gali
01-12-06, 21:10
הרכב הוא דיפנדר 110 שנת 97.
האם בתוך המיכל ישנה משאבה המייצרת לחץ דלק כאשר המנוע עובד?
הבעיה התעוררה כאשר ניסיתי להחליף היום את מפריד המים המקורי באחד תחליפי ואיכותי, הכל עבד יופי עד שהמנוע עבד כדקה, לאחר דקה נוצר לחץ גדול במפריד החדש וסולר פרץ החוצה בריסוס דרך האטם.
חשבתי שאולי האטם לא הודק מספיק אז פתחתי ובדקתי את הגומיה, חיזקתי עוד פעם, הנעתי ואז לאחר כדקה הנ"ל פרץ בריסוס ממקום אחר בהיקף הגומיה.
למפריד החדש, בדומה לישן, ישנה כניסה ויציאה - כל הצנרת חוברה נכון.
המנוע לא גמגם ועבד תקין גם בזמן הפריצה.
למיטב ידיעתי אין בתוך מיכל הדלק משאבה אשר מספקת לחץ חיובי, אלא משאבת העזר אשר בתא המנוע יונקת את הדלק לאורך כל הקו אשר יוצא מהמיכל דלק, דרכה, ולמשאבת ההזרקה. האם טעיתי וביציאה מהמיכל יש לחץ חיובי?
אני יודע כי קו החזרות (לחץ חיובי) חוזר למיכל מנקודה אחרת (בחלקו העליון של המיכל).
אז למה נוצר לי לחץ חיובי בתוך המפריד מים ולא מתקיימת שם יניקה?
אשמח לתשובות, אני שובר את הראש ולא מצליח לחשוב על משהו בכיוון.
האם בתוך המיכל ישנה משאבה המייצרת לחץ דלק כאשר המנוע עובד?
הבעיה התעוררה כאשר ניסיתי להחליף היום את מפריד המים המקורי באחד תחליפי ואיכותי, הכל עבד יופי עד שהמנוע עבד כדקה, לאחר דקה נוצר לחץ גדול במפריד החדש וסולר פרץ החוצה בריסוס דרך האטם.
חשבתי שאולי האטם לא הודק מספיק אז פתחתי ובדקתי את הגומיה, חיזקתי עוד פעם, הנעתי ואז לאחר כדקה הנ"ל פרץ בריסוס ממקום אחר בהיקף הגומיה.
למפריד החדש, בדומה לישן, ישנה כניסה ויציאה - כל הצנרת חוברה נכון.
המנוע לא גמגם ועבד תקין גם בזמן הפריצה.
למיטב ידיעתי אין בתוך מיכל הדלק משאבה אשר מספקת לחץ חיובי, אלא משאבת העזר אשר בתא המנוע יונקת את הדלק לאורך כל הקו אשר יוצא מהמיכל דלק, דרכה, ולמשאבת ההזרקה. האם טעיתי וביציאה מהמיכל יש לחץ חיובי?
אני יודע כי קו החזרות (לחץ חיובי) חוזר למיכל מנקודה אחרת (בחלקו העליון של המיכל).
אז למה נוצר לי לחץ חיובי בתוך המפריד מים ולא מתקיימת שם יניקה?
אשמח לתשובות, אני שובר את הראש ולא מצליח לחשוב על משהו בכיוון.