התחברות

צפייה בגרסה מלאה : סמוראי נחנק בהילוך שני?

Asaff
14-10-06, 15:56
בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מעניינת. יכול להיות שהיה היתה קיימת עוד קודם ולא שמתי לב אליה כי נהגתי יותר במתינות ואילו במהלך החודש האחרון שמתי לב שאני מאמץ את הרכב בנסיעה על הכביש יותר בהאצות חזקות יותר ונהיגה יותר "פרועה" (עם סמוראי... yeah right)

בקיצור, מה שקרה הוא שבהילוך שני באזור שבין 2000-2500 סל"ד יש לו פתאום מן קטע כזה הוא נחנק או שאולי לא מגיע לו מספיק דלק והוא לא מאיץ. מן הרגשה שמזכירה קצת מצב שבו אתה נוהג בהילוך גבוה מדי למהירות שלך.

לפעמים זה מופיע גם בשלישי אבל בדרך כלל בשני. אחרי שזה התחיל ניסיתי לדחוף את הפלאגים למקום וגיליתי שחלק מהם באמת קצת השתחררו. התופעה הפסיקה לכמה זמן ואז התחילה שוב אבל הפעם חוץ מאחד מהם שקצת משוחרר האחרים עדיין במקום. אולי אין קשר בין הדברים?

בכל הזמן הזה נסעתי רק בעיר ועוד חשוב לציין שמדובר במודל 94.

GodsFather
14-10-06, 16:50
האם רק בשני או רק בטור 2000-2500 ?

יכול להיות שמדובר בכיוון הצתה , כפי שתיארת בנושא הפלגים - כבלי הצתה לא תקינים או מפלג שדורש שיפוץ, הפלגים הם רק תסמין - דרך אגב ,למה הפלגים משתחררים ? האם הפלגים תקינים ובמצב טוב או שאולי הם כלל לא תואמים את הרכב ?

עוד אופציה היא לכלוך בקרב' (אני לא בטוח לגבי הדגם אם הוא הזרקה או לא , אני מדבר מהכרות שלי על התופעה ועל רכב מוזן קרבורטור) או בפילטר דלק בדרך אליו שב2000-2500 טור לא מחזיק מעמד וסותם אותו ואילו ב3000 או 1000 טור לא משפיע כי השאיבה חזקה מאד או חלשה מידי מכדי להניע את הלכלוך שיסתום את הצנרת...

אלון_ק
14-10-06, 23:10
אמיר, 94 זה מוזרק ח"נ.

סוזי המשתוללת
15-10-06, 01:06
94 מוזרק רק מסוף השנתון , תחילת 94 קרבורטור
אם אכן מדובר בקרבורטור אז כנראה שיש בעייה במשאבת התאוצה

Asaff
15-10-06, 02:32
האמת שאני לא בטוח במאה אחוז אם יש לו הזרקה או קרבורטור. איך אני יכול לדעת באופן וודאי בבדיקה עצמית?

Asaff
15-10-06, 21:39
דרך אגב, לשם הבהרה, זה קורה לפעמים בשני בין 2000 - 2500 סל"ד, לפעמים בשלישי ב- 2000 סל"ד בערך. בכל שאר המקרים זה לא קורה או לא מורגש.

דרך אגב, אם אני נוסע ממש רגוע אז זה לא קורה. יכול להיות שאני מאמץ את הרכב?

צביקה קרבורטור
15-10-06, 23:30
דרך אגב, לשם הבהרה, זה קורה לפעמים בשני בין 2000 - 2500 סל"ד, לפעמים בשלישי ב- 2000 סל"ד בערך. בכל שאר המקרים זה לא קורה או לא מורגש.

דרך אגב, אם אני נוסע ממש רגוע אז זה לא קורה. יכול להיות שאני מאמץ את הרכב?

בדוק והחלף מסנן דלק וחזור לדווח!
בברכה
צביקה

Asaff
28-11-06, 22:37
מצטער להעיר שרשור רדום אבל חשתי שאני חייב לכם עדכון.

הבעיה העיקרית נבעה מכבלי הצתה לא תקינים. החליפו לי אותם וכרגע הרכב סוחב באופן סביר בלי השתנקויות.

בכל מקרה אני מתכנן להחליף מסנן דלק בהמשך.

-->