PDA

צפייה בגרסה מלאה : קניתי סמוראי ויש לי כמה שאלות



דני פלדמן
15-11-06, 23:51
שלום קניתי סמוראי- רציתי לדעת כמה דברים
איזה גנטים טובים לי לסמוראי (אין לי גלגלים רחבים אלא רגילים) אם אני ירצה רחבים מה הפרוצדורה בראישוי וכמה זה מסובך לאשר וגם אם כדאי שמעתי שזה כורם לבלאי יותר גבוהה של הרכב .
איזה חברת צמיגים מומלץ לקנות וכמה הם עולים
יש לי עוד המון שאלות אבל נשמור לפעם הבאה אחרי השטח

MMR
16-11-06, 00:15
שלום קניתי סמוראי- רציתי לדעת כמה דברים
איזה גנטים טובים לי לסמוראי (אין לי גלגלים רחבים אלא רגילים) אם אני ירצה רחבים מה הפרוצדורה בראישוי וכמה זה מסובך לאשר וגם אם כדאי שמעתי שזה כורם לבלאי יותר גבוהה של הרכב .


תתחדש.

"רחבים" זה מושג יחסי.
פה מדברים במידות. תבדוק מה המידה שרשומה על הצמיג (למשל 205/75/15), לאיזו מידה אתה רוצה לעבור, ולא פחות חשוב- מה מידת הצמיגים שמופיעה ברשיון (חייב שיתאים). את הפרוצדורה עושים במכון רישוי, שם תבדוק גם קודם כל לאילו מידות מותר לעבור.

אגב- לא הייתי רץ דבר ראשון להחליף צמיגים. כל שאר הדברים ברכב תקינים?

אלון_ק
16-11-06, 00:19
מתאימים לך ג'אנטים של סמוראי, סיקס (לא סופה!), ניבה, ויטארה, ספורטאז' ואני בטח שוכח עוד כמה. יש לך מעגל חלוקה של 5X5.5, שזה אומר 5 חורים על 5.5 אינץ' קוטר המעגל.

על כל שאר השאלות שלך יש תשובות ברורות לגמרי בפורום ובפרט בשרשור הדביק בראש הפורום שנקרא "FAQ" (רמז, זה זה שכתוב לידו "חובה לקרוא"). קרא אותו, אם אתה לא מוצא בו את מה שאתה רוצה לדעת תעשה חיפוש ורק אם אף אחד משתי האפשרויות לא מניבה פירות, פתח שרשור חדש.

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=5015

שים לב להתייחסות בFAQ לנושא הרישוי בפורום.

-->