צפייה בגרסה מלאה : מזרק חליפי לZJ
שלום לכולם
כניראה שאחד המזרקים ברכב הלך (5200 V8).
בררתי במכשירי תנועה ומחיר למזרק כזה הוא 980 ש"ח לפני מע"מ.
ברצוני לברר האם זה נשמע מחיר סביר (עד כמה שאני זוכר מזרק דומה של סופה עולה בסביבות ה200-300 ש"ח).
אם משהוא יוכל להמליץ לי על מקור לרכישת חלק כזה מפירוק או כל דרך אחרת שלא נידרש לשלם מחיר (שנראה לי) מונופוליסטי.
בברכה
אורן.
דבר ראשון שאל ביאנוביץ' ובחנויות חלקי חילוף של אמריקאיות.
במחיר של 1200 ש"ח בערך אתה קונה סט של 8 מזרקים בארה"ב, זה לא תופס מקום במזוודה.
מק"ט 53030778
מה הן התופעות / הרגשה כשמזרק לא תקין בV8?
יואב
תודה ניר
לינוביץ' אין את המזרקים הנ"ל, האם יש איזשהו בית עסק מומלץ לחלקי חילוף לאמריקאיות?
יואב,
התופעה אצלי היא שבסרק כאשר הרכב בD הטורים יורדים ל500 סל"ד ואז יש מין גימגום שלא גורם לאוטו להיכבות (כאשר מעבירים ל N הטורים עולים מעט הגמגום נחלש).
חשבתי על פלגים אבל הם הוחלפו לפני 4000 ק"מ וניראים תקינים לגמרי.
נבדקו גם הקבלים של המצתים והמוליכות/התנגדות תקינים.
לאחר ניתוק מבוקר של כל מזרק בניפרד נמצא מזרק אחד שלא משפיע בכלל כאשר נותק (כל שאר המזרקים השפיעו מאוד כאשר נותקו!).
חשבתי שלהחליף את המזרק הנ"ל ע"מ לבצע בדיקה ראשונית יהיה הרבה יותר זול ופשוט מ סט קבלים מכסה דיסטרביוטור וכ"ו, אבל התבדתי :???:
תבדוק כמה עולה להזמין מחו"ל, סיכוי טוב שתופתע לטובה...
ד"א,
מנוע צעדים נקי אצלך?
יתכן שיש גם לזה השפעה (למרות שנראה כי מצאת את הבעיה....)
סער.
תבדוק כמה עולה להזמין מחו"ל, סיכוי טוב שתופתע לטובה...
ד"א,
מנוע צעדים נקי אצלך?
יתכן שיש גם לזה השפעה (למרות שנראה כי מצאת את הבעיה....)
סער.
היי סער
שכחתי לציין שבוצע ניקוי לבית המצערת והשסתומים (עם אינפוזיה) אשר שיפר את המצב במיקצת.
אורן, כדי לאמת את התקלה, נסה להחליף בין המזרק החשוד לאחד תקין ולבדוק האם התקלה "עוברת דירה" יחד עם המזרק החשוד.
צילינדר שלא משפיע בדרך כלל נובע ממערכת הצתה/מכני. תקלות מזרקים נדירות יותר.
איציק - 4X6ZH
03-11-06, 12:54
לאחרונה כנראה בעקבות הדלק האיכותי שיש בארץ
יש הרבה בעיות מרססים ( פשוט סתום )
ובמיוחד בכלי רכב שמעולם לא סבלו מתקלות במרססים ( גם דיזל )
כך שהכל אפשרי .
איציק
לידיעתכם
בארץ לא הצלחתי למצוא את המזרק, לא בפירוקיות ולא אצל חנויות החלפים.
לאחר חיפוש קצר באתר EBAY נמצאה חנות שמוכרת מזרקים אלו לאחר שיפוץ כללי בדיקה ועמידה בביצועי היצרן עם אחריות לשנתיים או משהו כמו 200KKM וכל זאת תמורת 19.90$, להזכירכם במכשירי תנועה דרשו בעבור חלק חדש כ 1200 ש"ח.
עכשיו נשאר לי רק למצוא מי שיביא את החלק במזודה.
בברכב
אורן.
אורן ,אני מקווה שבדקת לפי עצת חימושניק להצליב מזרקים כי יכולה ליהיות גם בעיה חשמלית בפיקוד למזרק וכדאי לך לשלול אותה ליפני שתתחיל להטיס מזרקים לארץ.
אורן ,אני מקווה שבדקת לפי עצת חימושניק להצליב מזרקים כי יכולה ליהיות גם בעיה חשמלית בפיקוד למזרק וכדאי לך לשלול אותה ליפני שתתחיל להטיס מזרקים לארץ.
הי talw.
כן זה בוצע כמו גם ביקת המתח הנכון שמגיע למזרק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.