צפייה בגרסה מלאה : בדיקת CO בטסט
האם בסמוראי שנת 90 מבצעים בדיקת CO בטסט?
לא.
בדיקת CO מתבצעת רק לרכב משנת המודל 95 ומעלה.
זה בטוח, כי הכשילו אותי בטסט על זה.
מתחת ל-94 התקנות עוד לא נוקשות כל כך ככה שאם נכשלת כנראה שהמצב שלך ממש בקאנטים, הייתי קופץ למכון קרבורטורים שיעיף מבט ויכוון כמו שצריך - זה לא ביגדיל
יודע, לא יודע. אין כאן באמצע, אנשים.
חנן-ג'יפולוג
03-10-06, 20:29
יש בדיקות זיהום אוויר גם לרכבים מתחת לשנת 95, כבר הרבה מאוד שנים. התקן הוא סלחני יותר, והרכב לא מחויב בממיר קטליטי.
לא.
בדיקת CO מתבצעת רק לרכב משנת המודל 95 ומעלה.
כוונתי הייתה לבדיקה החדשה והמחמירה.
גם הדגמים שלפני 95 עוברים בדיקות אבל פחות רציניות, ללא הרצת מנוע בנסיעה לטורים גבוהים, אלא בדיקה שיטחית בטורים נמוכים.
יתכן שמדובר בקרבורטור לא מכוון או אגזוז לא תקין, אבל בכל מקרה בדרך כלל התיקון יהיה זול מהדגמים המוזרקים (שאחרי 94 או 95) יותר מכיוון שאין ממיר קטליטי או משהו בסגנון הדורש החלפה יקרה.
לפני שבוע הוכשלתי בטסט בבדיקה קפדנית (סמוראי 97). לאחר התיעצות טלפונית עם המוסך רכשתי תוסף דלק שמשווקת "דלק". הוספתי, נסעתי כחצי שעה וחזרתי לטסט. ראה זה פלא עברתי בקלי קלות. השבוע אני בודק צריכת דלק וכנראה שישנה ירידה ב10% בצריכת הדלק. נתונים סופיים אדווח לאחר שאסרוף עוד שני מיכלי דלק (1000 ק"מ).
רמי.
רמי
אתה עושה 500 ק"מ למיכל ?
האומנם??
לא, הוא לא. אין ארוחות חינם. חפש MMG CAPS בפורום אופ-טופיק או FFI.
זה לא חוסך 10% מצריכת הדלק שלו, אפילו לא קרוב לכך. תעברו לקישורים אם הנושא מעניין אתכם, לנושא הזה זה לא קשור.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.