צפייה בגרסה מלאה : בקשר להייליפט
לילה טוב לכל הגיפאים
רציתי לשאול ...
אני מחפש היליפט
עכשיו רציתי לשאול אם מישהו יודע מה המחירים של אחד כזה
ואיפה אני יכול להשיג
יש לי סמוראי קצר דרך אגב
תודה .
רותם.
רותם שלום!
היי ליפט מקורי עולה בסביבות 500 שח לא כדאי לקנות כל מיני אחרים. מנגנון הפעלה של המקורי הוא הטוב ביותר וזה קשור הרבה פעמים בבטיחות בהפעלת הכלי. יש את היי ליפט אצל רוב העוסקים בענף ה4X4 . מוסכים, מתקיני מיגונים.
טל
יש גם אצל ל.כ בצריפין לא זוכר את המחירים אצלו אך המקום שווה ביקור!
boba banay
13-10-06, 12:56
יש אצל ל.כ את הFARM JACK העתק מדויק של היי ליפט שעולה 200 ש"ח - עוד 20 ותקבל גם כיסוי....
לי יש אחד כבר שנה ואני די מרוצה
combina347
13-10-06, 15:38
אני ממליץ ללכת על ההי ליפט של ל.כ
שווה את המחיר לחלוטין ולא יורד ברמתו מההיליפט האורגינאל שקניתי וגם לו יש חסרונות
[QUOTE=combina347]אני ממליץ ללכת על ההי ליפט של ל.כ
שווה את המחיר לחלוטין ולא יורד ברמתו מההיליפט האורגינאל שקניתי וגם לו יש חיסרונות
איזה חיסורונת יש לו ?
וכן כניראה שאני ילך עליו השאלה שלי רק איפה החנות הזאתי
אני מאזור נתניה
אני רק מקוה שהיא קרובה וכבר תחילת שבוע הבא עפתי לקנות
GodsFather
14-10-06, 11:56
לפני שאתה "רץ לקנות" - יש לך איך לתפוס הייליפט ברכב ? הכוונה שלי - נקודות הרמה שאיתן תשתמש בהייליפט?
ולגבי ההבדלים בין הFARM JACK להייליפט המקורי - תריץ חיפוש, לפני שבועיים היה כאן דיון על זה (אני רק לא מוצא את הקישור אצלי...) ולפני כן היו עוד כמה שרשורים בנידון - תבין את ההבדלים בין שני הכלים הללו על יתרונותיהם/חסרונותיהם.
ועוד דבר ככה לסגירת הנושא - צריך לדעת לעבוד עם הייליפט , זה לא רק לחבר ולהפעיל - מכה מכזה דבר שוברת שיניים/לסת וכד' - אז גם אם תקנה (ושיהיה במזל) - תתאמן עם מישהו שמבין בנושא ועל שטח ריק , כדי שבשעת לחץ אמיתית תשאר שלם ובריא.
לפני שאתה "רץ לקנות" - יש לך איך לתפוס הייליפט ברכב ? הכוונה שלי - נקודות הרמה שאיתן תשתמש בהייליפט?
ולגבי ההבדלים בין הFARM JACK להייליפט המקורי - תריץ חיפוש, לפני שבועיים היה כאן דיון על זה (אני רק לא מוצא את הקישור אצלי...) ולפני כן היו עוד כמה שרשורים בנידון - תבין את ההבדלים בין שני הכלים הללו על יתרונותיהם/חסרונותיהם.
ועוד דבר ככה לסגירת הנושא - צריך לדעת לעבוד עם הייליפט , זה לא רק לחבר ולהפעיל - מכה מכזה דבר שוברת שיניים/לסת וכד' - אז גם אם תקנה (ושיהיה במזל) - תתאמן עם מישהו שמבין בנושא ועל שטח ריק , כדי שבשעת לחץ אמיתית תשאר שלם ובריא.
תראה אמיר
קודם כל יש לי בלי עין
המון אנשים שאני מכיר שמבינים בציוד מהסוג (הכונה של ציוד חילוץ) הזה
עכשיו בקשר לנקודות הרמה .
אממ יש לי קודם כל את הטמבון האחורי והקדמי שלי ששניהם בבניה עצמית
זה כבר נותן נקודת הרמה טובה , יש לי גם מדרגות צד שגם אותם בניתי
עכשיו אני עדין לא דיברתי על נקודת הרמה עם מישהו שמבין .
אמיר אתה אולי יודע אם אני צריך עוד נקודות הרמה ? עכשיו בקשר ללהתאמן , אם אני באמת יחליט שאני קונה , לדוד שלי יש היליפט אז הוא ילמד אותי ויתן לי טיפים איך להשתמש במכשיר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.