צפייה בגרסה מלאה : צ'ירוקי ליברטי, ג'יפ חדש עד 250K ש"ח
יש לי שתי שאלות:
1. אבקש חוות דעת/תגובות על צ'ירקי ליברטי ספורט חדש.
2. המלצה לג'יפ משפחתי לשימוש יום יומי ולטיולי שטח עד 250K ש"ח (חדש או יד שניה)
לא יודע אם זה האוטו בדיוק
אבל פה (http://www.jeepolog.com/174.html) יש מבחן דרכים לצ'רוקי ליברטי.
קראת את המבחן שלנו אז אתה יודע מה הסיכום.
הרכב מאכזב סתור רכב שטח בגלל שהוא נחות משמעותית מהרכב שהוא החליף, אבל ביחס למתחרים הפוטנציאלים הוא בסדר גמור. פוטנציאל השיפורים שלו מכובד.
מנוע הדיזל חזק מספיק אבל לא מוצלח, רועש, רועד "מיושן" מדי בתחושה. לא נהגתי על הבנזין עם מנוע הV6 החדש אבל אני בטוח שהוא הרבה יותר טוב.
תודה על התגובה.
המבחן הוא ל2004, האם עדיין תקף? האם בוצעו שיפורים?
על איזה רכב היתה ממליץ (חדש) עד 240-250K ש"ח. הרכב בעיקר לשימוש יום יומי אך בעל יכולות שטח לטיולים (לא רק שבילים)
תודה
עושה רושם שלנד קרוזר יתאים לך מצויין. אומנם מעט רועש בפנים ומתנדנד על הכביש אבל בשטח הוא ממש לא רע.
יכול להיות שנשארו בסוכנות כמה משנתון 2006 במחירים אטרקטיביים. שווה לבדוק.
במחיר הזה אין הרבה אפשרויות. או הקוריאניים, או הליברטי. הליברטי מאכזב אם מסתכלים עליו ועל הרכב שהוא החליף. הוא מאכזב לא בגלל שהיכולות שלו מאכזבות, אלא בגלל זה שכתוב עליו השם המפורש, JEEP. לדעתי האישית, יחסית למתחרים הקוריאניים שלו, הוא מוצלח. לא רק בגלל הנתונים שלו במצבו הבסיסי, אלא בעיקר בזכות העובדה שאפשר לגדול איתו ולשפר אותו ברמות מטורפות (ולקוריאניים אין אפילו נעילות במחירים שפויים). הוא נמוך, הוא רך, הוא חסר מתלים, אבל בהשוואה לקוריאניים, הוא בסדר גמור... החבורה היפנית יקרה יותר באופן משמעותי, אם שווה להתאמץ בשבילם? זה כבר עניין אישי...
אסף.
המבחן היה ב2004, לדגם הדיזל. אני לא מכיר שיפורים משמעותיים. הייתי שמח מאד לבחון את הבנזין, אני משער שהוא יותר מוצלח.
אני מסתכל עכשיו במחירון של חדשות באחד המגזינים, ורואה שהמחיר של צ'רוקי דיזל הוא עכשיו 299K!!! מטורף. אבל 3.7 בנזין זול משמעותית, 244, וזה כבר יכול להיות מעניין מאד - את זה הייתי בודק במקומך. באותה ליגת מחיר אתה יכול לקנות ניסאן פת'פיינדר דיזל ידני, 250K, שזה מחיר מעולה לרכב גדול ואיכותי יותר משמעותית.
העצה שלי היא לא להגביל את עצמך לרכב חדש, ברגע שאתה מוכן לרדת שנתון, שניים או שלושה, האפשרויות שלך נפתחות בענק.
למיטב ידיעתי הצ'ירוקי דיזל ספורט עולה כ250K- ש"ח (הלימיטד עולה 300K ש"ח).
אני אבדוק את זה. קוראני חדש עולה סדר גודל של 220-240K ש"ח
תודה!
יהודה גדיש
05-10-06, 19:33
כבעלים של ליברטי בנזין 2005 אני מרוצה מאד גם בכביש וגם בשטח. ישנו חסרון אחד והוא הרכב נמוך. כל הבעיות שתארו קודמי הם נגזרת של אותה הבעיה מהלך מתלה, רך וכו' הגבהה של הרכב ב 5 ס"מ משנה את הרכב בצורה משמעותית העלות היא 7000 - 8000 ש"ח לקיט של OME . כך שבמחיר של 250K +- יש לך רכב עם מנוע חזק 210 כ"ס, שקט ונח שמתחרה לא רע עם הגדולים והיקרים יותר. תוסף בעתיד נעילה אחורית עוד 9K +- ואתה בליגה של המקצוענים, כמעט.
צריך לזכור שגם השירוקי הישן והטוב היה יקר נמוך ובלי נעילות וכו'. ללא ספק הרכב יהיה להיט בעוד כמה שנים. (שוק יד שניה)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.