צפייה בגרסה מלאה : מוט שמחזיק את הדלת האחורית
עידן שטיין
24-10-06, 19:36
אהלן חברה מי יכול לומר לי איפו אני קונה את המוט שמחזיק את הדלת האחורית בסמוראי ,נמאס לי שהדלת נסגרת עלי כשהאוטו קצת בשיפוע ,ראיתי שרשור בנושא בפורום אך לא נכתב שם היכן ניתן לרכוש ,כמה עולה ,ומק"ט.(הסמו שלי הוא שנת 89 סגור )פלא 0506274067
אהלן עידן,
טוב לראות אותך כאן, בכל אופן הייתי מרים טלפון למכשירי תנועה לפעמים המחירים שלהם סבירים.
פתרון נוסף, קנה ג'בקה קטנה וכשאתה פותח את הדלת תנעל את הג'בקה על הבוכנה.
יש במכשירי תנועה את הבולם המקורי- זה לא זול! (בסביבות 250 ש"ח).
אני החלפתי לאחרונה, ואכן איכות החיים השתפרה (בעיקר כי הפסקתי לחטוף מכות איומות בגב ובראש מהדלת הנטרקת בכל העמסה ופריקה של ציוד :lol: )
http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=15234
גם אני חיפשתי מוט כזה אחרי שאת שלי ברוב טיפשותי שמתי עם WD40
במכשרי תנועה רצו 300 ש"ח
אצל הפרסים היה להם חזק מדי -הייתי עף עם הדלת כל פעם שהיה נפתחה -עלה 130 ש"ח -לא קניתי
מצאתי בהרצליה פיתוח בחנות של חלקי חילוף במגרש -משומש שהתאים לי-יש להם מבחר של בולמים בחנות מפירוק
GodsFather
25-10-06, 16:13
במכשרי תנועה רצו 300 ש"ח
אצל הפרסים היה להם חזק מדי -הייתי עף עם הדלת כל פעם שהיה נפתחה -עלה 130 ש"ח -לא קניתי
מצאתי בהרצליה פיתוח בחנות של חלקי חילוף במגרש -משומש שהתאים לי-יש להם מבחר של בולמים בחנות מפירוק
בא לך לפרט יותר על הכתובת ? הרצליה מקום גדול...
והאם זה מוט מקורי או של רכב אחר שפשוט התאמת ?
המוט הוא לא אורגינל הייתי צריך להתאים אותו
תבדוק שהבוכנה עובדת טוב לפני שאתה קונה
במכשרי תנועה רצו 300 ש"ח
איתגרת אותי לחפש את הקבלה....:razz:
260 ש"ח.
יש לי ויטרה יכול להיות שזה יותר יקר
אני חיפשתי לפני חודש וזה עלה 300 לפני מע"מ בסוזוקי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.