התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מבקש יעוץ בנוגע לכלי עבודה (סט בוקסות וידית מומנט)

ליאור ג
06-11-06, 13:40
שלום לכולם
אני רוצה לקנות סט בוקסות וידית מומנט , אחרי שקראתי את הכתבה באתר בנוגע לארגז הכלים לג'יפאי יש לי כמה שאלות :
מה לדעתכם עדיף לקנות- סט של 1/2 או של 3/8 ? כלומר האם ה 3/8 מספיק או שעדיף את ה1/2?
לגבי ידית מומנט - כמה זה באמת הכרחי? איזה טווח אני צריך לידית?
בכתבה הנ"ל מצויינות מספר חברות התרשמתי שסיגנט זו החברה הפופולרית ביותר - האם ישנם חברות נוספות מומלצות? (אולי מישהו שמע על חברה שנקראת TAT ?)
מה המחירים הסבירים עבור סט (סט מלא שיש בו גם את הבוקסות המוארכות ובוקסה לפלגים) וידית מומנט?
(ביררתי בכמה חנויות והחנות היחידה שמצאתי שמוכרת סיגנט מוכרת את הסט 1/2 32 חלקים ב490 ש"ח כולל מע"מ ואת ידית המומנט 1/2 (אורך 470 מ"מ) טווח 42-210 N/M ב300 ש"ח )
ושאלה אחרונה - האם מישהו מכיר חנות שמוכרת כלים שכאלו באיזור של רחובות - נס ציונה - ראשל"צ ??? או חנות אינטרנט שאפשר להזמין?
תודה
ליאור

יוני5
06-11-06, 18:57
לך על סט ה 1/2. ה 3/8 קטן מדי בחלק גדול מהמקרים.

סיגנט אכן כלים טובים, אבל במקומך הייתי הולך ל ל.כ הנמצאים באזור צריפין - חפש באתר שלהם www.lkltd.com (http://www.lkltd.com)

לא ציינת לאיזה רכב, אם יפני - לך על סט מילימטרי, אם אמריקאי (או סופה, CJ, וכו) לך על אינטשי.

בהצלחה.
יוני5

kd2
06-11-06, 20:38
יש לי סט 3/8 של פרופקסן ואני מרוצה עד הגג לדעתי לא צריך יותר מזה.
במוסך אני משתמשים בעיקר בסיגנט והרבה פעמים מרכיבים בוקסות לא מיוחדות לכלים פנאומטים על כלים כאלו והסיגנט שורדים מעולה - אף אחד לא קרס.

ענבר
06-11-06, 20:49
כלי עבודה של סיגנט ניתן למצוא ב"טכנו צינור" בת"א,
חברה נחמדים וגם יש הנחה לחברי האתר!

לי יש את הסט הגדול של סיגנט 1200~ש"ח ולא קרה שנתקעתי בלי בוקסה או מפתח,
נמצא ברכב באופן קבוע, לא מרעיש, מסודר ונוח מאוד לעבודה.
גם האיכות גבוהה ויש אחריות לכל החיים.

בקיצור מומלץ

ymalka
07-11-06, 07:38
signet חברה מעולה כך גם BETA ועוד
הבעיה שמחיר הכלים מעוד יקר ולדעתי אם אתה לא עובד באופן רצוף עם הכלים (מוסך וכו'..) אני הייתי הולך ל-ל.כ או לפרסי ברחוב יצחק שדה וכו' וקונה משהו טוב אבל פשוט יותר וזה בגלל שאם זה נעבד או נגנב כואב הלב, מניסיון אישי גנבו לי מהאוטו ארגז מלא מסודר מעל 3500 ש"ח נזק.

בהצלחה

torchak
07-11-06, 15:37
לדעתי, טכנו צינור באמת נחמדים מאוד, הם מוכרים כלים של סיגנט שהם כלים טובים וכלים של BETA שהם כלים מצוינים אבל המחירים אצלהם זה פשוט בכי.
אני לא מזמן חיפשתי סט בוקסות בדיוק כמוך והחלטתי שאין טעם בלרכוש סט ב 500 ש"ח.

אני ממליץ שתלך על הסטים הפשוטים והטובים, באיזור ה 250, 300 ש"ח (יש את הסט עלום השם, בקופסת פלסטיק בצבע בורדו שהוא לא יקר ומינסיון ארוך טווח הוא מאוד מאוד אמין).

בקיצור, תמצא סט מסיבי במחיר שפוי ולך על זה ודבר אחד בטוח - אל תקנה סט חרא!
כלים גרועים יכולים להסב יותר נזק מתועלת. נתקלתי כבר בבוקסות לא מדויקות שהם מורחות את הברגים ואין מה לעשות איתם.

בהצלחה, נועם.

ליאור ג
07-11-06, 15:43
תודה על העצות
חלק מבעלי החנויות שמוכרים סטים עלומי שם טוענים שיש עליהם אחריות לכל החיים - נראה לי שזה לא הגיוני כי אפילו אי אפשר לדעת של איזה חברה זו כי אין בכלל שם על הקופסא אבל אולי מישהוא ממכם יודע האם זה נכון?
לגבי ל.כ שבצריפין - האם הם מוכרים סטים של חברות מוכרות או סטים פשוטים כנ"ל?
לגבי ידית מומנט - האם יש ידיות כאלו לא של חברה רצינית שעולות פחות ? ובכלל עד כמה צריך את ידית המומנט?
שוב תודה
ליאור

אייל
07-11-06, 15:58
ידית מומנט רצוי מאוד להחזיק בארגז הכלים (אפילו הכרחי). היא אמורה לעלות באזור ה-250 ש"ח לידית של סיגנט שעומדת במידות שאתה צריך.

ל.כ. מוכרים סחורה שלהם במחירים סבירים מאוד.
אם אתה מעוניין בסיגנט. סט של בוקסות החל מ-3/8 ועל "1-1/4 עלה לי לפני כמה שנים כ-250 ש"ח.

קח בחשבון שרוב הקניות הללו הם חד פעמיות ועולות בערך כמו טיפול אחד במוסך שתחסוך בעזרת הכלים הללו.

gp1
07-11-06, 20:24
ברחוב יצחק שדה ת"א יש הרבה חנויות מול טכנו צינור תמצא " פרופקסן " 1/2 - 290 ש"ח
1/4 - 140 ש"ח קופסאות מתכת אדומות . מפתחות מומנט עם ראצ'ט 180 - 250 ש"ח
הסטים מילימטריים . אינצ'י לרוב יותר יקר (לא בהרבה ), והרבה פעמים תצטרך להזמין ולהמתין יום יומיים מפני שאין ביקוש רב , אז אין במלאי .
" פרופקטן " טובים מאוד ויעשו את העבודה בשבילך , יחזיקו זמן רב , ובמידה ותשבור או תאבד , יכאב לך על האבדה אבל לא בכיס .
תתמקח איתם ותראה שאתה קונה , המחיר יירד .
אני לקחתי " פרופקסן " ב-290 ש"ח את סט ה-1/2 ואת סט ה- 1/4 ב-100 ש"ח .

שאולי
08-11-06, 00:42
שלום
אישית הייתי משקיע כסף בסט איכותי גם אם הוא יקר יותר , אם לחוץ בכסף עדיף לדחות את קניית הידית לפעם אחרת , אני נוסע בסופה כבר שבע שנים ואין לי ידית מומנט .........סדר העדיפויות צריך להיות כלים איכותיים , כלים טובים חוסכים זמן וכסף
שאולי

AvigdorAharon
08-11-06, 09:17
לדעתי, סט של "2\1 הוא גדול, עדיף "8\3.
הידית קטנה יותר ונוחה יותר לעבודה.
כנ"ל לגבי ידית מומנט.

אביגדור

מוני אורבך
08-11-06, 10:03
מנסיון של כמה שנים טובות.
אל תלך על היקר והטוב ביותר.
אלא אם כן אתה מיעד אותו לעבודות מוסך ו\או יש לך נטיה לשבור כלים.

רמת כלים ממוצעת (של ל.כ לדוגמא) יותר ממספיקה לצרכיו של החובב הממוצע+.
כלים איכותים יחזיקו לעשרות שנים. תוכל להוריש לילדך.
הבעיה היא שאחרי כמה שנים ההסתברות שתאבד\יושאל לנצח\יגנב היא גבוהה מאוד.
כלים ברמה ממוצעת יחזיקו לא מעט שנים, עד שיגנבו )-:

וזה המקום לומר למי שמחזיק סט כלי סיגנט ב 1200 ברכב שיוציא אותו משם מהר !!!
גם אני היתי חכם והחבאתי את כלי העבודה היטב ברכבו, כך שגם אם יפרצו אותו, לא ימצאו דבר.
ואז גנבו לי את כול הרכב ))-:

BackDoorMan
11-11-06, 14:28
סיגנט לא מי יודע מה איכותיים - חברה סינית בבעלות ישראלית.
BETA - חברה איטלקית שחלק ממפעליה נמצא בסין. עיצוב איטלקי במיטבו. איכות ? לא מהשורה הראשונה.
בוקסות ,ראצ'טים סופר-איכותיים במחיר גבוה אבל לא משמעותית מסיגנט מגיעים מחברת KOKEN
היפנית- שמתמחה אך ורק בבוקסות וראצ'טים כבר עשרות שנים.
היבואן נמצא בחולון ברחוב תמנע מול מוסך מרכזי של פורד.
ושמו "טריגון" .
ידית מומנט טובה: USAG או UNIOR הסלובנית 400-500 ש"ח.
בשורה הראשונה: HAZET , FACom הגרמנית , NORBAR או BRITOOL האנגליות.

PAUL
11-11-06, 18:28
אני אתעלק על השרשור ברשותכם,

גם אני חייב סט בוקסות כבר, ואין לי זין לצאת מרעננה.
המותג של אייס, למישהו יש נסיון טוב\רע איתו?
ועד שאלה, מה הטווח גדלים המומלץ? במ"מ.

jeepme
11-11-06, 21:05
נעשה קצת סדר....
א) בוקסות קונים 6 צלעות חשוב לאחיזה מירבית
ב) עדיף 1/2
ג) אם אתה לא מוסכניק ולא עובד עם פטיש אויר - סיגנט כלים חביבים
ד) לל.כ. יש סט בוקסות גדול שחור - עדיף
תבלה עם המשחק החדש

אייל
11-11-06, 21:10
אני אתעלק על השרשור ברשותכם,

גם אני חייב סט בוקסות כבר, ואין לי זין לצאת מרעננה.
המותג של אייס, למישהו יש נסיון טוב\רע איתו?
ועד שאלה, מה הטווח גדלים המומלץ? במ"מ.

אייס זה בטח לא המקום! אם המוצר הוא טוב אז הוא יקר בערך פי 2 ממה שמוכרים בטמבוריות. אם המוצר זול סימן שמדובר בזבל מהסוג הנחות ביותר.

באזור תעשיה של רעננה יש מול הקניון (מצידו הצפוני) חנות חביבה ומחירים סבירים וקיימת גם חנות טובה ליד הקאנטרי באזור התעשייה של רעננה.

six 4 life
11-11-06, 21:25
לסמוראי/ CJ/ סופה
אני אישית הייתי הולך על סט של 3/8 (איכותי, כזה עם אחריות לכל החיים- פרוקסן, סיגנט, ודומיהן), הגישה יותר נוחה עם הסט הזה להכל, הוא חזק ועומד בהתעללויות. הסט 3/8 של הפרוקסן מוצלח.

לידע כללי
יש חנות כלים מול טכנו צינור בדיוק. נכון לאתמול (שישי), סט 3/8 של סיגנט במבצע- 150 ש"ח.

בהצלחה.

ליאור ג
11-11-06, 21:57
תודה לכל המגיבים
בסופו של דבר קניתי סט 1/2 של profxene מ"מ 22 חלקים במחיר 300 ש"ח וידית מומנט (של חברה לא ידועה) בטווח 14-200 ניוטון למטר ב 200 ש"ח וכל זה בחנות/דוכן שנקרא "אספקה לתעשיה" ברחוב יצחק שדה33 בת"א .
ליאור

asafa
12-11-06, 01:55
מה הכוונה 3/8 או 1/2, הגודל של הרטשט או כמות החלקים בסט?
יש מידות מיוחדות שצריך לשים לב שקיימות בסט, או שהסט מכיל כל מה שצריך? (לפתיחת אגן שמן, מוטות רדיוס, וכו')
ומה עדיף לג'ימני?

תודה אסף.

חנן-ג'יפולוג
12-11-06, 02:54
ההינע של הראצ'ט ושל הבוקסות הוא בצורת ריבוע? אז האורך של צלע הריבוע הזה הוא 3/8 אינטש, או 1/2 אינטש וכו' .

BackDoorMan
12-11-06, 07:12
טווח של 14-200 NM ? לא מקובל .
תבדוק אם הידית מכויילת , טוב זה מה שקורה כשקונים מהזקן ההוא בדוכן , הוא יכול לשכנע נזירה
להשתתף בסרט פורנו .

asafa
12-11-06, 12:39
יש חנות כלים מול טכנו צינור בדיוק. נכון לאתמול (שישי), סט 3/8 של סיגנט במבצע- 150 ש"ח.
.

אני לא מתל אביב כך שאני לא מכיר את טכנו צינור, אבל נמצא שם פעם בשבוע, מה הכתובת של החנות?

תודה.

חימושניק
12-11-06, 12:45
טכנו צינור נמצאים ברח' יצחק שדה 34 בת"א

אדי
12-11-06, 22:42
.
מה בדיוק לא מקובל?

asafa
13-11-06, 15:05
לידע כללי

בהצלחה.

הייתי שם היום, יש סט 3/8 במבצע ( 145 ש"ח) אבל לא של סיגנט, משהו עלום שם.

היה שם סט 1/2 של סיגנט שנראה איכותי מאד ב 320 ש"ח.

AvigdorAharon
15-11-06, 08:20
תבדוק אם הידית מכויילת , טוב זה מה שקורה כשקונים מהזקן ההוא בדוכן , הוא יכול לשכנע נזירה
להשתתף בסרט פורנו .

אולי נזירה הוא יכול לשכנע, אבל אם אתה יודע בדיוק מה אתה צריך, ולא נותן לו אפשרות אחרת, ולא קונה אם במקרה אין לו (למרות שלא נתקלתי במקרה כזה), אזי המחירים שלו והאיכות של המוצרים שהוא מוכר, היא בסדר גמור.

וסליחה על המשפט הארוך...

אביגדור

jeepme
15-11-06, 12:19
בקנייה של ידית שנושאת שם יצרן ידוע -
היא באה מכויילת.
אין אפשרות לבדוק במקום למעט לשאול מאחר ולרובן לא מצורפת תוית.
מעבר לכך, שאם אתה כ"כ רוצה כיול, ISO מחייבים לכייל פעם בשנה.
העלות : כמעט ידית חדשה....
בכיול אגב: בודקים את הסטייה ואם היא רחבה מדי, פוסלים את הידית - לא מתקנים!!

מוגש כחומר למחשבה
לציבור הרחב....

צחי

-->