צפייה בגרסה מלאה : עלויות ביטוח לסאנגיאנג רקסטון ? [הכותרת נערכה]
אז ככה 2 דברים קודם כל אמרתי בכיתוב הקודם שלי שאני ממש חייב מפרט בקשר לסאניונג רקסטון ואיך הג'יפ הזה באופן כללי כי אבא שלי נדלק על הג'יפ הזה והוא רוצה לסגור עם מישהו ... ועוד משהו שהרבה ביטוחים בגלל שאני נהג חדש (אני מתחת לגיל 21 ויש לי שנה רישיון..) הם עושים בעיות והם מגיעים למספרים ממש מפחידים כמו 12 אלף 11 אל, 14 אלף... וביטוח חובה + מקיף צריףך לעלות גגגגגגגגג 5 וחצי אלף שקל... אז למה אני צריך לשלם 7 אלף שקל תוספת לעזאזל?????????? יש כאן מישהו שמכיר ביטוח יותר זול? כי לפי מה שאני שמעתי התוספת לנהג חדש צריך לעלות משהו כמו 2000-2500 שקל יותר זה הכל....
(הכותרת נערכה ע"י המערכת.
כותרת כמו "חברים אני בבעיה .." לא תורמת להבנה של שאר החברים מה אתה שואל, לא עכשיו, ולא בחיפוש עתידי.
אנא, תקפיד על כותרת אינפורמטיבית, ואל תתקמצן על מילים בכותרת.)
שלום וברוך הבא.
דבר ראשון, תנסה לכתוב כמו שאתה מדבר,
כלומר, לקחת אויר ולהכניס סימני פיסוק מידי פעם.
נורא קשה לקרוא את מה שאתה כותב.
הם עושים בעיות והם מגיעים למספרים ממש מפחידים כמו 12 אלף 11 אל, 14 אלף... וביטוח חובה + מקיף צריףך לעלות גגגגגגגגג 5 וחצי אלף שקל... אז למה אני צריך לשלם 7 אלף שקל תוספת לעזאזל??????????
באופן כללי, מכיוון שביטוח מקיף הוא לא חובה, אין שום הגבלה על המחיר שהם יכולים לדרוש.
זה שוק פתוח, תחרותי, וכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה.
אתה לא חייב לקנות.
עשית סקר שוק ?
ביררת עם החברות הישירות ? עם סוכנים ?
אתה יכול לפנות למאיר רוטברג. הוא סוכן ביטוח, ג'יפאית וחבר באתר.
09-7676728
אתה יכול לתת לי קצת חו"ד על הג'יפ הזה? ובכלל אם הוא נוח? ואיך הוא מבחינת מוסכים אם יש לו חלקים ואם הם יקרים החלקים שלו? ואיפה יש מוסך מורשה של סאנגיונג?
סה"כ אני לא צריך אותו לשטח מי יודע מה... רק לחולות ים ושבילים וכביש...
תודה אשמח לכל עזרה:)
אתה יכול לתת לי קצת חו"ד על הג'יפ הזה? ובכלל אם הוא נוח? ואיך הוא מבחינת מוסכים אם יש לו חלקים ואם הם יקרים החלקים שלו? ואיפה יש מוסך מורשה של סאנגיונג?
סה"כ אני לא צריך אותו לשטח מי יודע מה... רק לחולות ים ושבילים וכביש...
תודה אשמח לכל עזרה:)
לא בדקתי עבור החבר ביטוחים אבל יש כמה גיפאים שעובדים בביטוח והייתי מתחיל דרכם , מעניין מה תמצא, כי חבר צריך גם "בלי נהג חדש"
הינה מה כתבתיעל הרכב לחבר בפורום אחר כאן (בצפון יש מוסך סאן-יאנג בצור שלום קרית ביאליק בשם אוטוסטראדה 2000 (לא בדקתי אם הוא מורשה, אני עם טריוס והרכבים בשנים האלה של 2005-2008 לא צריכים לשלם עלויות של מוסך מורשה עם עמלות לחברה)
מכיוון וזה נושא יחסית חם עכשיו בשוק וגם אני ניאלתי אותה שאלה ביום שישי, אני תמיד מתחיל בהסתכלות מה דעתו של יואב קווה שהוא עיתונאי רכב ולמדתי לאהוב את דעותיו, הוא אומר בקיצור "לא נוצץ אבל נותן תמורה מלאה למחיר, ואם על 2006 מבקשים רק 40,000 ממוגו ומוגבה ועם 6 מקומות , אני המלחצתי לחבר ללכת לבדיקה, ועדיף אצל מוסך שמתמחה בסאן-יאנג כמו בצור שלום קרית ביאליק, אצל בעלים שנוסע על רקסטון מהדור הזה ובשביל הספורט הוא מאתגר אותו בכל מעלה שאני עולה עם הפראדו (רק שהפראדו 2002 שלי עולה במחיר השוק בין 60-70,000 ,, אולי אפשר ב50000 בלי מיגון והגבהה, אז הינה מה שכותב יואב קווה והוא נותן ציון 4.5 - https://www.kvishim.co.il/cars/%D7%A1%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%95%D7% A0%D7%92-%D7%A8%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9F-3/
לא בדקתי עבור החבר ביטוחים אבל יש כמה גיפאים שעובדים בביטוח והייתי מתחיל דרכם , מעניין מה תמצא, כי חבר צריך גם "בלי נהג חדש"
הינה מה כתבתיעל הרכב לחבר בפורום אחר כאן (בצפון יש מוסך סאן-יאנג בצור שלום קרית ביאליק בשם אוטוסטראדה 2000 (לא בדקתי אם הוא מורשה, אני עם טריוס והרכבים בשנים האלה של 2005-2008 לא צריכים לשלם עלויות של מוסך מורשה עם עמלות לחברה)
מכיוון וזה נושא יחסית חם עכשיו בשוק וגם אני ניאלתי אותה שאלה ביום שישי, אני תמיד מתחיל בהסתכלות מה דעתו של יואב קווה שהוא עיתונאי רכב ולמדתי לאהוב את דעותיו, הוא אומר בקיצור "לא נוצץ אבל נותן תמורה מלאה למחיר, ואם על 2006 מבקשים רק 40,000 ממוגו ומוגבה ועם 6 מקומות , אני המלחצתי לחבר ללכת לבדיקה, ועדיף אצל מוסך שמתמחה בסאן-יאנג כמו בצור שלום קרית ביאליק, אצל בעלים שנוסע על רקסטון מהדור הזה ובשביל הספורט הוא מאתגר אותו בכל מעלה שאני עולה עם הפראדו (רק שהפראדו 2002 שלי עולה במחיר השוק בין 60-70,000 ,, אולי אפשר ב50000 בלי מיגון והגבהה, אז הינה מה שכותב יואב קווה והוא נותן ציון 4.5 - https://www.kvishim.co.il/cars/%D7%A1%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%95%D7% A0%D7%92-%D7%A8%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9F-3/זה שרשור מ- 2006…
Sent using Tapatalk
yuvalshin1
13-05-19, 21:26
אז ככה 2 דברים קודם כל אמרתי בכיתוב הקודם שלי שאני ממש חייב מפרט בקשר לסאניונג רקסטון ואיך הג'יפ הזה באופן כללי כי אבא שלי נדלק על הג'יפ הזה והוא רוצה לסגור עם מישהו ... ועוד משהו שהרבה ביטוחים בגלל שאני נהג חדש (אני מתחת לגיל 21 ויש לי שנה רישיון..) הם עושים בעיות והם מגיעים למספרים ממש מפחידים כמו 12 אלף 11 אל, 14 אלף... וביטוח חובה + מקיף צריףך לעלות גגגגגגגגג 5 וחצי אלף שקל... אז למה אני צריך לשלם 7 אלף שקל תוספת לעזאזל?????????? יש כאן מישהו שמכיר ביטוח יותר זול? כי לפי מה שאני שמעתי התוספת לנהג חדש צריך לעלות משהו כמו 2000-2500 שקל יותר זה הכל....
(הכותרת נערכה ע"י המערכת.
כותרת כמו "חברים אני בבעיה .." לא תורמת להבנה של שאר החברים מה אתה שואל, לא עכשיו, ולא בחיפוש עתידי.
אנא, תקפיד על כותרת אינפורמטיבית, ואל תתקמצן על מילים בכותרת.)
ביטוח לאו דווקא יעלה לך גג 5500 אלף שקל כי זה מורכב מכל כך הרבה משתנים כמו העבר הביטוחי וכמובן הגיל של הנהג אם אתה נהג צעיר זה בעייתי המחיר גבוה מאוד..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.