צפייה בגרסה מלאה : גומיות בקפיצים אחוריים - אפשר להחליף לבד ??
אצלי יש רעשי דפיקות חזקים וחופש די חזק גם כן שאני אישית לא מרגיש אותו אלא מי שעולה לרכב מרגיש.
אני חושב שזה נוסע מהגומיות האחורוית של הקפיצים , הן ממש טחונות ניתן להחליפם לבד?
אפשר להחליף לבד.
קיט גומיות עולה כמה עשרות שקלים אצל ינוביץ'.
סט משובח מפוליאטירן (?) עולה כמה עשרות $$$ בחו"ל והוא עדיף (נמרוד, דעה ?)
אולי יהיה לך קצת קשה לחלוץ אותן, אבל עם פטיש איזמל וחימום עם גזייה/ברנר תצליח.
תקבע את השלדה והסרן (כל אחד בנפרד!!!)
תפתח בורג, תחלוץ, תחבר, תסגור בורג.
ככה על כל הגומיות.
קיט פוליאריטן עדיף מבחינת העמידות( ואסטתיקה למי שזה חשוב) אבל נופל מהגומי ברכות/נוחיות.
את הגומיות שמחוברות לשאקלים כבר החפתי הכוונה לגומיות של הקפיץ מאחור
אלו שמתחברות לשלדה
זה אותו דבר בדיוק.
ההבדל היחידי הוא מה חובק את הגומיות.
1) השאקלים
2) התושבות בשלדה.
אפשר אבל יותר קשה מאשר את הגומיות של השאקלים כי קשה לחלוץ אותן.
אחרי שתתיאש מלהרביץ להן עם פטיש ובוקסה אז פשוט תשרוף ואתן.
את החדשות תשמן קצת לפני שאתה מכניס.
אחלה תודה
אתם לא תאמינו אבל בקושי נשארה גומיה כבר והקפיץ ממש מטייל לו שם.
ד"א החלפתי בשאקליפ הדמיים את הגומיות וכמובן שגם מאחור(בשאקלים).
אחרי משהו כמו חצי שנה הכל שוב נטחן ונקרע אז הגומי השחור ממש לא טוב
ולא סגרתי את הבורג חזק
אחלה תודה
אתם לא תאמינו אבל בקושי נשארה גומיה כבר והקפיץ ממש מטייל לו שם.
ד"א החלפתי בשאקליפ הדמיים את הגומיות וכמובן שגם מאחור(בשאקלים).
אחרי משהו כמו חצי שנה הכל שוב נטחן ונקרע אז הגומי השחור ממש לא טוב
ולא סגרתי את הבורג חזק
זו הבעייה עם הגומי המקורי. למי שנמאס להחליף פעם בשנה בושינגים שחורים, אני ממליץ בחום לעבור לפוליאוריטן.
קצת הגזמתם, לא ? שנה?
אני החלפתי את הגומיות רק כ40000 ק"מ לאחר שקניתי את הג'יפ, והחלפתי את כולן למרות שהלכה רק גומיה אחת, ואין לי שום סיבה לחשוב שהן הוחלפו בדיוק לפני שקניתי אותו. לפי הקושי של ההוצאה שלהן, אני דווקא מאמין שהן מעולם לא הוחלפו מאז שהג'יפ ירד מפס הייצור.
לי זה נשמע יותר כמו התקנה לא נכונה.
חנן, הגומי השחור הנמכר כיום, אצל ינוביץ למשל, לא זהה לזה שהורכב בהליך היצור. מדובר בגומי נחות, יבש וכו. בנוסף, הגומי הזה שכב במחסן מספר שנים טובות ובדומה לצמיגים גם זה מתיישן ומתיבש/נסדק.
עם זאת הסבירות שיקרעו כ"כ מהר לא סבירה. מן הסתם מדובר בליקוי אחר כמו הידוק יתר של השאקלים או חסר, קפיצים ו/או שאקלים עקומים ברגי שאקל לא בקוטר הנכון ועוד..
אני מדבר על החיצוניות, של השאקלים, וזה בהחלט מושפע משימוש בשאקלים ארוכים, ברגים לא מקוריים וכן הלאה. החלפתי כאלו פעמיים במהלך חיי הג'יפ, ובפעם השלישית שמתי פוליאוריטן. הגומיות האלו גם מאד בולטות לעיני הטסטרים. הבושינגים הפנימיים אכן מחזיקים מעמד הרבה יותר.
שלום לכולם היכן :!: אפשר :!: להשיג גומיות לCJ3 אני מחפש כבר כ10 ימים אין לינוביץ :!: תנו כתובות חליפיות בבקשה
תנסה אצל איתי במתלם.
כעובד לשעבר שם אני יודע שיש להם הרבה בוקסות מקוריות לרכבים שכבר מזמן ירדו מהכביש.
ולא, אני חלא יודע עלויות.
ערן המסוקס
13-11-05, 10:36
דווקא מנסיוני, הבוקסות מהגומי מחזיקות יותר זמן (הרבה יותר זמן) מהבוקסות מהפוליאופלורוצופיטן :lol:
כנראה שחשוב להשיג את הגומיות האיכותיות עם שרוול המתכת בפנים כמובן. את סגירת הברגים עושים על בוקסות המתכת ולא על הגומי. בוקסות גומי ללא שרוולי המתכת בפנים נקרעו מאוד מהר (ולא סגרתי חזק בכלל).
אני נוסע כרגע עם סט מלא של פוליאוריטן (??) ולא מרגיש הבדל כלשהו בנסיעה. כבר יש סימנים קלים בחלק מהבוקסות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.