צפייה בגרסה מלאה : נוחות בסמוראי
שלום לכום ..
רציתי לשאול כמה שאלות לפני קניה של סמוראי
1. אני בחור יחסית גדול, כן. ולפי מה שראיתי (עוד לא התנסתי ) הג'יפ ממש קטן
השאלה לגדולים שבנינו, כן. האם הוא באמת קטן ולא נוח כמו שהוא נראה או שזה רק נראה ככה??
2. העם אפשר להתקין מזגן ברכב שבלי מזגן או שהוא לא מתאם לזה וכמה בערך זה אומר לעלות
גם מזגן וגם התרנה בהנחה שאני לא הולך לעזות את זה????
3Beni aroh
18-11-06, 18:42
בקשר לשאלה הראשונה..
סמוראי קטן.. כן..
בחור גדול..? עם קצת רצון וקצת תרגול כול דבר אפשרי..
בעיקרון אני 1.82 אבל אני רזה ואני נכנס בשיא הנוחות לסמוראי..
יש לי חבר 1.86 די שמן.. והוא יושב בכיסא האחורי ולא מתלונן..
גם כשקניתי את שלי ראיתי בחור מבוגר.. בן 45+- שמן..כן.. גדול.. כן.. יושב בסמוראי 84 עם היד בחוץ.. ונהנה מהנסיעה..
בקשר לשאלה השניה..
אני חושב שאפשר להתקין מזגן..
אבל עצה שלי? סמוראי פתוח.. ולא צריך שום מזגן:]
1. תיכנס לאחד. לתאר נוחות זה קצת קשה, במיוחד כשזה עניין של טעם.
2. אפשרי בהחלט. כמה יעלה כשאתה לא עושה לבד? לך קבל הצעת מחיר מבעל מקצוע, הכי טוב.
רון סמוראי
18-11-06, 22:52
בקשר למזגן זה אפשרי אצלי מותקן מזגן אבל לך על סמוראי פתוח אין שום צורן במזגן תוריד ברזנט תהנה מהבריזה וסע לאט תהנה מהנסיעה סמוראי זה זולה ......
בקשר לנוחות הכי טוב שתיכנס לאחד תשב ותראה איך אתה מסתדר לא אמורה להיות בעיה......
בקיצור תקנה ואתה רק תהנה ממנו
תודה אחי יש לי עוד שאלה קטנה
האם ההבדל בן נפח מנוע 1000 ו 1300 משפיעה כולכך על הנסיעה
זאת אומרת האם לא להתקרב ל 1000 או שהוא גם עושה את העבודה יפה
דבר שאתה ממש לא רוצה זה לקחת מנוע 1000 וגם לשים עליו מזגן, המנוע הזה הוא גם ככה אנמי וחלש ותוסיף עליו עוד מזגן שיקח ממנו בערך %17..קיבלת עגלה
בקשר ל1000 או 1300:
לעניותדעתי, אם אתה מתכוון להחזיק את האוטו לא יותר מכמה חודשים בודדים, ה-1000 נשמע מפתה כי הוא זול להפליא, אבל אם אתה מתכוון להחזיק באוטו חצי שנה ויותר אל תתקרב אליהם.
למה?
א.כי מדובר במודל 1984 - מה שאומר שהאוטו בן 22, אוטו-טו חוגג 23 - 23 שנה באקלים שלנו, או בכל אקלים לצורך העניין, לא עושה טוב לשום חלק באוטו
ב.סרנים קצרים ששונו ב1988
ג.מנוע חלש מדי (לטעמי) בשביל סמוראי
ד.קשה למצוא להם חלקים במצב נורמלי
ועוד המון סיבות.. תעיף מבט על המדריך לבדיקת סמוראי לפני רכישה שאלון כתב ותחליט לפי זה...
http://www.jeepolog.com/151.html
הסרנים שלהם שונו ב86. הסרנים של 86 שונו שוב ב88.5, אח"כ ב95 או 96.
רק מילונת לגבי הנוחות לאנשים מגודלים.
חבר טוב שלי נוסע בגי'מיני (שזה כמעט אותו דבר בעניין עסקינן) והוא 2.02 מ' גובה על קרוב והוא לא לא צנום.
אבא שלי גנב לו כמה סיבובים, 1.80 על 90+ קילו ולא סבל.
בהצלחה
רון סמוראי
19-11-06, 20:11
אני לא הייתי ממליץ על המנוע 1000 בנוסף לכל הסיבות שרשמו לך קודם לא ראיתי רשמו שזה גיר 4 הילוכים ולא 5 מה שהופך את הנסיעה לרועשת ופחות נוחה וגם הסחיבה יורדת בכל זאת 300 סמק לא הולכים ברגל
יש לי במיקרה סמוראי 98 פתוח ומדוגם מבחינת נוחות ובכלל אם אתה או מישהו מעוניין.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.