צפייה בגרסה מלאה : שאלות על סאניונג רקסטון [הכותרת נערכה ע"י המע' ]
אבא שלי ממש נדלק על הסאנגיונג רקסטון והוא רוצה לסגור עם הבנאדם הרכב יד ראשונה שנת 2003 מנוע 2900 עם אני לא טועה 120 כ"ס לא הרבה אבל לדעתי מספיק לנו כי אנחנו לא ניכנס לשטח קשה אלארק חול ים או שבילים ... מישהו יכול לתת לי פרטים על הרכב הזה? איך הוא מבחינת נוחות? איך הוא מבחינת נסיעת כביש ופינוק בכביש... ואיך הוא בשבילים..? ואיך הוא מבחינת תצרוחת דלק בכביש? ואיך הוא מבחינת חלפים ומוסכים אם יזדקק לאיזה טיפול...? כל מידע יעזור אני פשוט לא מבין בג'יפים ובכללי לא מכיר את הג'יפ .. אודה לכם מאוד על העזרה
מנוע ה-2900 ממש חלש לרכב הזה.
מומלץ, אם כבר רקסטון דיזל, מנוע ה-2700 שהוא חלק, שקט, וחזק בהרבה (165 כ"ס).
בעז.
ויש לי כסף רק ל2003 השאלה היא אם מנוע 2900 120 כ"ס מספיק לשבילים וכביש בלבד...
ואתה יכול לספר לי על הרכב הזה קצת??
מעולם לא נהגתי בגרסת ה-2.9, בניגוד לגרסת ה-2.7, כך שכל מה שאני אומר יהיה בגדר ניחוש.
בסה"כ לא מדובר ברכב רע. לצרכים שאתה מתאר הוא יכול להיות מתאים.
מדובר ברכב די אמין, נוח, מאובזר, בנוי בסדר. התנהגות כביש טובה. המנוע כאמור, חלש, ולכן הוחלף ע"י היצרן במנוע מודרני יותר.
לא ממש לשטח טכני, מתאים לשבילים ברמת קושי עד בינוני. בחול ים אני מניח שהוא ייסע, אבל אל תצפה ממנו לטוס את הדיונה באשדוד.
אם כבר יש רכב פוטנציאלי, אני מציע שתיקח סיבוב ותחליט בעצמך, אם הוא עונה על דרישותיך מבחינת ביצועי כביש.
בכל מקרה בהצלחה, וברוך הבא!
הוא אמר שהיא קצת כבדה אבל חוץ מיזה היא ממש נוחה ..
פשוט רציתי לדעת עליה יותר מבחינת למשל איבזור פנימי ותצרוכת דלק עירוני ובין עירוני... ולדעת איך החלקי חילוף אם בעיה להשיג ובעיה לטפל בהם ואם יש להם מוסכים לסאנגיוג... וכל מה שצריך לדעת על הרכב הזה..
צריכת דלק - אני מניח שבסביבות 7-8 ק"מ לליטר בעיר, 9 מחוץ לעיר.
לגבי מוסכים וכדומה, יש מוסכים מורשים בכל הארץ (כל מוסך דייהו ודיהטסו מורשה גם סאנגיונג).
המנוע הוא מתוצרת מרצדס, אמין ופשוט, חלפים די זולים.
שאר החלקים זמינים, וזולים יחסים ל-SUV אחרים.
אם תמצא רכב שמור, לא צפויות לך (ולאביך) הוצאות גדולות מדי.
בעז.
היא נראת טוב מאוד פרט לשריטות קטנות פה וששם והבעלים אמר שיתקן ויחליף לצמיגים חדשים
ברשותי רקסטון מודל 04 .
אז ככה : המנוע של ה 2.9 הוא מהדור הקודם , מיושן וזולל סולר ( יחסית לחדש ) .
המנוע ללא מסילה משותפת . אך אמין . תחוש מיד את העדר הכוח במנוע הדרוש בעיקר
לחולות - אותם מעדיף הרקסטון .
כיום ניתן הגיע סט בולמים/קפיצים במשפרים מאוד את נוחות הנסיעה וגובה הרכב .
הגבהת הרכב דורשת שינוי " כירורגי קל במבנה - כלומר בחיבור גל ההינע לסרן אחורי .
לרכב יש מערכת בקרת משיכה שעוזרת לו לתקל הצלבות , אך יעילותה נמוכה משמעותית
מרכבים מתקדמים כגון קינג , קרוזר , ולנדרובר .
מוסך : דיהצו סאןיאנג ביפו אצל איציק תמצא מקצוענות ואמינות .
חסרונות : זוית בטן שטוחה , מדרגות צד נמוכות המחוברות לכנף , זוית נטישה גרוגה .
חוץ מזה הרכב נוח ומפנק .
מצטרף להמלצה לנסות להתאמץ ולקנות את ה2.7 . שם יש שיפורים נוספים בגיר בהגה במתלים
וההבדל בעצמת המנוע קריטית בנהיגת חול .
החברת ביטוח של אבא שלי הציעה לו 12 אלף לשנה (כולל נהג צעיר וחדש שזה אני)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.