PDA

צפייה בגרסה מלאה : צריך המלצה לאיש מזגנים לZJ .באיזור ת"א.

גיל123
04-10-06, 11:31
מישהו שתיקן אצלו את הדגם הנ"ל,ולא על סמך שמועות.
תודה.

Saar
04-10-06, 12:26
גיל,

עמוס מזגנים עבד עם XJ.
מה הבעיה? האם היא יחודית ל ZJ?

סער.

גיל123
04-10-06, 12:44
סער תודה על הטלפון.

גיל123
13-10-06, 22:55
עמוס לא היה ממש זמין,ואני לא אוהב שמתחלפים פועלים על הרכב ובעל הבית לא נמצא.
הגעתי בהמלצה של בעל גראנד אחר ל"עובד" בדרך חיל השריון בת"א,בחור ישר ומקצועי, לא תפר אותי במדחס,יחידה פנימית וכל מה שכיף להכניס לנו,מילא רק גז ושמן,ועכשיו אני יכול לארח פינגווינים בג'יפ.
מומלץ!

איציק - 4X6ZH
14-10-06, 07:08
גם אני לא אוהב שהלקוח קופץ ממוסך למוסך ומחליף מכונאים ומסיק מסקנות במהירות .:wink:
זה שמילאו גז ושמן זה מעולה .
אכשיו תראה בעוד כמה ימם / שבועות / חודשים יהיה גז יהיה מזגן או לא ?
נכון יש אפשרות לאפשר המשך שימוש ברכב על ידי השלמת גז
אבל זאת לא בדיקה וודאי לא תיקון .
הרי ברור לכולם שיש לך נזילה במערכת לאיפה נעלם הגז ?
איציק

גיל123
14-10-06, 10:33
איציק,הג'יפ משנת 94 ,החלקים שלו לא ממש זולים,אם אומרים לי שהמערכת תקינה(בעל מקצוע),אני לא מתעקש לחפש תקלות.בוא נגיד שאני מעדיף פעם בשנה למלא גז ושמן,אני מעדיף לשלם את הסכום המינורי הזה,מאשר להתחיל סתם לחפש לעצמי הוצאות מיוזמתי.
אוקי,אז אני מבין שאני לא טיפלתי אצל עמוס,בשל "נבצרותו" הזמנית,יחד עם זאת,עם עדת המעריצים שיש לו כאן,אני מניח שעדיין הוא יצליח לגמור את החודש בלעדי,מה עוד שאני מאד מרוצה מהטיפול שקיבלתי מעובד,ואני לא רואה את עבודתו כ"כיבוי שריפה",כאשר יוכח אחרת,אשמח לחלוק את ביקורתי עם כותבי הפורום.

גם אני לא אוהב שהלקוח קופץ ממוסך למוסך ומחליף מכונאים ומסיק מסקנות במהירות .
אני עד היום לא מצאתי מוסך באיזור ת"א שבו אני יודע שהמוסכניק עובד על הג'יפ עם רגש,בעדינות,תחת עינו הפקוחה או ביצועו של בעל הבית,תוך הכרות עמוקה עם הדגם,ולא בגישת "מצליח" במקרה הטוב.
תופעת ה"גורו" (קורה בעיקר בלנד רובר) היא גם בזויה בעיני,כל שוליה של פחח יוצא יחידה קרבית פותח מוסך,עושה עבודה חרא,וגובה מחירים של סדנה בגרמניה.
יש לך המלצות בשבילי איציק?אני באמת אשמח לשמוע.
אפשר גם במסר פרטי(אתיקה)

talw
15-10-06, 00:16
קח את החיים יותר בקלות
אני התחלתי לטפל בעצמי ברכב עוד מגיל 16 בגלל שרציתי להבין לבד.
רק לך יהיה הרגש וההבנה מה קורה עם הרכב שלך ,דרך התלאות הזו תגרום לך צלקות בידיים ולילות ללא שינה, גם ליפעמים הוצאות יותר גדולות מבמוסך.אבל אתה תוציא אותם בגלל טעויות שלך ולא של אחרים .
אתה צודק בקשר למוסכים בארץ, 97.5% לא מבינים איך עובד רכב מהשורש והגישה שלהם ברוב המיקרים די שיטחית.
אני לא מאשים אותם -אין בארץ הערכה למכונאים המשכורות שלהם נמוכות והמס על יבוא חלקים גבוה בקיצור ליהיות מכונאי זה לא מציאה גדולה.
ד"א ,ניכנסת פעם למוסך בגרמניה בארה"ב או בכלל בכל אירופה ,חבל לך על הזמן כמה אתה תשלם שם על עבודה טובה.

talw
15-10-06, 00:22
כמעט שחכתי
חשמלאי מעולה שמטפל גם במזגנים ,נמצא ביהוד ,חבר טוב קצת עצבני תגיד לו שטל עם הגראנד הלבן שלח אותך ותקבל גם מחיר טוב,גם תוכל לשבת להביט לשתות קפה רק אל תפריע כי תקבל מפתח לראש.
חשמל יוסי באזור תעשיה יהוד(ניסים זה החבר).

-->