התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בבקשה עם בורג מותחן טיימינג שנגזר

yehudap9
22-10-06, 21:26
אהלן! אז ככה נגזר לי בורג מותחן הטיימינג בסמוראי 93 שלי וכעת אני נוסע על בורג מותחן אחד! לפי דברי מורי (הדוקטור) הבורג הנ"ל מיוחד ויחודי לסמוראי אם למישהו יש בורג כזה מיותר אשמח לאמץ..אני בסופ"ש יוצא לטיול יומיים לכן אשמח לקבל עד יום חמישי את הבורג המיוחל!
בחברה אין בורג כזה! אני מראשלצ אך נייד..

**** הכותרת נערכה. נא להקפיד על כותרת אינפורמטיבית ובכלל על כללי הפורום. "עזרה!" היא לא כותרת מקובלת כאן ********

yehudap9
23-10-06, 20:47
up! אין מישהו שיש לו איזה בורג מסכן אחד מיותר?

********( עודף סימני קריאה הועתק לכאן !!!!!!!!! סימני פיסוק מיותרים מעצבנים את העיניים. בבקשה להמנע. מערכת ג'יפולוג) *********

אבי 1
23-10-06, 21:10
יש שני ברגים הקשורים למותחן.בורג אחד על המשאבת מים בורג 12.הוא החשוב.בורג 10 השני שייך גם כן למותחן אך אם סגרת חזק את הבורג 12אתה יכול לוותר עליו {אם הוא נגזר}.אם אתה רוצה עוד הסבר תשאל.{מה שתופס את המותחן זה ה12}

אלון_ק
23-10-06, 21:25
אני רוצה עוד הסבר, אם אפשר.

לא יפה לזרוק טיזרים.

מורי
23-10-06, 22:06
הסיפור הוא כזה:
הבורג שמחזק את המותחן (לא את המיסב המותח אלא את הפלח שמותח את המיסב כנגד הרצועה) נגזר.
ניסינו להשיג בורג מקורי ללא הצלחה (בחברה אין ולא יהיה את הבורג הנ"ל)
הבורג הזה גם מחזק במרכז את מכסה הטיימינג ולכן רצוי להשיג בורג זהה.

הפיתרון המסתמן:נוותר על תפקיד הבורג במכסה הטיימינג,ופשוט נרכיב בורג רגיל שיחזק את המותחן.

מורי
23-10-06, 22:42
יש שני ברגים הקשורים למותחן.בורג אחד על המשאבת מים בורג 12.הוא החשוב.בורג 10 השני שייך גם כן למותחן אך אם סגרת חזק את הבורג 12אתה יכול לוותר עליו {אם הוא נגזר}.אם אתה רוצה עוד הסבר תשאל.{מה שתופס את המותחן זה ה12}

לא הייתי מוותר על הבורג הזה מהסיבה שבורג ה-12 מחזק את המיסב המותח,אבל הבורג השני (שנגזר)מחזק את המותחן עצמו!
שילוב של שני הברגים מבטיח קיבוע של מתיחת הרצועה,ולא הייתי מסתכן במקרה זה...

-->