחינם הוא כבר היה מעלה את המידע לשרשור הנ"ל. בינתיים לא התגלו כאן תוכניות שלא בתשלום. ד.א. התשלום די סמלי, לשלם 100$ עבור תיק שרטוטים מסודר כמו Edge לדוגמא זה אחוזים בודדים ממה שאתה תשקיע על הבנייה... אני קורא לזה דמי רצינות.

-->